canım benim sen zaten bizimleydina.s.:1hug:ne diym bilemiyorum sevineyim mi üzülyim misenağlama
ne diym bilemiyorum sevineyim mi üzülyim misenağlama
Kiz sen´de gidememissin...Beni gelmiyor diyemi gitmedin yoksa..kaydirigubbakcemile3 gecmisler olsun aybike..nasil oldun bacim?? Bebis simdiden üzmeyemi basladi seni
InsALLAH gecici bir dönemdir...:Saruboceq:
:))))))))))
en gezentiniz benim heralde kısslarr daha yeni geldim soluklandım
ve hemen kk ya girdim
ilk önce menuniyetimi belirtmek istiyorum
böyle sevis böyle ilgi beklemiyodum açıkçası
çünki birbirimizi hiç tanımıyoruz ama gerçekten iy niyetle emek verilmiş
deryacım çok teşeşkkürlerr
birdakihaki buluşman bana uyarsa gelicem inşlh
ikinci memnuniyetim ordada dediğim gibi inanın tahmin ettiğim gibi çok iy insanalrsınız hepiniz
yanılmadım hepiniz temiz yüzlü cana yakındınız saolun kızlar
bide çüçük bi erkekekimiz vardı armaızda çok tatlıydı maşalhh kız güzeli derler ya öyle
emeğe karşılık verildi diye düşünüyorum en azından masamızı doldurduk
çok eğlendim .dahada muhabbet etmek isterdim sizlerle :)
aybikocum bebişim inşlh yine görüşürüz üzüzlme
bende seninle tanışmayı cok istiyordum ama olmadı üzüldüm ama sen sağlıklı ol oke üzme tatlı canını
wewem gidemedimsenağlama sabah fırıldak gibi dönüyodu başım wc ye bilem eşim götürdü
aradım kızları çok mutlu mesuttu sesleri aklım onlarda kaldı valla kızları çok özlemiştim
bide b&m glicekti onla tanışmayı çok istiodum inş bidahaki buluşma tez zamanda gerçkleşir geleceksin değilmi valla bak seni de çok merak ediyorum tatlı dilli güzel yüzlü arkadaşım
annen umarım daha iyidir ALLAH acil şifalar versin ve umarım yakın zamanda feraha kavuşursun bitanem son zamanlarda hep sıkıntı yaşadın çünkü:teselli:
selametle..
Geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifanızı verir inşallah.canımsın benim yaanede güzel şeyler yazmışssın çok teşekkür ediyorumm.. inşallah gelicem birdakine aybikemm bu sefer kesin gelicemm.... canım inşallah dediğin gibi feraha ereriz ama bugün hastaneden hiçde olumlu dönmedimm.. geldiğimden beri ablamın evine gittim orda ağladımda ağladımm senağlama
canlarım bende kurstan şimdi geldim
yorulmusum mirmirmirmir
bugun güzel bi gündü benim için herkes çok tatlıydı 2.bulusmada göreşmek üzere :1closedeyes:
anteranörcümm o iskelede çengelköy iskelesiymiş üsküdar iskelesi sirkeci durağna daha yakınmıs delikafadulden
sarp cok tatlısın maşallah
annesi gibi
be geldim deryacım ekleyebilirsin kusura bakmayın beklettim sizleride moralim çok bozuk sonra anlatırımm huzurunuz kaçmasınn.. resimleri ekleyebilirsin deryamm
Geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifanızı verir inşallah.
Olumsuz düşünme, şimdi güçlü olmalısınki, annenede kendinede faydalı olasın.
Kısa zamanda sağlıklı günlere dönmen dileklerimle...
Deryacık sanada teşekkürler, bizim için güzel bir ortam yaratmışsın,
emek harcamışsın, herşey gönlünce olsun...
aynı avatarındaki gibisin hakkatennn
kaydirigubbakcemile3
kibar zarif
tşk ederim
sende avatarın tam aksine çok tatlı ve içtensin
canımsın benim yaanede güzel şeyler yazmışssın çok teşekkür ediyorumm.. inşallah gelicem birdakine aybikemm bu sefer kesin gelicemm.... canım inşallah dediğin gibi feraha ereriz ama bugün hastaneden hiçde olumlu dönmedimm.. geldiğimden beri ablamın evine gittim orda ağladımda ağladımm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?