Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-Deryacık
2-Pehli5884
3-A m o n r a
4-Ank06
5-Kılıçbalığı
6-Başak1984
7-niltt
8-seray8686
9-MeleGiM_BeNİM (ve annesiii)
10-nissan
11-Lyre
12-Philemon
13-fenuerna
14-talyacan
15-derinss
16-Tethys
17-atessizprenses
18-yaseminnn1987
19-prensesi
20-pasaklitanrice
21-mutsuz82
22-cadikazani23
23-f.yigit
24-yesim.a
25-gamze_20
26-medaa
27-neslihang
28-ca_cansu
29-incim34
30-fulya1234
31-su_peri
32-yagmurgozlu
33-cyd86
34-alici_bjk
35-SEHERSPS
36-tugbanur2008
37-gündüzün karanlığı
38-hoscakal
39-Pasakliminiktanrica
40-pamukprensesim_
41-minikdepresif
42-babyboys
43-Katre_g
44-nese123
45-mervehayati
Kızlar sizden ricam herkese haber verin daha önce tanıdığınız İstanbullu KK lılara
Arkadaş grubunuza listenizdekilere
Yardımcı olursanız sevinirim.....
Buluşma saatimizde bir değişiklik yoktur....
Gecikecekler benden telefon numarası alsınlar
14:30--15:00 gibi gelecekler.....
Saat 15:00 dan sonra yemek katına inmiş oluruz.
OKAFE profilo'da da var di mi :44:
profiloya gittim ama hatırlamıyorum canım bana kalsa profilo daha uygun ama herkes bulamayabilir işte orayı
kız adamların muhasebesini de yaptın 2 dk.
yaparım kız ben ne çirkefim sen beni bilmiyosun
o kafeyi biliyorum çok soğuk orası ama:18:
kafenin içerisi soğuk zaten 2 tane ufo koymuşlar başkada bişe yok
yaaa benim zamanım olmadığı için kimseckleri tanımıyorum((siz yine muhabbet ediyorsunuz,yani birbirinizi bi nevi tanımıs oldunuz,,yaa ben franszi kalmıyım buluşmada43:
kuzum sesini duysaydın adamcağızın afallar kalırdın yanlız en çokta şeye guldum ( yanlız hanfenndi herhangibi bir siyasi boyutta deyıl dimi dedi bende yokn biz kadın kadına ayşeyi fatmayı çekiştircez dedım adam guldu resmen ay koptum unutmam ben bunu uzun süre gider bana
Kızlar ayarladım ben 40-45 kişilik yer
Adamın gözünü korkutmuşsunuz yahuu
Suyuna gidttim hallettiiiiiiiiimmmm
Ama bir kaç kişini erken gelmesi lazım 1230 gibi mesela kimler gelebilir
Ben ve pehlim erken gitmiş olucaz
deryaaa ben OKAFE yi aradım dedimki 40 kişilik bi grup gelicez adam diyoki derya hanım sizmisiniz ben dedimki ben arkadaşıyım biz bi konuşup dönelim size
adam dediki 20 li ikişer grup halinde masalar hazırlayabiliriz çok keyiflidir yerimiz memnun kalırsınız dedi bence uygun gibi orası isteyen yemek yer isteyen çay kahve
zaten önemli olan karın dıyurmak değilki bir arada olmak
Adam bana çok cana yakın geldi yinede sen bilirsin tatlım kahve dünyası full kalabalık biyer sadece kahve mevcut ama cafe tarzı bi yerde hem yemek yenip hem bişeyler içilebilir kahve dünyasında çok önünde oluruz dikkat çekeriz bence
Başınıza dikdatör kesilicem şimdiii
Susunnnn uleyyynnn ben ne dersem o
Ben sizin ananızın ben ne dersen o olur
Kimdi bunu söyleyen yahuu
çocukluk yıllarımın incilerinden
otoparkı ücretsiz mi oranın belki arabayı alırım oraya bırakırım
Cevahir çok pahalııııııı
Ben de şimdi baktım barbaros hayrettin diyo söyleyenin adı için Şarkıyı ben de hatırlıyorum ama bu adı hiç hatırlamadım
Evet canım ben profilo ya çok yakın oturuyorum. Ücretsiz otoparkı
Deryacığım sanırım yarın sen Cevahir' e gideceksin. iyisi mi seni bekleyelim yarın kesin sonuç için :97:
valla ben okafe bu kafe anlamam derya ayarlıcak işte yarın yanlız ilk giden koysun masanın üstüne bunu
ilk Derya gider sanırım :44: Ben de erken gideceğimi umuyorum. Bu arada hala C.tesi ne giyeceğime karar veremedim kızlar günlerdir düşünüyorum hee sankim sevgilisiyle ilk kez buluşacak liseli kzlar gibiyim :78::78::78:
ilk Derya gider sanırım :44: Ben de erken gideceğimi umuyorum. Bu arada hala C.tesi ne giyeceğime karar veremedim kızlar günlerdir düşünüyorum hee sankim sevgilisiyle ilk kez buluşacak liseli kzlar gibiyim :78::78::78:
al benden de o kadar bende erken gelicem kızlar malum karşıdan kalkıp geliyorum sizler için :):)
ay bu sefer bende gelmek isterim ama hiç tanıdığım kimse yok sanırım
gelenlerin bi listesi var mı acabaa :78:
ah canım yeni arkadaş olduk ya tanışırız o zamana kadar sende gel....