Ben de pek kimseyi tanımıyorum ki canım ama buluşmada yabancılık çekeceğimizi sanmıyorum açıkçsı. bu sebepten dolayı gelmemezlik yapma sakın
ok ozaman.
gitmemiştim demek yaz gelmeden gidilemezmişte
zaten ölümle pençeleşiyorum çok fenayım sıcacık bi yer olsun lütfen
yok yok gelmezmiyim..bende hepinizle tanışmak isterim,dostum cogalmıs kötü mü:))
hayırdır, hasta mısın ? :26:
kızlar derya gelınce tekrar konuşalım kahve dünyasını aradım ben malesef 11 den önce belkı bir tölerans yapabılırm dedı ama 12 30 ve ondan sonraso ıcın tıklım tıkısık doluyo dedı ayırda oturcaksak anlamı olmaz napçezzz
günaydın kızlar
deryacım benide yazdın mı listeye canım?
kızlar sizlere sormadım ama baska cafeyı aradım yıne cevahirde rezerve için arıcaklar sımdı benı bir sorun olmaz inş önemlı olan hepımızın birlıkte oturup laflamak napıcağımıza rahat karar vermek dıye dusundum adam kısı sayısını duyunca duda ucuklamıstır yaa hemen dönucez sıze hanfendı dedı koptum resmen
off ya ordada kıçımız donucakbencede cevahir sakat dedimya herkes çantasına minder koysun kesin çömmek zorunda kalıcaz bence şu buluşma yeri tekrar gözden geçirilip cumaya kadar herkese bilgi verilmeli gelciek olanlara özel msj yoluyla çünkü kişi sayısı 50
o kadar kişi bir arada dolaşmak da tehlikeli valla miting neyim yapıyoruz zannedip de içeri almasınlar bizi
kızlar derya gelınce tekrar konuşalım kahve dünyasını aradım ben malesef 11 den önce belkı bir tölerans yapabılırm dedı ama 12 30 ve ondan sonraso ıcın tıklım tıkısık doluyo dedı ayırda oturcaksak anlamı olmaz napçezzz
HEMEN hemen 3 hafta falan oldu geçmedi hala :85:
kızlar sizlere sormadım ama baska cafeyı aradım yıne cevahirde rezerve için arıcaklar sımdı benı bir sorun olmaz inş önemlı olan hepımızın birlıkte oturup laflamak napıcağımıza rahat karar vermek dıye dusundum adam kısı sayısını duyunca duda ucuklamıstır yaa hemen dönucez sıze hanfendı dedı koptum resmen
hahahahah yaa o konusmayı duymak ısterdım cıdden adam kız sayısını duyunca yuzundekı ıfadeyı merak edıyorum
kuzum sesini duysaydın adamcağızın afallar kalırdın yanlız en çokta şeye guldum ( yanlız hanfenndi herhangibi bir siyasi boyutta deyıl dimi dedi bende yokn biz kadın kadına ayşeyi fatmayı çekiştircez dedım adam guldu resmen ay koptum unutmam ben bunu uzun süre gider bana
kuzum sesini duysaydın adamcağızın afallar kalırdın yanlız en çokta şeye guldum ( yanlız hanfenndi herhangibi bir siyasi boyutta deyıl dimi dedi bende yokn biz kadın kadına ayşeyi fatmayı çekiştircez dedım adam guldu resmen ay koptum unutmam ben bunu uzun süre gider bana
orada mıçımız donabilir kuzu. haftasonu kar gelcekmiş çünkü:2:
günaydın kızlar
deryacım benide yazdın mı listeye canım?
geldimmmkızlar derya gelınce tekrar konuşalım kahve dünyasını aradım ben malesef 11 den önce belkı bir tölerans yapabılırm dedı ama 12 30 ve ondan sonraso ıcın tıklım tıkısık doluyo dedı ayırda oturcaksak anlamı olmaz napçezzz
derya bi gelsin hele o halleder kızlar merak etmeyin
kendi de kedigillerden sıcağı seven
bi insan olduğu için en sıcak yeri seçer emin olun
Ben bunu düşüneyim ama bana yardımcı olun lütfen mesaj atma konusundahaklısınız kızlar yarına kadar en geç perşembeye kadar bize uygun biyer ayarlanmalı cumartesiye kadar herkes bilgilendirmeli ki cumartesi rahat olalım yoksa derya bizi evinde ağırlamak zorunda kalabilirr
kızlar cevahirin alt katında serander cafe var kahve dünyasından daha güzel yemek de yenilebiliyor şu var cevahirde yemek yenicek yer bulunmuyor bunuda söyliyim sözlümle bir gidiyoruz yemek alıyoruz hopppp sonra yer ara ikis aat ayakta işimiz yoksa ... çok kalabalığız bence serander cafeyi arayalım 40 kişi gelcez diyelim bize içerde yer oluştursunlar diyorum .... ne dersiniz...?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?