- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
Bende kartalda okudum.belkide okul arkadasiyiz:) hangi okul?
Ilkokul ve orta okul huseyin saim ekim i.o.o
lise semiha sakir anadolu lisesi.peki siz nerede okunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kartalda okudum.belkide okul arkadasiyiz:) hangi okul?
Ortaokul mahmut kemal.lise sabiha gokcen anadoluIlkokul ve orta okul huseyin saim ekim i.o.o
lise semiha sakir anadolu lisesi.peki siz nerede okunuz :)
Ne ogretmeniydiniz? :)Ortaokul mahmut kemal.lise sabiha gokcen anadolu
atalar mahallesinden iki tane okul var yazdım. bir de yakacık meslek lisesi merkeze uzak mı yeri nasıldır biliyor musunuz.Merhabalar hocam. Ben istanbul kartalda oturuyorum. Soyledigimiz ilceler arasinda en cok okulu olan ilce kartal. Sultanbeyli ve pendigin ust mahallelerini yazmanizi kesinlikle onermiyorum. Kartalda kira butcenize uygun cok guzel daireler bukabilirsiniz. Kartalin ozellikle atalar mahallesini ve petroliş mahallesini oneririm. Ozellikle atalar hem metroya hem trene ve minibus yoluna cok yakin. Yani kartalda bir eve yerlesip pendikten ve maltepeden okullar da yazabilirsiniz. Buralara kartaldan ulasim cok kolay. Ben liseyi ortaokulu ve ilkokulu kartalda okudum. Ogrenci profili acisindan da bir sıkıntı cekeceginizi dusunmuyorum. Kolay gelsin :)
kartaldan 4 okul var umarım biri gelir :) ve inşallah babanız gibi ev sahipleri bulabilriiz :):)Oyle tatlim.bellimi olur kader kismetzemin kat daireyide 500 tl den verdi bu yil..ustelik oyle guzel muhit ki..carsisi marketi bi yigin.sokaginda bim var..5 dakka yurume mesafesine tren istasyonu ve dolmus duraklari var..20dk yurume mesafesi sahil var.evimizde 15 yillik ama temiz bakimli..benim babam biraz hayrina veriyor gibi:)) sultenbeyliyi hic sevmiyorum.koy gibi geliyor bana.sahile heryere uzak.yerinde olsam kesinlikle kartal yazarim.cevizli rahmanlar sizin icin hem cok guzel hem cok uygun olur...
Insallah oyle olur :) Kartaldan hangi okullari yazdiniz?atalar mahallesinden iki tane okul var yazdım. bir de yakacık meslek lisesi merkeze uzak mı yeri nasıldır biliyor musunuz.
deidğiniz gibi okuum belli olunca pendik e de gidersem kartaldan eve bakabilirim. puanım çok yüksek değil kartaldan da toplamda 4 okul var inşallah hayırlısıyla olur.
çok teşekkür ederim sıralamm maltepe kartal pendik tuzla gebze sultanbeylinin merkezindeki liseler olacak inşallah kartal ya da maltepeye atanabilirim :)Pendik alisveris icin merkezi bir yer. Aradiginiz herseyi bulabiliyorsunuz.
Kartal renki bir yer, sahili guzel.
Maltepe muhit olarak digerlerinden bir kac level ustun. Sahilinde guzel mekanlar var.
Sultanbeyli sadece kira olarak bulabileceginiz en iyi yer. Onun disinda pek bir ozelligi yok. Biraz karisik bir yer, olaylar falan sik olur. Giyim tarzi olarak rahatsaniz burada pek rahat edemezsiniz.
Hepsinde de oldukca uzun vakit gecirmis biri olarak benim dusuncelerim bu sekilde.
Kayışdağı çok kötü değil. Atasehir merkeze bakma orası çok pahalı ama Kayışdağı olabilir diye düşündüm bi an. O taraflarda oturan biri varsa yorum.yapar belki.
Sancaktepede oturuyorum,çok hızlı gelişiyor metro yapılıyor. Sancaktepeyi tavsiye ederim, Çekmeköy olabilir. Sarıgazi siyaset anlamında kötü,Sultanbeyli de aynı şekilde. Yazdığınız yerleri sıralarsak Kartal,Maltepe,Pendik,Sultanbeyli olarak yazın bence
Atasehir İstanbul un en nezih ve pahalı ilçelerinden biridir :)
Ama semtine gore değişir. Bu Kayışdağı dediğim taraflarda çok aşırı nezih değil, her yoreden insan vardır, ama sultabeylidenn falan iyidir, gelişen bi bölge üniversite var, bostanciya kozyatagina kadikoye yakın. Siteler falan çoğaldı zaten.
atalar mesleki teknik, kartal mesleki teknik, şehit öğretmen hüseyin ağırman mesleki teknik,yakacık mesleki teknik.Insallah oyle olur :) Kartaldan hangi okullari yazdiniz?
Kayisdaginda iki sene kadar calistim. Kayisdagi Atasehir de ama mesela Atasehir Londra ise Kayisdagi Anadolu da kucuk bir ilce. Alakasi yok yani. Kayisdagi ndan Atasehir e gidince ulke degistirmis gibi oluyorum.
Ben de Sancaktepe de oturuyorum ama tam gelismedigi icin cok fazla problemi var bence. Yeni yapilan sitelerin o tarafta oturuyorum. Geldik geleli yollari elli kere bozdular yaptilar arabamin icine edildi resmen. Ikidebir elektrik su kesilir, altyapi sikintisi yuzunden aylarca internetsiz kaldik. Mesela merkezi Sarigazi ama dediginiz gibi orasi ve tamaminda siyaset anlaminda cok uc noktada insanlar var. Surekli olaylar gosteriler oluyor. Su ana kadar hic bir belediyenin onunde surekli olarak bekleyen panzer gormedim buradan baska. Merkezde bir kac noktada sabahtan aksama kadar pkk propagandasi yapiliyor ve kimsenin rahatsiz oldugu yok
Kiralar da cok abartili. Sitelerde sirf aidatlar kira kadar. Hadi site olmasin normal bina mesela, diyor ki yan sitede 3000 tl kira veriyorlar ben de 700 - 1000 isterim. 1 trilyona daire satiyorlar ben de yolu bile olmayan yere 300.000 isterim. Dedigi daire 70 m2 caddeye uzak bakkala bile 20 dk yurume mesafesinde. Luks site projeleri fiyatlari abarttikca abartti. Ayrica alisveris namina hic bir sey yok. En ufak bir sey icin bile Pendik e Maltepe ye Umraniye ye gidiyoruz.
Bu yuzden Sancaktepe ve cevresini hic tavsiye edemeyecegim.
ayrıntılı açıklamanız için çok çok teşekkür ederim. umarım kartal maltepe pedikten bir okula yerleşebilirim çok teşekkür ederim tekrar
Atasehir cok gelismis, muhit olarak da oldukca ust seviyede bir yer. Fakat trafik olayi butun iyi ozelliklerini bir kenara atiyor. 15 dk lik yolu bir saatte gidince luks olmasinin da bir onemi kalmiyor. Kiralar da cok ucuk. En begenmedigin daire 1500 - 2000...
Yakacik disinda hepsinin yerini biliyorum. Ama aksam babama sorarim. O kesin biliyordur :)atalar mesleki teknik, kartal mesleki teknik, şehit öğretmen hüseyin ağırman mesleki teknik,yakacık mesleki teknik.
bir de yakacık mesleki teknikin yeri ile ilgili bilginiz var mı
size zahmet olacak çk teşekkür ederim :)Yakacik disinda hepsinin yerini biliyorum. Ama aksam babama sorarim. O kesin biliyordur :)
Evet yakin. Zaten sehit ogretmen huseyin agirmanla atalar meslek teknik yan yana. Bu 2 okul minibus yolunda. Yanlarinda kartal mezarligi var. Okullardan sahile yuruyerek inebilirsiniz ve kartal merkeze yuruyerek 7 8 dakika.size zahmet olacak çk teşekkür ederim :)
diğer üç lisenin yeri merkeze yakın gözüküyor haritadan gerçekten yakın mı?
Ayrica 3 okulda carsamba pazarina cok yakin. Neredeyse esit uzaklikta :)Evet yakin. Zaten sehit ogretmen huseyin agirmanla atalar meslek teknik yan yana. Bu 2 okul minibus yolunda. Yanlarinda kartal mezarligi var. Okullardan sahile yuruyerek inebilirsiniz ve kartal merkeze yuruyerek 7 8 dakika.
Kartal tml ise atalar mahallesinde. Metroya yakin. Minibus yoluna canakkale caddeinden 10 dkda inebilirsiniz. Minibus yolunda minibuse veya otobuse binerseniz 10 dkda kartal merkezde olursunuz. bizim evin 2 üst sokagi :)
amin herker için inşallah istediği olur :) anadolu daha ucuz ve sakin diye yazacam :)Anadolu yakası istiyorsunuz anlaşılan.
Avrupa yakası olsa yardımcı olabilirdim.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
haritadan baktım etrafında apartmanlarda vardı okulların o civarda ev kiraları nasıldır bir bilginiz var mı :) komşu olabiliriz belki:)Evet yakin. Zaten sehit ogretmen huseyin agirmanla atalar meslek teknik yan yana. Bu 2 okul minibus yolunda. Yanlarinda kartal mezarligi var. Okullardan sahile yuruyerek inebilirsiniz ve kartal merkeze yuruyerek 7 8 dakika.
Kartal tml ise atalar mahallesinde. Metroya yakin. Minibus yoluna canakkale caddeinden 10 dkda inebilirsiniz. Minibus yolunda minibuse veya otobuse binerseniz 10 dkda kartal merkezde olursunuz. bizim evin 2 üst sokagi :)
inşallah atanırsam sanırım eşimle ilk yapacağımız semt pazarına gidip meyve sebze almak olacak :) bulunduğumuz yerde pazar yok malesefAyrica 3 okulda carsamba pazarina cok yakin. Neredeyse esit uzaklikta :)
amin herker için inşallah istediği olur :) anadolu daha ucuz ve sakin diye yazacam :)
Belki de oyle olur. Cok mutlu olurum :) buralarda sizin butcenize uygun cok fazla daire var. Illaki gonlunuze uygun bir daire bulursunuz :)haritadan baktım etrafında apartmanlarda vardı okulların o civarda ev kiraları nasıldır bir bilginiz var mı :) komşu olabiliriz belki:)