• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu Bayanlar Üsküdara Giderken :)

çengelköy çınaraltı olsun bende gelirim... ve tabı 7 aylık kızımla gelecegım...

çengelköy çınaraltı olsun bende gelirim... ve tabı 7 aylık kızımla gelecegım...

kız sen çengelköy çınar altını nerden bılıyorsun bakım yoksam aynı memleketlımıyız:D bende çengelköyde oturuyorum:D sen neresındesın bakım daha pazartesı gunu çengelköydeydım :D cınaraltına ındım oturdum cıkdım geldım:D

kız sen çengelköy çınar altını nerden bılıyorsun bakım yoksam aynı memleketlımıyız:D bende çengelköyde oturuyorum:D sen neresındesın bakım daha pazartesı gunu çengelköydeydım :D cınaraltına ındım oturdum cıkdım geldım:D

aaaa çinaraltı benım çok sevdıgım yerlerden bırı... eşimle çok gıderdık oraya... ben de anadolu yakasındayım.. b hafta çengelköye gıtmek istiyorum... bulaşabilirz orada.. hatta erbab ta c.tesı kahvaltısı harıka olur... KapicininBitliKizi bulaşalım bıtlenelım::27::27::27:

aaaa çinaraltı benım çok sevdıgım yerlerden bırı... eşimle çok gıderdık oraya... ben de anadolu yakasındayım.. b hafta çengelköye gıtmek istiyorum... bulaşabilirz orada.. hatta erbab ta c.tesı kahvaltısı harıka olur... KapicininBitliKizi bulaşalım bıtlenelım::27::27::27:

gel bıtlerımı savurayımda sana aklın basına gelsın :D erbab guzeldır ama cınar altının yerı ayrı :D guzel bıde boregı ayrı tabı D:

en kısa zmanda ayarlıyalım vallaha bana uyar :d canım hafta sonu musaıt olursam olur yosun kokusuna ne kaaa asıksın kız sen :D hahhaah

tamam canım bana özelden mesaj atarsın bana.. çok sıcak ögle saatı olmasın ama.. akşamm üzeride olabilir bana.. haber verırısın..

ama ama haksızlık bu:) akçaydayım ben bayram sonuna kadar. aklım kaldı buluşmada ve yenisini yapıyorsunuz iyice kıskandık kızımla. bayramdan sonra da istiyoruz biz.herkese sevgiler

Back