Been heyecandan uyuyamıyorum günlerdir karnım mosmor oldu iğne yapmaktan sizde çok ilaç alıyo musunuz bu kadar ilaç fazla değil mi ve iğneler günde üç taneBeni de bugün aradılar 4 yumurta toplanmıştı 3 yumurtayla işlem yapıldı 2 embriyo oluşmuş nasipse cumartesi sabah 6.45 te banada transfer yapılacakçok endişeli ve heyecanlıyım
Opu öncesi bende günde 3 iğne vuruyordum göbekten ben yaparken tam iğne ucunu sokuyordum morarma olmadı küçük bir köşe hariç ama göbeğimde bir sürü iğne deliği var şimdi 2 iğneli ilaç 3 4 tane de hap şeklinde ilaç kullanıyorum günde 1 iğne ve diğer haplar sabah öğle akşam ilaç dağılımım var diğer iyine sanırım transfer sırasında ve sonrasında kullanacakmışım karnım davul gibi ödem çok bende de şiştim gibi tedaviden dolayı yıpranmışlık var sonuç ne çıkacak diye endişe var bir de buna takmış durumdayım ama Yasemin hocanın vardır bi bildiği diyorum sonucu güzel olsun da herşey çekilir Opu sonrası halen kasıklarım karnım çok ağrıyor benim özellikle lavaboya giderken 30 40 yumurtaya girilmiş ondan diye tahmin ediyorum sizde de var mıBeen heyecandan uyuyamıyorum günlerdir karnım mosmor oldu iğne yapmaktan sizde çok ilaç alıyo musunuz bu kadar ilaç fazla değil mi ve iğneler günde üç tane
Opu öncesi bende günde 3 iğne vuruyordum göbekten ben yaparken tam iğne ucunu sokuyordum morarma olmadı küçük bir köşe hariç ama göbeğimde bir sürü iğne deliği var şimdi 2 iğneli ilaç 3 4 tane de hap şeklinde ilaç kullanıyorum günde 1 iğne ve diğer haplar sabah öğle akşam ilaç dağılımım var diğer iyine sanırım transfer sırasında ve sonrasında kullanacakmışım karnım davul gibi ödem çok bende de şiştim gibi tedaviden dolayı yıpranmışlık var sonuç ne çıkacak diye endişe var bir de buna takmış durumdayım ama Yasemin hocanın vardır bi bildiği diyorum sonucu güzel olsun da herşey çekilir Opu sonrası halen kasıklarım karnım çok ağrıyor benim özellikle lavaboya giderken 30 40 yumurtaya girilmiş ondan diye tahmin ediyorum sizde de var
SabahBende o sancılar ilaçlardan iğnelerden bende de aynı sorun var karnım 5 aylık hamile gibi protulex iğneyi öğlen iki tane yapıyorum bi tane enox iğne estrofem günde 4 tane bi kaç tane ilaçta 2 tane adını hatırlamadım toplam 10 tane hap içiyorum sizinde öyle mi
ve ben şu an fark ediyorum iğneden 2 tane vurmam gerekiyormuş ben kafa dalgınlığı bugün 1 tane yaptım inşallah sıkıntı yaratmazBende o sancılar ilaçlardan iğnelerden bende de aynı sorun var karnım 5 aylık hamile gibi protulex iğneyi öğlen iki tane yapıyorum bi tane enox iğne estrofem günde 4 tane bi kaç tane ilaçta 2 tane adını hatırlamadım toplam 10 tane hap içiyorum sizinde öyle mi
Bende o sancılar ilaçlardan iğnelerden bende de aynı sorun var karnım 5 aylık hamile gibi protulex iğneyi öğlen iki tane yapıyorum bi tane enox iğne estrofem günde 4 tane bi kaç tane ilaçta 2 tane adını hatırlamadım toplam 10 tane hap içiyorum sizinde öyle mi
Benim bir tanıdığım da Yasemin hoca da tedavi gördü onun ilaçları benden fazlaydı değerlere göre muhakkak değişiklik gösteriyordurFarklı dozlar olmasına sevindim açıkçası herkese ezbere tedavi yapmıyor yaşayıp göreceğiz artık
İnşaAllah yarın sorayım bi.Sizin kaç tane embriyo oluşmuş yumurtanın kalite durumuyla ilgili bilgi verdiler mi beni sadece merkez aradı söyledi Yasemin hoca arayacaktı yoğunluktan dönemediBi günden o kadar bişey olmaz sıkma canını her ilacı alacağında sana verdiği kağıda bak unutuyo insan ister istemez
Çok büyük paralar ödemişsiniz neden sonuç alamadınızMerhaba , bende Zeynep Kamil de 1 aşılama , Memorial Şişli hastanesinde 2 tüp bebek denemesi yaptım. 2.sinin sonucu 20sinde gelecek. Valla ne yalan söyleyeyim bende tavsiye üzerine Memorial a gittim. İlkinde ilaçlar dahil bı 40 bine yakın para harcadım. 22.500 tüp bebek ücreti verdim sadece ilaç hariç ikincisinde transfer ücreti 17.500 verdim falan toplam 2 transfere 50-60 bin gitti. Sadece transfer ile de bitse iyi transfer öncesi ve sonrası lutinus ve progestan dex kullanıyorum progestan sadece 400 TL haftalık Allah yardımcımız olsun sonuç güzel olsun da gideni dusunmeyecek durumdayım artık
Tek transfer mi yaptı size ben 5. Gün transfer olacağımBende yasemin hocada tedavi görmüştüm fiyat olarak yasemin hoca diğer merkezlerden uygun ama. Dikkatimi çekti sizlerin de aynı sayıda olmuş yumurta benim de 6 tane toplandı 5 tane döllendi 2 sini 3. Gün embriyosu olarak transfer oldum 3 tanesi dondurulmaya gerek görülmedi iyi değilmiş çünkü. Ama tabi ben 3. Gün embriyosu ile gebe. Kaldım
Çift transfer yaptıTek transfer mi yaptı size ben 5. Gün transfer olacağım
Yani diğer merkezlerde fiyatlar nasıl bilmiyorum aslında ben bahceciye de sordum bahcecide de tüp bebek 14 binmiş ama her muayaneye ve tahlile para veriliyormuş muayene ücreti de 1300mus 10 kere muayane olsam orda da 27 bin vericem artı bide ilaçlarÇok büyük paralar ödemişsiniz neden sonuç alamadınız
Bende ilk önce bahçeciye gittim ana öyle değil muayenesi 6 ay geçerli zaten 6 ay içinde tekrar gitseniz bile sizden para almıyorlar biz sevmedik orayı daha çok para odaklılarYani diğer merkezlerde fiyatlar nasıl bilmiyorum aslında ben bahceciye de sordum bahcecide de tüp bebek 14 binmiş ama her muayaneye ve tahlile para veriliyormuş muayene ücreti de 1300mus 10 kere muayane olsam orda da 27 bin vericem artı bide ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?