Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden 1 yaş büyük kızım var benimmm oda bekar oğlak burcuu![]()
![]()
[/B]
hönkbenden 1 yaş büyükmü teyze sen kaç yaşındasın
![]()
şşşşşşşşşşşş ne ayıp
abla o abla ne teyzesi![]()
ben ona göre küçükümküçülde cebime gir smili
profiline baktım babamla yaşıtlar :26: o artık benim kk teyzem![]()
kuzum tam ben sorucaktım bebekle gelıcek anneler varmı dıye alıcakmısın yanına ben babacığına attım topu ama almakta ıstıyorum aslında senı nekadarlık benımkı 7 ayına gelıyo getırıcekmısın yanındabenıım bebegımde olacak yanımda.. başka bebegı olan var mı acaba
benıım bebegımde olacak yanımda.. başka bebegı olan var mı acaba
kuzum tam ben sorucaktım bebekle gelıcek anneler varmı dıye alıcakmısın yanına ben babacığına attım topu ama almakta ıstıyorum aslında senı nekadarlık benımkı 7 ayına gelıyo getırıcekmısın yanında
canım evet ortada serbest masalar var toplarız bir yere otururuz diye düşünüyorum benderyacım eğer cevahirde ki yemek kısmını unutmadıysam ortada masalar var
herkes istediği yerde alır yemeğini masalarda otururuz.
hatta yemek almaya giderken masalara nöbetçi bırakırız
kahve dünyasında sorun yaşamayalım yeter bence
olmadı ben minikim ank06 ablamın kucagına otururum yer kaplamam
mesajınada bayıldım bu arada :82:
deryacım ogün özel bigün kimsenin yemek seçme zevki olmamalı bence sen bi yer planla git orasıyla görüş şu saatte 40 kişi gelebiliriz hazırlıklı olun gibisinden
masalar sandalyeler hazır olsun ayrı ayrı oturunca buluşmanın ne anlamı kalır ki ?
bence en güzeli önceden 40 kişilik yer ayarlamak
zaten cevahirin kalabalığını biliyosunuz kahve dünyasında bile oturabilcekmiyiz tartışılr
yoksa herkes çantasına bi minder atsın yere çömeriz :27:
cevahirin orta yerinde çömdüğümüzü düşündüm de bi an
![]()
canım geleceğini buraya yazman yeterli listeye alıcam senibende gelmeyı çok istiyorum.. akşam eşimle konuşup netleştiririm.. kımınle irtıbat kuracagımızı bana bilgi verirmisiniz..
evet canım getırecegım kızımı da.. çunku bırakamam kımseye.. yanımda abım de olacak gelırken. iki kıişi idare ederız.. sorun olmaz bence
benimkide 8 aylık
bende oğlumla gelcem gerçi büyük ihtimal eşimle geliriz o oğlanla turlar bende biraz sizinle takılırım
Derya bana özelden numaranı verirmisin buluşma günü sizi bulamazsam sorun yaşamamış olurum bende yada bende sana verebilirim. Yemek için bi yer ayarlarsan bana uyar sorun olmaz benim için![]()