• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da Tüp Bebek Yaptıranlar Veya Yaptıracak Olanlar bakabilir misiniz

İnşallah hepimizin dizin sorununuz neydi
Bende pcos var önce histereskopi ameliyatı oldum sonra yumurta takibi yaptık Yasemin hocayla negatif oldu aşılamaya dönecektik kendi kararım ile tüp bebek yapmaya karar verdik şu an tedavi sürecindeyim bugün pcostan dolayı çok fazla yumurta büyümeye başlamış çatlatma iğnesinden sonra karnımda sıvı birikme ihtimali olduğunu ve bunun yoğun bakıma kaldırılmaya kadar olabileceğinden bahsetti Yasemin hoca pazartesi günü benimde belli olacak bir aksilik olmazsa çarşamba benimde yumurtalar toplanacak bir de taze transfer yapamayabiliriz dedi bu şekilde

Bende pcos var önce histereskopi ameliyatı oldum sonra yumurta takibi yaptık Yasemin hocayla negatif oldu aşılamaya dönecektik kendi kararım ile tüp bebek yapmaya karar verdik şu an tedavi sürecindeyim bugün pcostan dolayı çok fazla yumurta büyümeye başlamış çatlatma iğnesinden sonra karnımda sıvı birikme ihtimali olduğunu ve bunun yoğun bakıma kaldırılmaya kadar olabileceğinden bahsetti Yasemin hoca pazartesi günü benimde belli olacak bir aksilik olmazsa çarşamba benimde yumurtalar toplanacak bir de taze transfer yapamayabiliriz dedi bu şekilde
En azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz bizde ne olduğu belli değil sebepsiz dendi malesef

Biz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Bu ilaçlar çok pahalı malesef hiç bir zaman beklediğin tutar çıkmıyor 20 bin tüp bebek gibi 10_15gibi ilaçların tutar tabi senin ne kadar ilaç ile büyüyeceği önemli yumurtanın benim 2 kutu hap ile halloldu. Bu süreçte beslenme çok önemli onu da ekleyinc3 30u geçiyor.

En azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz bizde ne olduğu belli değil sebepsiz dendi malesef
Sebepsiz demelerine inanma yinede araştır bize de dendi 3 tüp bebek 3 aşılama yapıldı boşu boşuna sonra nedeni bizim çabamızla kıbrısta birr doktor söyledi burdaki doktorlar kabul etmedi biz özelde ameliyat olup doktor bulduk.

Sebepsiz demelerine inanma yinede araştır bize de dendi 3 tüp bebek 3 aşılama yapıldı boşu boşuna sonra nedeni bizim çabamızla kıbrısta birr doktor söyledi burdaki doktorlar kabul etmedi biz özelde ameliyat olup doktor bulduk.
Sizin sorununuz neymiş peki valla araştırma yapılmadı ama sebepsiz dendi

Merhaba arkadaşlar,
Sebepsiz infertilite durumunda kromozom testi eşinizden ve sizden kan alınıp yapılabilir. Mesela translokasyon varsa sağlıksız embriyo oluşursa bebek kalp atışı duruyor. İkinci olarak rahim filmi çektirmenizi ve histeroskopi yapmanızı öneririm. Rahim şekil olarak düzeltilmesi gerekiyorsa bebek tutunamayabiliyor. Doktorlar genelde bunları son aşamalarda öneriyor. O sırada zaman kaybetmemeniz adına çok masraflı olmayan bu işlemleri yaptırmanızı öneririm. Birileri bunu okursa ve faydası olursa çok sevinirim. İnsan kendine konduramıyor biliyorum fakat sorunun kök sebebini bulmak adına önemli adımlardır.
Kromozom testini direk genetik lab.lara giderek yaptırabilirsiniz. Rahim filmini de görüntüleme merkezlerinde çektirebilirsiniz. Böyle daha ucuz olur. Sonra sonuçlarınızı alıp tüp bebek için başvurabilirsiniz.

Sizin sorununuz neymiş peki valla araştırma yapılmadı ama sebepsiz dendi
Sperm morfoloji bozukluğu varikösel ameliyatı oldu 4 damar tıkalıymış ameliyattan 1 yıl sonra kaliteli embriyo çıktı. Üniversite hastanesi dahi birsey olmaz morfoloji bozukluğundan dedi biz özelde ameliyat olduk

Sperm morfoloji bozukluğu varikösel ameliyatı oldu 4 damar tıkalıymış ameliyattan 1 yıl sonra kaliteli embriyo çıktı. Üniversite hastanesi dahi birsey olmaz morfoloji bozukluğundan dedi biz özelde ameliyat olduk
Biz onlara en başında baktırdık normal çıktı inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Biz onlara en başında baktırdık normal çıktı inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Şükür hayırlı sonuç aldık. 🧿Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏🙏

Benim pazartesi günü yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım haberdar olalım sürecimizden inşallah hepimiz gebe kalırız 🙏🏻🙏🏻
Merhaba.Ne durumdasınız merak ettim :) Bugün sabah benimde yumurtalarım toplandı çok şükür korktuğumuz durum başıma gelmedi riskliydi E2 değerim aşırı derecede yüksek çıktı 1 2 gün beklemiş olsaydık sıkıntı olacaktı bana.bugün benden polikistik olmama ve aşırı fazla rahmimde yumurta olmasına rağmen 4 tane yumurta toplanabilmiş :((

Merhaba.Ne durumdasınız merak ettim :) Bugün sabah benimde yumurtalarım toplandı çok şükür korktuğumuz durum başıma gelmedi riskliydi E2 değerim aşırı derecede yüksek çıktı 1 2 gün beklemiş olsaydık sıkıntı olacaktı bana.bugün benden polikistik olmama ve aşırı fazla rahmimde yumurta olmasına rağmen 4 tane yumurta toplanabilmiş :KK43:(
e2 degerınız kac çıktı ?
gecmıs olsun ınsallah saglıklı olsun yumoşlar

Evet doktorumda öyle dedi progesteron değerim çok iyi olduğu için bugün toplandı..Normal şartlarda ohss riskim çok yüksekti e2 değerimde çok yüksek olunca doktorum 1 2 gün daha beklemenin bize zararı olacağı için bugün toplamayı uygun görmüş taze transfer yapmayabilirim demişti duruma göre karar verecekti yumurta toplama işlemi öncesi söylemişti bunu en son taze transfere karar kıldı bakalım nasip şu an sadece 4 yumurta olması beni tedirgin ediyor ya döllenmezse eldeki seçenekte az

Merhaba.Ne durumdasınız merak ettim :) Bugün sabah benimde yumurtalarım toplandı çok şükür korktuğumuz durum başıma gelmedi riskliydi E2 değerim aşırı derecede yüksek çıktı 1 2 gün beklemiş olsaydık sıkıntı olacaktı bana.bugün benden polikistik olmama ve aşırı fazla rahmimde yumurta olmasına rağmen 4 tane yumurta toplanabilmiş :KK43:(
Merhabalar sizin adınıza çok sevindim ben girerken çok endişeliydim ağlayarak uyandım :) o kısmı zor oldu biraz benimde 8 tane görünüyordu 6 tane toplanmış herkesin 10 13 taneyken bana da az geldi sayısı transferim cumartesi günü olacak inşallah bana e2 değerine bakmadı progestana baktı

Merhabalar sizin adınıza çok sevindim ben girerken çok endişeliydim ağlayarak uyandım :) o kısmı zor oldu biraz benimde 8 tane görünüyordu 6 tane toplanmış herkesin 10 13 taneyken bana da az geldi sayısı transferim cumartesi günü olacak inşallah bana e2 değerine bakmadı progestana baktı
Beni de bugün aradılar 4 yumurta toplanmıştı 3 yumurtayla işlem yapıldı 2 embriyo oluşmuş nasipse cumartesi sabah 6.45 te banada transfer yapılacak 🥹 çok endişeli ve heyecanlıyım

Back