Doktorunuzun adı nedir ben de bir kere yaptırdım ikinci kez deneyeceğimBiz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Yasemin ÇekmezDoktorunuzun adı nedir ben de bir kere yaptırdım ikinci kez deneyeceğim
Sorununuz neydiProf Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
Bende Düşük amh ve eşimde azospermi vardı.Sorununuz neydi
Merhaba sizinle aynı yerde tedavi görüyoruz hangi iğneleri kullanıyorsunuzBiz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Benim de amh düşük kaç yumurtanız toplandı genetik taramaya gönderildi mi yaş kaçBende Düşük amh ve eşimde azospermi vardı.
merhaba hayırlı olsun surecınız ,Biz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Bahceci der suusarim..tek geçerim doktorundan hemsiresine hepsi cok ilgiliydi ❤Biz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Ebru Öztürk ❤ canim doktorum❤❤❤❤Prof Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
Merhabalar;Doktorunuzun adı nedir ben de bir kere yaptırdım ikinci kez deneyeceğim
4 yumurta toplandı, 2 yumurta döllendi 3.gün. Donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı. 2 tane 3.gün embriyosunu 5.gün için çözdürdüler. 1 tanesi yaşadı 5.güne kadar ve o transfer edildi.Benim de amh düşük kaç yumurtanız toplandı genetik taramaya gönderildi mi yaş kaç
Genetik tarama daha çok, çok defa düşük yaşayan anneler için öneriliyor. Doktorum bahsetmedi bile bana. İlk denemiz olduğu için sanırım.Benim de amh düşük kaç yumurtanız toplandı genetik taramaya gönderildi mi yaş kaç
Benim ikinci denemem olacak ikinci deneme için farklı bir doktora gidebilirim sizin kaçıncı denemenizMerhabalar;
4. tedavi olarak başka merkezde denemende fayda var ben Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum bende denemelisin çok fazla ilerlemiş tıpta iyi kendisi ben henüz yolun ortasındayım inşallah Rabbim bizimde gönlümüzü kuçağımızı sağlıklı evlatla doldurur.
Bir sağlıklı yumurta bir sağlıklı sperm yetiyor Allah nasip ettikten sonra4 yumurta toplandı, 2 yumurta döllendi 3.gün. Donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı. 2 tane 3.gün embriyosunu 5.gün için çözdürdüler. 1 tanesi yaşadı 5.güne kadar ve o transfer edildi.
Şimdi 13 haftalık gebeyimGenetik taramaya göndermedik.
Benim ilk deneme olmayınca bana kromozom testi yapıldı bir kromozomumda değişiklik var o yüzden benden isteyebilirGenetik tarama daha çok, çok defa düşük yaşayan anneler için öneriliyor. Doktorum bahsetmedi bile bana. İlk denemiz olduğu için sanırım.
Evet ilaçlar maalesef ki zor bulunuyor fakat şu avantajı var yakınlarda bi eczane var muayenehanenin orada devamlı bulunuyor ümraniyedeProf Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?