Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbuldaki kreş ve fiyat aralıkları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
ewet yaa doğru 18 aylıktan itibaren alınıyor,bakıcı düşünmen daha mantıklı olur canım bu dönem için kusura bakma yeni gördüm:(

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum...

Bu konuda neler söyleyeceksiniz çok merak ediyorum...

Henüz 1 yaşında bir çocuğum var...
Geçenlerde 0-3 yaş bir bakım evi buldum...
Fakat bu diğerlerinden farklı...
Ona sadece bakım evi denemez sanırım aynı zamanda bir dil okulu gibi birazda...
"çocuğunuzun 2 ana dili birden olsun" diyorlar...
Sadece İngiliz çocuk bakıcıları getirmişler onlar bakıyormuş çocuklara....
Ninniler bile İngilizce imiş, Bir nevii sabah çocuğu İngiltere'ye bırakıp akşam alıyorsunuz gibi...
Gerçi oldukça da lüks bir yer ve pahalı açıkçası...
Lakin çocuğun herkesden farklı olarak, avantajlı bir şekilde, 2 anadil bilerek hayata başlaması vaadi beni çok etkiledi açıkçası...
Eğer doğru ise dil öğrenmek için ileriki yaşlarında uğraşması gerekmeyecek...
Ama yinede bilemiyorum... Fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var...
Lütfen esirgemeyin... Teşekkür ederim...

Selam arkadaslar...bende şuan hazırlık içerisindeyim.büyükçekmece mimaroba semtinde anaokulu acıyorum.haberdar olun istedim...acıldıgı an tekrar bilgilendiririm sizi.

beykentteki bazı kreşlerin fiyatlarını vereyim:26:
haftada 5 tam gun olarak
elif anaokulu 550,minik yıldızlar 600,uçan balon 550,beyaz inci 500,mavi at 600,başak anaokulu 550 ve altın çocuk anaokulu 550 tl fiyat verdiler.
bunlardan bazılarının 400 tl kırtasiye masrafı var onu da belirteyim:32:

Son düzenleme:
selam kadınlar klübü üyeleri bende aranıza yeni katılmuış bulunuyorum.umarım herşey güzel gider.
bu konu başlığı benim ilgimi çekti benim de 18 aylık bir oğlum var bende bakıcı mı kreşmi diye düşünüyorum.yorumları okudum bilgilendirmeler güzel ama anadolu yakasından bahsedilmemiş üsküdar ümraniye taraflarında bilgi vereceğiniz bir yer bilenler yazarsa sevinirim.:44:

selam kızlar ben de yeni üyeyim...
ben de oğlumu tam üç yaşında kreşe verdim...
oğlum doğduğunda işten ayrılıp onunla ilgilenmek istedim...
oğlumla hiç ayrılmamıştık... bana çok düşkündü...
üç yaşına gelince tekrar bi iş fırsatım doğdu ve ben onu işe başlamadan önce yavaş yavaş kreşe alıştırma evresi yaşadım... inanın hem onun için hem de benim için çok zor bir dönemdi ama en fazla 2-3 ay sürüyor bu alışma evresi...
sonrası ise müthiş bir duygu artık oğlum okullu olmuştu....

şu anda 1 yıldır okulunu çok severek gidiyor...

geçen yıl yıl sonu gösterisine bile katıldı... bir anne baba için onu o sahnede görmek inanın çok güzel bir duygu daha 3,5 yaşındaydı ilk gösterisine çıktığında....

biraz da kreşimizden bahsediyim..

fındıkzadede can kardeş çocuk köşküne gidiyor benim oğlum..
fiyatları 550-600 arası değişiyor. kırtasiye ücreti olarak 500 lira dönem başında isteniyor...
tam gün psikoloğumuz var, öğretmenlerimiz sağolsunlar bizden çok ilgileniyorlar...
inanın gözüm arkada kalmadan oğlumun her gün okula hoplaya zıplaya gidişi benim de işyerinde huzurlu olmamı sağlıyor.

ben 26 yaşındayım. 0 2 yaş bakımında 2 yıl deneyimliyim.halen 9 aylık bir bebek bakıyorum.nisan ayında ayrılacağım.kavacık civarı bakıcı arayan varsa,görüşmek isterim..lütfen yardımcı olur musunuz..

fındıkzadede oturuyurum aylık 400 lira yarım gün gidiyo yıllık olarakta 400 lira kırtasiye parası vermiştik

canım merhaba bizde uzun araştırmalar yaptık çok yere gittik içim hiç rahat etmedi ve sonunda biryer bulduk ve bugün başladık büyükçekmece mimarobada bir villa.yelken anaokulu ....;)
ben çok beğendim bu benim için çok önemliydi fiyat en son planda bizim için çünkü çocuğumuzu teslim edeceğiz neyse
olanakları çok güzel. kurucu müdürün eşin doktor ve sürekli kreşte duruyor o zaten beni çok rahatlattı. rutin olarak diş, psikoloji ve diğer kontrolleride yapılıyor sonra çalışşanlar çok tatlı ve güler yüzlü kurucu müdürün kendi çocuklarıda orda zaten. yemek yapan kişide çok güzel yemekler yapıyo.r kreşin bahçesinde ördekler civcivler tavşanlar var benim oğlum çok sevdi onları .bahçede çocukların kendi diktikleri domates salatalık biber falan var her sabah onları toplayıp kahvaltıda yediriyorlar. zaten dans müzik ve ingilizce gibi dersleri var ama benim oğlum biraz küçük olduğu için o sadece eğlenme göz ve kulak aşinalığı olması için derslere girecek hazır bişeyler vermiyorlar. cips bisküvi tarzı şeyler kurabiye kek açma tarzı şeyler günlük olarak yapılıyor ve ikkindi kahvaltısında onları yiyorlar. yemek menüsüne uyuluyor herzaman makarna olan yerlerden değil ben gittim kendim gördüm içim çok rahat etti. oğlumda çok sevdi orasını hiç ne bana nede eve gelmek istemedi çok kötü oldum ilgi alaka çok iyi ben ordayım diye demiyorum çocukların öğretmenleriyle olan konuşmaları hareketleri falan çok iyi kurucu müdür arzu hanım işini çok ciddiye alıyor. ve tatlı bi bayan tafsiye ederim burası 3 6 yaş ama benim oğlum iki yaşında kabul edildi nadirende olsa alıyorlar çünkü benim oğlumun mama sorunu falan yok her yemeği yiyor uyku problemimiz yok sadece bez sorunumuz var onuda orda psikolok ne zaman uygun görürse ve oğlum ne zaman hazır olursa o zaman alıştıracaklar ben memmun kaldım 500 lira veriyoruz 100 lirada servis çok uygun .... yelken anaokulu mimarobada... internetten girip bakabilisiniz

merhabalar,
ümraniye adliye civarı tavsiye edebileceğiniz kreşler var mı?

fiyatlar nasıl güvenilir bir yer olsun istiyorum..

yarıdmcı olabilir misiniz?

arkadaşlar ben de zeytinburnu civarında kreş arıyorum.kızım 2 yaşını 3 ay geçmiş olacak kreşe başladığında.tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

merhabalar,
ümraniye adliye civarı tavsiye edebileceğiniz kreşler var mı?

fiyatlar nasıl güvenilir bir yer olsun istiyorum..

yarıdmcı olabilir misiniz?

Cenım bende aynı bölgede oturuyorum ümraniye adliyesine yakın. Burda bir şuru kreş görüyorum ama fiyatları ve eğitim içeriklerini araştırmak gerekiyor sen araştırdın mı? eğer görüştüğün bir kreş varsa banada bilgi verirmisin?

Ben bayramdan sonra araştırmaya başlıycam hayırlısıyla..

oğluma kardeş geliyor ve oğlumun bu surece alısması için krese yollamak ıstıyorum tuzla pendık cıvarında bıldıgınız bır yer varmı varsa lutfen yazın

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum...

Bu konuda neler söyleyeceksiniz çok merak ediyorum...

Henüz 1 yaşında bir çocuğum var...
Geçenlerde 0-3 yaş bir bakım evi buldum...
Fakat bu diğerlerinden farklı...
Ona sadece bakım evi denemez sanırım aynı zamanda bir dil okulu gibi birazda...
"çocuğunuzun 2 ana dili birden olsun" diyorlar...
Sadece İngiliz çocuk bakıcıları getirmişler onlar bakıyormuş çocuklara....
Ninniler bile İngilizce imiş, Bir nevii sabah çocuğu İngiltere'ye bırakıp akşam alıyorsunuz gibi...
Gerçi oldukça da lüks bir yer ve pahalı açıkçası...
Lakin çocuğun herkesden farklı olarak, avantajlı bir şekilde, 2 anadil bilerek hayata başlaması vaadi beni çok etkiledi açıkçası...
Eğer doğru ise dil öğrenmek için ileriki yaşlarında uğraşması gerekmeyecek...
Ama yinede bilemiyorum... Fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var...
Lütfen esirgemeyin... Teşekkür ederim...

canım bende oğluma önümüzdeki yıl için tam da bu bahsettiğin gibi bir yer istiyorum bu okul nerde fiyatı nedir çok merak ettim

ben başka bir okul daha buldum okulda havuz var yüzme dersleri,drama,yaratıcı drama ve en önemlisi haftada 2 gün ingilizce branş ders olarak veriliyor.zaten büyük bir araştırmada yaptım.berlitz denen ingilizce kursunda 4-7 yaş arasındaki çocukalra ingilizce dersi veriliyormuş.seneye 4 olacak oğlum haftasonları eğer varsa göndereceğiz eşimle.birde yurtdışında yaz dil okulları var onlarda da kabul yaşı 8 den başlıyor.bizde 8 çok küçük diye düşündük 13 yaşında gönderirriz diye karar verdik.herşey çocuklarımızın geleceği için.inşallah elimizden geleni yapacağız.

Back