Merhaba şu an 4. Gün iğnelerimi vurdum yarın ilk kontrole gideceğim GonalF900+Meziofert+Gonapeptyl kullanıyorumMerhaba sizinle aynı yerde tedavi görüyoruz hangi iğneleri kullanıyorsunuz
Doktorum bana ilk ilaçlarımı aldırırken ovitrelle de aldırdı fakat kullanacağım günü kendisi söyleyecek sanırım çok bilgi sahibi değilim benKızlar yumurtanın erken çatlamamı için bi ilaç veya takviye verdi mi doktorunuz çatlarsa opudan önce tedavi iptal mi olur
Amin İnşaAllahmerhaba hayırlı olsun surecınız ,
fıyatlar hemen hemen 20-26bın arasında şuan..
bızde hatanede 21.500 verdık sadece tup bebek paket fıyatı opu oldum transfer beklıyorum. ayrıca transfer ucretım olacak..
muayanede 2000tl gıbı bsıey vermıstık rapor cıkatmak ıcın eşimle benim muayane ücretimiz...
ilaçlarada raporlu 5800tl civarında ödedik şuan için..
inşallaahh sonumuz cok guzel hayırlı olur bebıslerımıze kavuşuruz .
bende ıstanbul Koç UN. Hastanesınde tedavı goruyorum..
benımde evıme 1saat uzak hastane .
Merhaba şu an 4. Gün iğnelerimi vurdum yarın ilk kontrole gideceğim GonalF900+Meziofert+Gonapeptyl kullanıyo
iki aşılmama vardı hastanede , 3yıllık evlılık şartı vs tamamladıgımız ıcın rapor cıkardık ..Amin İnşaAllahİlaçlar için raporu nasıl aldınız? Biz başlangıçta kullandığım 4 çeşit ilaca 8400 lira ödedik.Bu ilaç fiyatları çok zorluyor insanı ve bu ilaçlar değişecek gebelik oluşana kadar muhtemelen
Ben 3. Tedavimi aynı merkezde yaptım en son. Transferde kimyasal gebelik yaşadım maalesef olumsuz oldu. Şimdi 4. Denememde Ali Osman Koyuncuoğluna gidiyorum. Bi yerde bi yanlışlık var diyip merkezi değiştirmek istedim Farklı laboratuvar merkez Farklı bir göz dokunuşun faydası olduğunu düşünüyorum aralıksız 2 senedir çocuk için uğraşınca insan umut arıyor inşallah Allahım vizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Şuan daha tedavinin ortasındayız bakalım hayırlısı olur inşallah.Benim ikinci denemem olacak ikinci deneme için farklı bir doktora gidebilirim sizin kaçıncı denemeniz
Amin inşaallah. Allah hepimizin kucağını doldursun.Ben 3. Tedavimi aynı merkezde yaptım en son. Transferde kimyasal gebelik yaşadım maalesef olumsuz oldu. Şimdi 4. Denememde Ali Osman Koyuncuoğluna gidiyorum. Bi yerde bi yanlışlık var diyip merkezi değiştirmek istedim Farklı laboratuvar merkez Farklı bir göz dokunuşun faydası olduğunu düşünüyorum aralıksız 2 senedir çocuk için uğraşınca insan umut arıyor inşallah Allahım vizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Şuan daha tedavinin ortasındayız bakalım hayırlısı olur inşallah.
Bende bugün kontrole geldim bana da aldırdı ben söyleyeceğim vuracağın günü dediDoktorum bana ilk ilaçlarımı aldırırken ovitrelle de aldırdı fakat kullanacağım günü kendisi söyleyecek sanırım çok bilgi sahibi değilim ben
canım merhabalar , ali osman koyuncuğulu doktoru bende duydum nasıl ilerliyorsunuz iyi bir doktor ve iyi bir merkez mi acaba yardımcı olabiir misin bana bende gitmek istiyorum.Ben 3. Tedavimi aynı merkezde yaptım en son. Transferde kimyasal gebelik yaşadım maalesef olumsuz oldu. Şimdi 4. Denememde Ali Osman Koyuncuoğluna gidiyorum. Bi yerde bi yanlışlık var diyip merkezi değiştirmek istedim Farklı laboratuvar merkez Farklı bir göz dokunuşun faydası olduğunu düşünüyorum aralıksız 2 senedir çocuk için uğraşınca insan umut arıyor inşallah Allahım vizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Şuan daha tedavinin ortasındayız bakalım hayırlısı olur inşallah.
Merhabalar daha önce farklı merkezde 3 . kez başarız deneyimlerim oldu kısmet olmadı en son tedavimde kimyasal gebelik yaşadım.canım merhabalar , ali osman koyuncuğulu doktoru bende duydum nasıl ilerliyorsunuz iyi bir doktor ve iyi bir merkez mi acaba yardımcı olabiir misin bana bende gitmek istiyorum.
inşallahh canımm sağlıkla evlatlarımız kucağımıza alabiliriz. ben de dün tesadüfen öğrendim doktun isminin bayağı beğenen ve öneren var bilgilerin için çok teşekkür ederim her şey olumlu olur inşALLAH dualarımdasınız,Merhabalar daha önce farklı merkezde 3 . kez başarız deneyimlerim oldu kısmet olmadı en son tedavimde kimyasal gebelik yaşadım.
Bu kez Ali osman beyi tavsiye üzerine gittik gebelik elde edenlerden duyduk inşallah hayırlısı olur bizim içinde.Bugün kontrolden geldim çok ilgili kendisi neden niçin bakım o şekilde kişiye uygun tedavi şekli deniyor. Şuan için memnunum labaratuvarı çok detaylı ve umutluyum inşallah bizim içinde umutlarımızın kapısı olur. Bizde sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Para için oda olsun buda olsun demiyor.ilaçları kendileri temin ediyorlar. Bu çok büyük rahatlık. ulaşım iyi ve aklınıza takılan birşey olduğunda hemen hemşirelere ulaşabiliyorsunuz.
İnşallah sizde burada tedavi olup hayırlı evlatlar kucağınıza almaya vesile olur.
Bende insanlara umut olurum.
Çok teşekkür ederim hepimizin Rabbim gönlümüzdekileri bizlere nasip eder.Heyecanlı süreçler stres yapmayalım Herşey Allahtan güzel olsun.inşallahh canımm sağlıkla evlatlarımız kucağımıza alabiliriz. ben de dün tesadüfen öğrendim doktun isminin bayağı beğenen ve öneren var bilgilerin için çok teşekkür ederim her şey olumlu olur inşALLAH dualarımdasınız,
Merhaba rabbim hayirla sonuçlandırır insallah hepimizin muradını doktorunuzun ismi nedir acabamerhaba hayırlı olsun surecınız ,
fıyatlar hemen hemen 20-26bın arasında şuan..
bızde hatanede 21.500 verdık sadece tup bebek paket fıyatı opu oldum transfer beklıyorum. ayrıca transfer ucretım olacak..
muayanede 2000tl gıbı bsıey vermıstık rapor cıkatmak ıcın eşimle benim muayane ücretimiz...
ilaçlarada raporlu 5800tl civarında ödedik şuan için..
inşallaahh sonumuz cok guzel hayırlı olur bebıslerımıze kavuşuruz .
bende ıstanbul Koç UN. Hastanesınde tedavı goruyorum..
benımde evıme 1saat uzak hastane .
Aminn hepimiz için hayırlı olsun .Merhaba rabbim hayirla sonuçlandırır insallah hepimizin muradını doktorunuzun ismi nedir acaba
Bende 225 kullanıyorum doz olarak günlükBenimkilerde aynı sadece ganolf900 olanı 225 de yapıyorum
Benim pazartesi günü yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım haberdar olalım sürecimizden inşallah hepimiz gebe kalırızBende 225 kullanıyorum doz olarak günlük
Amin inşaAllahBenim pazartesi günü yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım haberdar olalım sürecimizden inşallah hepimiz gebe kalırız
İnşallah hepimizin dizin sorununuz neydiAmin inşaAllahYasemin hoca bugün diyordu pazartesi çok yoğun sabahtan 6 hasta var diye yumurta toplanacak herşey yolunda gitsin de Allah yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?