Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zehramamm gidemedinmiiii canım benim yaa rahatsızdın sen dimiiiii aşkımmm(( bende gidemedim aklım deryalarda birazdan aricam onları sürpriz yapıcammm olsun zehramm sen yat dinlenn birdaki buluşmada hep beraber oluruuz inşallahh dinlen bitanemm
buluştular mı acep CADIARZU
biri bana yazsın
Evet beklenilen buluşma gerçekleşti..kaydirigubbakcemile5
Çok keyifliydi.
Herkese tek tek teşekkür ediyorum vakit ayırıp geldikleri için..a.s.
Gelemeyenlerde inşallah bir daha ki sefere..yerimseniben
Herkes öyle sıcakti ki:asigim:
Mekanda süperdi..
Bizbize kalabildiğimiz ve herşeyiyle dört dörtlük bir mekandı..cokacimcoook
Derya'm sana ayrıca teşekkür ediyorum canım.:1hug:
Bizi bir araya getirmek için gösterdiğin emek ve seçtiğin mekan için..
Devamını bekliyoruz canımyerimseniben
Bu arada bebiş Sarp'ın güzeller güzeli annesine ve anneannesine de teşekkür ederiz..
Küçük kuzularıyla bize eşlik ettikleri için:asigim:
Aybike'm ve Belinay'ım sizi de andık merak etmeyin:1hug:
çok güzel ve yorucu bir gündü benim için sabahın sekizinde yengemle yollara düştük (ev taşıma telaşındayızda)işleri hallettik sayılır çok güzel bir gündü deryam çok teşekkü
rrler çok nezih bir mekandı muhabbet çok güzeldi daha çok şey yazmak istiyomda çok yorgunum biraz dinleniyim özet geçcem
aklım sizde kızlarsenağlama
gece ne giycemi belirleyip kocişe ütülettim herşeyim hazır olsun diye hevesim kursağımda kaldı zaten başıma ne gliyosa bu kursaktan gelio:çok
üzgünüm:
zehramamm gidemedinmiiii canım benim yaa rahatsızdın sen dimiiiii aşkımmm(( bende gidemedim aklım deryalarda birazdan aricam onları sürpriz yapıcammm olsun zehramm sen yat dinlenn birdaki buluşmada hep beraber oluruuz inşallahh dinlen bitanemm
Yvaru kuzuuuuummmm kşke olsaydın yanımızda çok güzeldiiiii harikaydıııı mütişti
Resimler büyük ihtimalle yarın yüklenecek kızlaaarrrr kimse hemen yüklemesiiiinnnn azıcık merak etsinler zaten gelmeyenler gelemeyenler çok şey kaçırdınızzz
buluştular mı acep CADIARZU
biri bana yazsın
valla bende cok merak edıyorum
ve dortgozle resım beklıyorum
ana!! ilk ben mi dönmüşümkafamçokkarıştı
Güya en uzakta da bizler oturuyozkaydirigubbakcemile3
Nan geziyonuz mu yoksa halaakaydirigubbakcemile
Evet beklenilen buluşma gerçekleşti..kaydirigubbakcemile5
Çok keyifliydi.
Herkese tek tek teşekkür ediyorum vakit ayırıp geldikleri için..a.s.
Gelemeyenlerde inşallah bir daha ki sefere..yerimseniben
Herkes öyle sıcakti ki:asigim:
Mekanda süperdi..
Bizbize kalabildiğimiz ve herşeyiyle dört dörtlük bir mekandı..cokacimcoook
Derya'm sana ayrıca teşekkür ediyorum canım.:1hug:
Bizi bir araya getirmek için gösterdiğin emek ve seçtiğin mekan için..
Devamını bekliyoruz canımyerimseniben
Bu arada bebiş Sarp'ın güzeller güzeli annesine ve anneannesine de teşekkür ederiz..
Küçük kuzularıyla bize eşlik ettikleri için:asigim:
Aybike'm ve Belinay'ım sizi de andık merak etmeyin:1hug:
zaten sen geldiysen yengenle herkes gelirdi diye düşünüyorum beeeeeeennnnn-tatlicadiarzu- koştura koşturaaaaaa geldiler bir telaş yorgunluk sormayın ama yanımızda olmalarının keyfi bir başka Şenizçok güzel ve yorucu bir gündü benim için sabahın sekizinde yengemle yollara düştük (ev taşıma telaşındayızda)işleri hallettik sayılır çok güzel bir gündü deryam çok teşekkü
rrler çok nezih bir mekandı muhabbet çok güzeldi daha çok şey yazmak istiyomda çok yorgunum biraz dinleniyim özet geçcem
hani resimleriniz kıslarrr :CüvCüv:
kafamçokkarıştıBen çatlarım ama yakaydirigubbakcemile3