Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şşşşşşşşşşşş ne ayıp
abla o abla ne teyzesi
yemeksiz bende yapabilirim.
abaşım olmadı gider bi yerde çömer,hem dedikodu hem tüttürürüz.
benim şansıma izmirde arkadasımın kardesi calısıyodu hemen randevu verip yaptılar
tabe bende şu an 3 dövme var
aşkımla arama girmezsen ilişmem ama girersen atarım aşağı
kimler kimler ayırmaya calıstıda başaramadı bizi.
bi gün göbemde bebik olursa ancak o ayırır :82:
hem anlama bu aşkı boşver
şizofren bi aşk. Allah düşmanımın başına virmesin
Arkadaşlar.
bi öneri.
Cevahirin aşşağısında da bi cafe var bence direk hep beraber oraya gidelim hem çok yüksek sesten uzak hemde sığabileceğimiz bi yer sonra yemek için içeri girilir
buluşmalar için her kafadan bi ses çıkar onun için yorum yapmak istememiştim ama aklıma geldi :78:
o kafeyi biliyorum çok soğuk orası ama:18:
içeri de otur.
gerç, ben gitmedim bilmiyorum gördüm sadece
sana da günaydın canımevet kahve dunyasında mutlaka problem olur yer,onu nasıl halledicükk??bu arada herkesse gunaydın kızlar
kafenin içerisi soğuk zaten 2 tane ufo koymuşlar başkada bişe yok
Arkadaşlar.
bi öneri.
Cevahirin aşşağısında da bi cafe var bence direk hep beraber oraya gidelim hem çok yüksek sesten uzak hemde sığabileceğimiz bi yer sonra yemek için içeri girilir
buluşmalar için her kafadan bi ses çıkar onun için yorum yapmak istememiştim ama aklıma geldi :78:
herkese gunaydın kızlarrr ben oglumla gelmek zorundayım ınsallh dururrrrr yoksa cok uzulurummm
yaaa benim zamanım olmadığı için kimseckleri tanımıyorum((siz yine muhabbet ediyorsunuz,yani birbirinizi bi nevi tanımıs oldunuz,,yaa ben franszi kalmıyım buluşmada43:
orada mıçımız donabilir kuzu. haftasonu kar gelcekmiş çünkü:2:
kafenin içerisi soğuk zaten 2 tane ufo koymuşlar başkada bişe yok
orada mıçımız donabilir kuzu. haftasonu kar gelcekmiş çünkü:2: