- 30 Ocak 2015
- 104
- 64
- 31
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Bende bı sorun yok ama 2 aydır deniyoruz tutmadı :) bitane 3 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz ama bakalım kısmet.. teşekkür ederim mesaj için :)
Hayırlı olsun :) ne kadarlık hamişsin ve ne kadarlık evlisin. Bnde avrupa yakasında oturuyorm.merhaba. istanbuldan bir taze hamiş de benim :) doğma büyüme avrupa yakalıydım ama iş durumumdan anadolu yakasına taşındık
eşim de gurbet damadıhem kendimi alıştırmaya çalışıyorum anadolu yakasına hem eşimi :)
Hayırlı olsun :) ne kadarlık hamişsin ve ne kadarlık evlisin. Bnde avrupa yakasında oturuyorm.
anadolu yakası candır ya:) neresındensınmerhaba. istanbuldan bir taze hamiş de benim :) doğma büyüme avrupa yakalıydım ama iş durumumdan anadolu yakasına taşındık
eşim de gurbet damadıhem kendimi alıştırmaya çalışıyorum anadolu yakasına hem eşimi :)
anadolu yakası candır ya:) neresındensın
hmm uzakmışız canım ya .. beykoz u pek bilmem .ama oraların pahalı oldugunu duymuştum.gerçi artık anadolu yakası komple pahalı .bi anda nasıl değerlendi heryer anlamadım gittiben maltepe de oturuyorum. avrupa ykası uygunluk olarak anadoludan daha iyi ama. burda da huzur var .az insan çok huzur
avrupa yakasında kiraların bu kadar pahalı oldugunu bılmıodum. ama evlerın küçük oldugunu bılıodm.bir de çok içiçe evler . anadolu yakasında aralıklı mahalleler daha ferah. iyi yapmışssın bu tarafa gelmekleavrupa yakasının esenyurttan ötesi hariç her yeri pahalı şuanda. işyerlerinin çok olmasından kaynaklı kiracı sıkıntısı yaşanmıyor. ev sahipleri de veriyor gazı :)
ailem halıcıoğlu tarafında 2+1lerin kiraları bile 1500 1600. anadolu yakası genel anlamda bana daha hesaplı geldi.(üsküdar-beykoz hariç) anadolu yakasında kira aynı olsa bile evler bir nebze daha geniş verdiğin paraya değiyor.
merhaba. istanbuldan bir taze hamiş de benim :) doğma büyüme avrupa yakalıydım ama iş durumumdan anadolu yakasına taşındık
Hoşgeldin :) Hayırlı olsun yeni evin.Ben senelerdir anadolu yakasındayım,burası oturmak için daha iyi gibi geliyor bana da.Ancak eşimin tayini Beykoza çıktı dediğiniz gibi oradan ev kiralamak mümkün değilBenim eşim de gurbet damadı,hatta evleneceğimiz zaman kız isteme olmadı,aksine biz ailemle Adana'ya gittik tanışmaya .
olsun ne olacak herkes için en kolayı en uygunu nasıl olacaksa öyle olmalı zaten. hayırlı uğurlu olsun. bizde orta nokta bir yerde yemek ayarladık herkes oraya geldi tanışma yemeği oldu
evler uzak diye de isteme söz nişan foto çekimi hepsi bir arada 1 günde oldu :)
bende 8 senedir Beykozda çakılı kadrolardan birindeyim. eşim Bursada yaşıyordu. nikahı 4 ay önceden yapıp Bursaya tayin istedim yapmadılar. neymiş eşim özeldeymiş. bütün düzeni evini işini bozdu kalktı geldi buradan iş bulduk. yuvarlanıp gidiyoruz :)
Slmmm nasil oralar cok pahali diyorlar ne durumdaMerhaba bende istanbul bahçeşehirde oturuyorum 4 ay önce iş için taşındık buraya
Slmmm nasil oralar cok pahali diyorlar ne durumda
Aynen canm ev fiyatlari cok oralarda sanirim oylemihangi konuda canım ev için mi soruyorsun ?
Merhaba bende istanbul bahçeşehirde oturuyorum 4 ay önce iş için taşındık buraya
Aynen canm ev fiyatlari cok oralarda sanirim oylemi
Aynen cnm.ben bahcelievlerdeyim.1600 den falan basliyo buralardaEvet biraz yüksek ama istanbulun heryeri bu şekilde genelde zaten ben kiraya çıktım geldiğim yerle farki 2 katı diyebilirim :)