• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da Tüp Bebek Yaptıranlar Veya Yaptıracak Olanlar bakabilir misiniz

Ben Selçuk Selçuk’ta yaptırdım transferimi 5 yıldır yüm jinekolojik muayenelerimi burda yaptırıyordum zaten ve bilgi birikimi ilgi ve alakası şahane bi doktor. Alanının en iyilerinden diyebilirim tüm sürecim çok rahat geçti istediğim her zaman iletişim kurabildim. Ben sormadan aklımda ki soruları yanıtlar öyle bi doktordur kendisi. İlk transferimde negatif sonuç alınca geçmiş hikayemden dolayı histereskopi ile bakılıp 2.transfere zemini hazırladık ve şuan 6 haftalık hamileyim. Öngörüsü, tecrübesi, bilgisi çok fazla olan bi doktor. İstanbul anadolu yakasında olanlar Ataşehirde ki kliniğine gidebilir. Doçent Doktor Selçuk Selçuk yazınca tüm bilgileri görebilirsiniz. Fiyat olarak olması gerektiği kadar diyebilirim. İyi ki varsınız Selçuk Hocam :)

Ben Yasemin hocanın hastasıyım . Oğluma her baktığımda Allah ömürümü al hocama ver diyorum. Bizde sperm sorunu vardı. Çok şükür doğurdum bile. Yasemin hoca diyorsa bişey bir bildiği vardır . Hepiniz hamiş olun insallah . Allah hepinize anneliği nasip etsin

Ben de 3 denememde 3 farklı doktora gittim. Üçüncüde hakkında o kadar çok olumlu şey duydum ve tesadüfen hep alakasız zamanlarda hep pozitif haberleriyle karşıma çıktı diye Dr. Aret Kamar’a gittim ve neden ilk ona gitmedim diye kızdım kendime 3. De tuttu çok şükür şimdi 12 haftalık hamileyim Aret bey gerçekten çok iyi bir doktor. İstanbul tüp bebek merkezinde çalışıyor tek olumsuz tarafı çok yoğunlar mutlaka bekletiyolar gittiğinizde. Benim iki kimyasal var diye hala iğne ve ilaçlara devam ettiriyor. İşlem fiyatları genelde aynı ama ilaçlar çok pahalı maalesef. Ben ilk başlarda sigorta karşılamıyor diye bildiğimden progestan, proluton, oksapar, dekort cepten ödedim sonra tesadüf bir eczacı söyledi artık aile hekimine yazdırıyorum karşılıyor devlet.
TEDAVİDE GONAL F NE KADAR KULLANDINIZ ? ŞUAN HANGİ İLAÇLARI KULLANDINIZ 12 HAFTAYA KADAR ?

TEDAVİDE GONAL F NE KADAR KULLANDINIZ ? ŞUAN HANGİ İLAÇLARI KULLANDINIZ 12 HAFTAYA KADAR ?
Hayır Gonal kullanmadım. Şuan 16. Haftam bitti sadece vitamin kullanıyorum ve Oksapar yapıyorum karından. Progestan önce 2 günde bir oldu sonra 4 günde bir geçen hafta da bitti şükür. 12. Haftaya kadar Proluton, Progestan, Oksapar, Dekort ve Divina kullanmıştım.

Prof Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
Ankara da yaşıyorum 6 kutuya ihtiyacım var irtibata geçebilirsek alabilirim

Prof Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
merhaba 2 kutu ihtiyacımız var hala duruyor mu

Prof Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbu
Elinizde cetrotide kaldı mı acaba

Hala varmı acaba elinizde

Elinizdeki centrotide duruyor mu

Elinizde hala cetrotide var mı acaba

Back