- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 33
Bem nacizâne fikrimi söyledim dostça siz bilirsiniz en iyisinievliliğimle ilgili değil istanbulla ilgili konum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bem nacizâne fikrimi söyledim dostça siz bilirsiniz en iyisinievliliğimle ilgili değil istanbulla ilgili konum
Bu nasıl bi yorum yahu şu zihniyetten bi çıkın artık rica ediyorum..Bu ilerde büyük sorunlar doğurur maddi olarak zorlansanız dahi yan yana olmak daha iyi sonra aldatildim diye konu acarsiniz buraya
Yok o kadar diil ya :) kesinlikle güvenli yerleri var korkmasın hanımefendi boşuna :) istanbulun en uygun fiyatlı yerlerinden biri her anlamda belki rahat geçinebilir.Sultanbeyli küçük suriye :)
Gitmesin diye birşey asla demedim buraya aldatildim diye konu açınca o konu size de cevap olur akıl var mantık var adam aylarca yanlız kalacak ve durdugu yerde duracak siz hangi dünyada yasiyorsunuzBu nasıl bi yorum yahu şu zihniyetten bi çıkın artık rica ediyorum..
Aldatacak adam burnunun dibinde de aldatır diye tüm ülkeye pankart asmak lazım heralde
İşte tam da bu yüzden kadın işinin peşinden gitmeli ve ayakları üzerinde durmalı.
Hem de memur olma şansı varken eş kişisi aman aldatır diye gitmeyecek öyle mi ?
Daha nelerrrrrr
O zaman kadın da aldatsın ? Erkek de gitsin başka yerlere konu açsın..Gitmesin diye birşey asla demedim buraya aldatildim diye konu açınca o konu size de cevap olur akıl var mantık var adam aylarca yanlız kalacak ve durdugu yerde duracak siz hangi dünyada yasiyorsunuz
Her poku çok iyi biliyorsunuzO zaman kadın da aldatsın ? Erkek de gitsin başka yerlere konu açsın..
Evet akıl var mantık var..
Geleceginiz herseyden onemli. 4 yil gerekirse ayri kalinacak. Boyle soyleyenleri dinlemeyin.evliliğimle ilgili değil istanbulla ilgili konum
Medipol üni kurulduğu dan bu yana kiralar cok artti. Zaten evlerin çoğu eski. Taa ortacesmedeki tokatkoy deki evleri medipole bir vesait uzaklıkta diye pazarlayıp dünya kira istiyorlar15 sene Beykozda yasadim.Beykozda 6 sene once Suriyeliler geldikten sonra kiralik ev bulmak imkansiz hale gelmisti.Zaten imara kapali oldugundan kiralik ev bulmak zordu.Suan nasil kiralar ne kadar acaba?
Ben 30 senedir kartalda yasiyorum. Küçük sehirden gelince mutlska sıkıntı yasiyacaksiniz. Kartalda en dusuk ev kirasi 1200-1300 oda merkezi yerler degil. Ulasim ayri bi dert her sabah 8.30daki ise tuzlaya yetismek icin 7de arabaya binmis olmam gerek tek araba degil cift arac. Umarim rahat gecinip yasayabilirsiniz.Herkese iyi akşamlar hanımlar
Benim derdim İstanbul tercih yapacam.Büyük ihtimalle istanbul gelicek.
4 sene mecburi hizmet eşim gelemiyor annem ve 4 yaşında çocukla gidicem.
Açıkcası küçük bir ilde yaşıyorum ve bugüne kadar gerek haberlerden gerek bazı duyumlardan İstanbul bana hep ürkütücü gelmiştir.Hiç gitmedim açıkcası. Korkuyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum memur maaşı ile geçim nasıl olur yazdığım semtler olarak uygun fiyatlı semtleri tercih etmeye çalıştım ama ne derece internetteki bilgileri güvenilebilir yani sanki İstanbul'a gidince hemen kapkaca uğrayacağım, dolandırılacam, tacize uğrayacağım hep öyle bir düşüncem var Ne yapacağımı bilmiyorum ama mecbur gitmek zorundayım semt olarak hangi semtler İyidir ucuzluk ve güvenlik açısından yaşayanlar nereleri tavsiye eder ? Anadolu Yakası düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim yazdığım bazı semtler Sultanbeyli Kartal Gaziosmanpaşa Maltepe ve küçük çekmece yardımcı olanlar olursa sevinirm
Kusura bakmayın ama söylemeden geçemedim. 42 yıldır cengelkoydeyim ve kurtulamadım bu geri kafalı insanlardan. Bu kadar bağnaz ve cahil insanlar bir yerde toplanmış. Hiiiç tavsiye edemem. Ben erenköy kazasker koşuyolu derim.ekonomik sıkıntı olmasa acikara Üsküdar derdim ama... İstanbul'da yaşayanacak en nezih yerler, salacak, Kuzguncuk, Çengelköy...
Ben eğer maaş 8.000, 10.000 olmayacaksa tercih yapacak arkadaşlarıma gelmeyin İstanbul'a diyorum. Çünkü cidden hayat pahalı, kiralar uçuk. Aldığın maaşın büyük bir kısmı kiraya ve yol masrafına gidiyor.
Kendi evi olan insanlar bile çok zorlanıyor.
İnşallah uygun fiyatlı bir yer bulabilirsiniz kendinize. 4 yıl sonra geri dönebilecekseniz en azından memuriyet için 4 yıl katlanılır diyorum yapacak birşey yok.
Onun dışında Gaziosmanpaşa'da da çok güzel mahalleler var. Evlenene kadar Bayrampaşa'da yaşadım ben çok güzel bir mahallede. Şu an farklı bir ilçedeyim çok zorlanıyorum alışmakta ama güvenlik problemi tüm Türkiyede var. Onu çok dert etmeyin derim.
İnşallah hayırlısı olsun sizin için. Anadolu yakasını pek bilmiyorum ama genel anlamda daha nezih sanırım Avrupa yakasına göre.