İstanbul'da tek kişi yaşayabilmek için

Ya kiralar için 2 bin civarı değil dedim tek kişilik kötü bir şey demedim ki

Ya kiralar için 2 bin civarı değil dedim tek kişilik kötü bir şey demedim ki
Bana öyle geldi demekki. Ben yerinde olsam İstanbul'u düşünmem. Neden daha küçük yerde kenara üç, beş para atabilecegim bir yer varken orada onca stres yaşayayim ki. Para biriktirip tatillerde gidersin İstanbul'a daha güzel bence

Ben de kendimi geliştireyim diye düşünüyordum bakalım, olmadı erteleyeceğim gibi duruyor, sağolun cevap için

besiktasta oturuyorum 3bin tl kira veriyorum sadece gerisini sen dusun bu tarafa gelme hic.Uskudar hakkinda pek bilgim yok fakat madem ki Besiktas semtinde calisacaksin sisli kurtulus ferikoy 4. levent sanayi mecidiyekoy vs. bakabilirsin merkez bir yer oldugu icin ulasim her yerden cok rahat olur ama anadolu yakasini secersen aksam 11 den sonra sadece metrobus ile o tarafa gecebilirsin yada taksi kullanman gerekir bilgin olsun umarim gonlune gore olur hersey

3 bin tl kira çook fazla ya tek kişi mi kalıyorsun? Teşekkürler bu arada dikkate alıcam

3 bin tl kira çook fazla ya tek kişi mi kalıyorsun? Teşekkürler bu arada dikkate alıcam
hayir ailemle oturuyorum ama bizim burada ogrenci olarak yasayanlar cok fazla mesela karsi apartmanimizda 4 ogrenci yasiyor kisi basi 750 tl veriyor kiraya o yuzden bana cok mantikli gelmiyor acikcasi eger birini bulursan 2 kisiden uste cikma derim ama mesela buralarda ogrenci pansiyonu tarzinda yerler de var onlarin diyati hakkinda bilgim yok yurt tarzinda 2 3 kisilik odalar misafirhane olarakta geciyor internette arastirabilirsin eger besiktasta imkanin olurda oturabilirsen tek basina hic bir sorun yasamazsin hayat burada hic bitmiyor gece 3 4 bile olsa yuruyerek eve geliyorum her yer insan dolu oluyor ve son 3 4 senedir ogrencilerin akin ettigi bir semt oldu eger aklina takilan birsey olursa yardimci olmaya calisirim

Gmailimi yazsam daha uygun olur ama dimi telefon numaram yerine
Mailini de yazma bence. Geçici bir hat al onu yaz sadece evilani için kullanırsın. Ortalık sapik kaynıyor kullandığın numaranı zaten yazma da mail çok saçma olur. Ucuz bir hat daha iyi bence tabii sen bilirsin

Peki Beşiktaş ayarında biraz daha ucuz semtler hangileri oraya yakın? İnternetten araştırdım ama tam net cevap bulamadım

Mailini de yazma bence. Geçici bir hat al onu yaz sadece evilani için kullanırsın. Ortalık sapik kaynıyor kullandığın numaranı zaten yazma da mail çok saçma olur. Ucuz bir hat daha iyi bence tabii sen bilirsin

O kısmı hiç düşünmedim ama geçici hat daha mantıklı olur haklısın

1+1 1400 oturuyorum 250de aidat kiralar çok pahalı.kazandıgımız eve gidiyor işte.ama internetten araştır site değilde müstakil binalarda daha uygun fiyatlar.yada Pendik Beylikdüzü gibi semtler.tutumlu olursan yaşarsın zor oluyo ama imkansız degil

Daha ucuz yok mu 1650 veriyorsun her ay eve, gözüm korktu baya burda ya, hangi semttesin? Beylikdüzü Pendik çook uzak kalıyor ya

Peki Beşiktaş ayarında biraz daha ucuz semtler hangileri oraya yakın? İnternetten araştırdım ama tam net cevap bulamadım
bir arkadasim ferikoyde oturuyor mesela oda cok rahattir ve orasi cok daha uygun kira acisindan yine sisli fulya olarak bakilabilir cevahir avm arkasi olarak gecer gulbag var mecidiyekoyde orasi nasil cok bilgim yok belki oturan varsa bilgi verebilr ama kiralar dusuk diye biliyorum eger evin icine aldiris etmezsen yeni olmasini onemsemezsen bulabilirsin bence cok zor degil sahibindende dedigim yerleri secerek bir bak istersen

Bakıcam çok teşekkürler

Bakıcam çok teşekkürler
birde simdi aklima geldi mesela nisantasini falan da secin arama yaparken cunku oradada çıkıyor ilanlar ve genelde haziran sonu ve temmuz da cok fazla ev bulursunuz bu civarda genelde okuyanlar falan bosalttigi icin unarim yardimim olmustur kolay gelsin simdiden

Uskudarda kv alt katı 2500e yeni tutuldu. Tam boy cam bodrum. Giriş değil tekrar ediyorum bodrum. Üsküdar kiralari cok yuksek bir yer. Maltepe kurtkoy sanvaktepe vs bakabilirsin ama her halükarda 2000le imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…