- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolu Hisarında:))Aaa ne güzel Beykoz da mı yaşıyorsun neresinde :)
Herkese iyi akşamlar hanımlar
Benim derdim İstanbul tercih yapacam.Büyük ihtimalle istanbul gelicek.
4 sene mecburi hizmet eşim gelemiyor annem ve 4 yaşında çocukla gidicem.
Açıkcası küçük bir ilde yaşıyorum ve bugüne kadar gerek haberlerden gerek bazı duyumlardan İstanbul bana hep ürkütücü gelmiştir.Hiç gitmedim açıkcası. Korkuyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum memur maaşı ile geçim nasıl olur yazdığım semtler olarak uygun fiyatlı semtleri tercih etmeye çalıştım ama ne derece internetteki bilgileri güvenilebilir yani sanki İstanbul'a gidince hemen kapkaca uğrayacağım, dolandırılacam, tacize uğrayacağım hep öyle bir düşüncem var Ne yapacağımı bilmiyorum ama mecbur gitmek zorundayım semt olarak hangi semtler İyidir ucuzluk ve güvenlik açısından yaşayanlar nereleri tavsiye eder ? Anadolu Yakası düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim yazdığım bazı semtler Sultanbeyli Kartal Gaziosmanpaşa Maltepe ve küçük çekmece yardımcı olanlar olursa sevinirm
Yaa Beykoz dam birini bulmak çok mutlu etti beni :)) bende doğma büyüme Beykozluyum ama eşimin görevi sebebiyle 8 aydır Muğladayım. Ailem İstanbul da tatillerde falan gelebiliyorum :)Anadolu Hisarında:))
Bir beykozlu da benim :)Yaa Beykoz dam birini bulmak çok mutlu etti beni :)) bende doğma büyüme Beykozluyum ama eşimin görevi sebebiyle 8 aydır Muğladayım. Ailem İstanbul da tatillerde falan gelebiliyorum :)
Herkese iyi akşamlar hanımlar
Açıkcası küçük bir ilde yaşıyorum ve bugüne kadar gerek haberlerden gerek bazı duyumlardan İstanbul bana hep ürkütücü gelmiştir.Hiç gitmedim açıkcası. Korkuyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum memur maaşı ile geçim nasıl olur yazdığım semtler olarak uygun fiyatlı semtleri tercih etmeye çalıştım ama ne derece internetteki bilgileri güvenilebilir yani sanki İstanbul'a gidince hemen kapkaca uğrayacağım, dolandırılacam, tacize uğrayacağım hep öyle bir düşüncem var Ne yapacağımı bilmiyorum ama mecbur gitmek zorundayım semt olarak hangi semtler İyidir ucuzluk ve güvenlik açısından yaşayanlar nereleri tavsiye eder ? Anadolu Yakası düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim yazdığım bazı semtler Sultanbeyli Kartal Gaziosmanpaşa Maltepe ve küçük çekmece yardımcı olanlar olursa sevinirm
Bir beykozlu da benim :)
Istanbulun en güzel semti bana gore. Ama kiralar uçtu. Ekonomik olarak baska şehirden gelenleri cok zorlar ist
Beykozun en sevdigim semtiAnadolu Hisarında:))
Biz eşimin de işi gereği iç kısımlarda oturmamız zor olacaktı. Kanlıca da oturuyorduk ve kiramiz çok hızlı artıyordu. Bir de iç kisimlarda evler daha çok mustakildi, güvenlik açısından (eşimin nöbetleri olduğu için) zor olur diye oraları tercih etmedik.Semtine göre değişiyor.Kanlıca,Hisar civarı pahalıdır ama Çubuklu,Paşabahçe,Ortaçeşme,Tokatköy vb yerlerinde uyguna bulabilirsin.
Ben Bağlarbaşı/ Üsküdardayım.Herkese iyi akşamlar hanımlar
Aynen LÜTFÜ KIRDAR düşünüyorum biraz kiralara baktım hastaneye yakın 1500 evler var semti nasıl kreşler filanBen kozyatağındayım kadıköye bağlı.. 8 aydır burdayım ve aşığı oldum gözümü burda açtım.. imkanım olsa burda ev alırım ama çok uçuk.. 3+1 kiramız 1700 tl aidatta 200 tl şuan bölgenin en uygun evi diyebilirim ortalama 2300 bandında burda kiralar
Sanırım sağlık bakanlığı atamasıyla yerleşeceksiniz eğer öyleyse lütfi kırdar müthiş bi hastane 5 yıldızlı yaptılar ve o çevre çok değerlendi ama nispeten kiralar yine iyi 1200e bulursunuz
Hastanenin dibinde olmasına gerek yok aslında çünkü kira artar haliyle. Ulaşım rahat o bölgede tek dolmuşla ulaşabileceğiniz biraz arka sokaklara bakın bence daha da düşer fiyat bölge iyi nezih temiz. Kreş olarak bakma ihtiyacı duymadım ama illaki vardır çünkü büyüyen bölge. Cevizliye bakın mutlakaAynen LÜTFÜ KIRDAR düşünüyorum biraz kiralara baktım hastaneye yakın 1500 evler var semti nasıl kreşler filan
Ümraniye çok karışık ve pahalı.Bebekliğimden beri ordaydım evlenince ayrıldım.Şimdi Tuzladayım.Sahil kısmı güzelÜmraniye nasıl peki güvenli mi uygun mu kiralar nasıl
işte sanki bana hep öyIstanbul'da güvenden kastınız tam olarak nedir. Yani en kötü yerde bile her dk adam bıçaklayıp öldürmüyorlar. Ben size guvenli derim birsey olur vebal alirim. Umraniye de cok buyuk bir ilce heryeri tam güvenli güvensiz demek zor atakent iyidir bir alt mahallesi istiklal, mustafakemal kötüdür. Ancak anladığım kadarıyla sizin güvenilir istediğiniz yerler de kiralar oyle pekte uygun degil. Güvenilir olmasi kadar işinize yakın olan yeri tercih etmeniz daha mantıklı, yoksa istanbulda güvenilir yerde oturacağım yerde ise giderken 2 saat yol trafik çekebilirsiniz.
haklısınız ama işte ister istemez bi korku oluyor malum gündemdeki olaylarBir de oyle sokakta kapkac hirsizlik denk gelmedim. Beni de cok korkutmuslardi ama bi sekilde yasaniyor. Bir de soyle dusun su sehirde 20 milyon insan yasiyor siz mi yasayamayacaksiniz?
özelde çalışıyor ama işi iyi malesef 4 sene için mümkün değil gelmesiEsiniz neden gelmiyor sizle