kısım yaşım çüçük ufak tifek bişimmm emma benim veledim var bilmem unuttinmii
uyumuyo sıpaacıkk ben nassi uyuyayım
hatta pc yi kapadım aldım veledi uyutmaya calıştı noo uyumuyo inadı tuttu
yarın erken kakıcam ya beni delirtmeye calışıyo
kocecimde rüyasında huriler görüyodur artıkın yarı uykusuna vardı oo
Şeyy peki ufak tifek kuzunuzu da getirecek misiniz?
kısım yaşım çüçük ufak tifek bişimmm emma benim veledim var bilmem unuttinmii
uyumuyo sıpaacıkk ben nassi uyuyayım
hatta pc yi kapadım aldım veledi uyutmaya calıştı noo uyumuyo inadı tuttu
yarın erken kakıcam ya beni delirtmeye calışıyo
kocecimde rüyasında huriler görüyodur artıkın yarı uykusuna vardı oo
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:1sh
ok::mymeka: kız çabuk yatt yarın şiş gözlerlemi katılcan buluşmaya çabuuuk gir deryanın kolunaa hadi bakimm doğruuuu goncalarınızn yanınaaaaa:1hug:
:1shok::1shok:ben kuföre sabahleyin gidicem önce temizlik yemek en son kuaför aksam kurs cok yoğunum çok
:lepi::lepi::lepi::içelim::dance:eldeniz çok geçmiş olsun birdaki sefere bakırköyde olcakk bekleriz inşallahh.. deryacımm hadi git yattt güzelim artıkk diğerleri çooktaann uyudu ben bile heyecanlıyım bana ne oluyosaaa:)))) kıskanıyorum yaaa amaaaa :))))
oyyyyy bak dekii yarın adda gitcezz orda antrenör ablan sana spor öğretcekkk derya ablan varr esmer bombaa onu görünce gözün gönlün açılcak zaten birde deryanın sesini duydumu tamam mest olurrr o ses tonu ona ninni gibi gelirr..sonracığıma deki orda mamalar varrr giderken düüütle gitcezzz dee maasal anlatt benmi öğretcem kızım.. sar çocuğu bi kundağa kapa ışığı al ayaklarına sallaa hızlı sallaki beyni dönsün hemencecik uyusun annesiii :))) uyumayı inat edersede kaldır enişteyi kalk bunu ben tek yapmadım sende yardım et huriler beklemede kalsın de :)))
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygetirecek getirecek sırf senin için getircekk yoks bırakcağı yer olmadığından değilll gamyoncuiremsuhihoyyyt:ecrin_bebek:
Şeyy peki ufak tifek kuzunuzu da getirecek misiniz?
oyyyyy bak dekii yarın adda gitcezz orda antrenör ablan sana spor öğretcekkk derya ablan varr esmer bombaa onu görünce gözün gönlün açılcak zaten birde deryanın sesini duydumu tamam mest olurrr o ses tonu ona ninni gibi gelirr..sonracığıma deki orda mamalar varrr giderken düüütle gitcezzz dee maasal anlatt benmi öğretcem kızım.. sar çocuğu bi kundağa kapa ışığı al ayaklarına sallaa hızlı sallaki beyni dönsün hemencecik uyusun annesiii :))) uyumayı inat edersede kaldır enişteyi kalk bunu ben tek yapmadım sende yardım et huriler beklemede kalsın de :)))
getirecek getirecek sırf senin için getircekk yoks bırakcağı yer olmadığından değilll gamyoncuiremsuhihoyyyt:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?