• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Istanbulda teknede dügün

ayseee83

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
7
0
6
İsviçre
Kizlar bana istanbulda teknede dügün yapabilecegim bir sirket tavsiye edebilirmisiniz?? Yurtdisinda yasiyorum, bu yüzden fazla firma tanimiyorum! Portaxe de dügün yapan varmi??... Yardiminiz icin simdiden tesekkürler :)

Nasıl bir tekne düşünüyorsun? Lüfer tekneleri diye bir şirket vardı diye hatırlıyorum ben. İnternette aratırsan çıkar.

220 kisi icin yurtdisindan misafirlerimizde gelecek o yüzden güzel kaliteli bir yer istiyorum.. Teknededugun.com taniyan varmi??

selcuk bilgin yapıyot teknede dgun 50 tl den baslayan fıyatlara iletişim 0507 120 84 54 ıletişme gecın dıs cekım fotografcısı sıze yardımcı olur

Küçük ve büyük tekneleriyle kişi sayısında sınırlama olmadan yemekli ya da yemeksiz olarak hizmet veren teknededugun.com adresini tavsiye edebilirim. WebTeknesi uzantısı olan bu site üzerinde teknede düğün organizasyonları ile ilgili her türlü bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.

Back