İstanbul’da Tüp Bebek Yaptıranlar Veya Yaptıracak Olanlar bakabilir misiniz

Kızlar yumurtanın erken çatlamamı için bi ilaç veya takviye verdi mi doktorunuz çatlarsa opudan önce tedavi iptal mi olur
Doktorum bana ilk ilaçlarımı aldırırken ovitrelle de aldırdı fakat kullanacağım günü kendisi söyleyecek sanırım çok bilgi sahibi değilim ben

Amin İnşaAllah İlaçlar için raporu nasıl aldınız? Biz başlangıçta kullandığım 4 çeşit ilaca 8400 lira ödedik.Bu ilaç fiyatları çok zorluyor insanı ve bu ilaçlar değişecek gebelik oluşana kadar muhtemelen

iki aşılmama vardı hastanede , 3yıllık evlılık şartı vs tamamladıgımız ıcın rapor cıkardık ..
evet bazı ılacları saglık ocagı yazıyor ama onu mutlaka sorun saglık ocagına .

Benim ikinci denemem olacak ikinci deneme için farklı bir doktora gidebilirim sizin kaçıncı denemeniz
Ben 3. Tedavimi aynı merkezde yaptım en son. Transferde kimyasal gebelik yaşadım maalesef olumsuz oldu. Şimdi 4. Denememde Ali Osman Koyuncuoğluna gidiyorum. Bi yerde bi yanlışlık var diyip merkezi değiştirmek istedim Farklı laboratuvar merkez Farklı bir göz dokunuşun faydası olduğunu düşünüyorum aralıksız 2 senedir çocuk için uğraşınca insan umut arıyor inşallah Allahım vizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Şuan daha tedavinin ortasındayız bakalım hayırlısı olur inşallah.

Amin inşaallah. Allah hepimizin kucağını doldursun.

Doktorum bana ilk ilaçlarımı aldırırken ovitrelle de aldırdı fakat kullanacağım günü kendisi söyleyecek sanırım çok bilgi sahibi değilim ben
Bende bugün kontrole geldim bana da aldırdı ben söyleyeceğim vuracağın günü dedi

canım merhabalar , ali osman koyuncuğulu doktoru bende duydum nasıl ilerliyorsunuz iyi bir doktor ve iyi bir merkez mi acaba yardımcı olabiir misin bana bende gitmek istiyorum.

canım merhabalar , ali osman koyuncuğulu doktoru bende duydum nasıl ilerliyorsunuz iyi bir doktor ve iyi bir merkez mi acaba yardımcı olabiir misin bana bende gitmek istiyorum.
Merhabalar daha önce farklı merkezde 3 . kez başarız deneyimlerim oldu kısmet olmadı en son tedavimde kimyasal gebelik yaşadım.
Bu kez Ali osman beyi tavsiye üzerine gittik gebelik elde edenlerden duyduk inşallah hayırlısı olur bizim içinde.Bugün kontrolden geldim çok ilgili kendisi neden niçin bakım o şekilde kişiye uygun tedavi şekli deniyor. Şuan için memnunum labaratuvarı çok detaylı ve umutluyum inşallah bizim içinde umutlarımızın kapısı olur. Bizde sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Para için oda olsun buda olsun demiyor.ilaçları kendileri temin ediyorlar. Bu çok büyük rahatlık. ulaşım iyi ve aklınıza takılan birşey olduğunda hemen hemşirelere ulaşabiliyorsunuz.
İnşallah sizde burada tedavi olup hayırlı evlatlar kucağınıza almaya vesile olur.
Bende insanlara umut olurum.

inşallahh canımm sağlıkla evlatlarımız kucağımıza alabiliriz. ben de dün tesadüfen öğrendim doktun isminin bayağı beğenen ve öneren var bilgilerin için çok teşekkür ederim her şey olumlu olur inşALLAH dualarımdasınız,

Çok teşekkür ederim hepimizin Rabbim gönlümüzdekileri bizlere nasip eder.Heyecanlı süreçler stres yapmayalım Herşey Allahtan güzel olsun.

Esra Erolun programındaki hastaları yönlendiriyor baya hastası var reklam peşinde olan bir doktor hiç değil.inşallah bizede sizede uğurlu gelir.

Merhaba rabbim hayirla sonuçlandırır insallah hepimizin muradını doktorunuzun ismi nedir acaba

Benim pazartesi günü yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım haberdar olalım sürecimizden inşallah hepimiz gebe kalırız
Amin inşaAllah Yasemin hoca bugün diyordu pazartesi çok yoğun sabahtan 6 hasta var diye yumurta toplanacak herşey yolunda gitsin de Allah yüzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…