İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Devlete gittim sadi konuk arastırma
Himm tamam cnm kadinmiydi doktor.. ben niyeyse bu kadin doktorlardan hep ayni seyldri duyuyorm dun bi arkadsm bakikry devlete gitmis ultrasondan alttan muayene edicem demis pat diye soktu diyo ciglik attim diyo bagirmis doktor ne bicim evlisin herseyden korkuyosn diye arkadasta bagirmjs insanim.ben diye

Bnm gitiğimde bayandı. Dedi bn cumadan snra yokum falan bnm muayne bile etmedi. O değilde suan kanamam çok pıhtılı acaba neden ? Bide adetlerim çok sancılı geciyo ya

Bende devlete gitmiştim tahlil için sadece hamile kadına nasıl bağırıyordu ben şok olmuştum çoğu kadın doktorlar öyle devlettekiler hepsi oyle

Bnm gitiğimde bayandı. Dedi bn cumadan snra yokum falan bnm muayne bile etmedi. O değilde suan kanamam çok pıhtılı acaba neden ? Bide adetlerim çok sancılı geciyo ya
Cnm.bende adetin 3. Gunu iyi bi doktora.git ben adetliyken gittom o halde bile muayene oldum.. sonra rahimimde polip varmis gecen cuma onu aldilar uyutup.. yarin kontrolum var bakalim ins temizlenmistir. Ama ihmial etme alttan bakmali hem yumrtalilarina bakar falan

Benim doktorum özelde yaptım doğum bayandı çok tatlı bir bayandı Allah kısmet ederse ikinci çocuğumda da ona gitmek istiyorum :)

Ocakda gidip muayne olmstm üçüncü günü. Bişy yok demişti. Dün gittiğim kadın hiç bişy yapmadı. Bana bi kagıt verdi yarın gel gun al ultrason falan istedi sonra dedi cuma gel bilmem ne yap yani baya sacmaladı bişy anlamadm ben

Benim doktorum özelde yaptım doğum bayandı çok tatlı bir bayandı Allah kısmet ederse ikinci çocuğumda da ona gitmek istiyorum :)
Neguzel sonra diyolr ozel devlet diye ayiryosunz ama cok fark ediyor napalim kolay mi alattan muayene olmak.. senin sansina iyi kadin cikmis. Benm doktorm.erkek cok memnunum

Neguzel sonra diyolr ozel devlet diye ayiryosunz ama cok fark ediyor napalim kolay mi alattan muayene olmak.. senin sansina iyi kadin cikmis. Benm doktorm.erkek cok memnunum
Aynen öyle çok kibar doktorum çok naif.. ben alttan muaneden acayip korkarım zaten zangir zangir titrerm yani.. özel çok fark ediyor

Aynen öyle çok kibar doktorum çok naif.. ben alttan muaneden acayip korkarım zaten zangir zangir titrerm yani.. özel çok fark ediyor
Ben doktora yaptiramiyorim.. o cubugu bana veriyolr benim yerlestirmemi bekloyolar sagolsun doktorum alisti bana artik bekliyor..

Yerleştirebilirsiniz un ben yapamam heralde gözümü kapatıyorum valla o derece bazen agrim oluyor korkuyorum gitmeye
Ama soyle dusun ben 4 yillik evliyim ve vajinusmjstum... 4 yildir hic iliski olmadi.. ocak ayinda terapilerle bunu atlattim.. o terapilerle oraya cok alistim ve kendim yapinca daha kolay ve guvende hissediyorum.. allatan onu atlattim

Ama soyle dusun ben 4 yillik evliyim ve vajinusmjstum... 4 yildir hic iliski olmadi.. ocak ayinda terapilerle bunu atlattim.. o terapilerle oraya cok alistim ve kendim yapinca daha kolay ve guvende hissediyorum.. allatan onu atlattim
Gercektenmi 4 yıl olmadimi eşiniz baya anlayışlıymis helal olsun. Çok zor bir durumdur sizin için..

Gercektenmi 4 yıl olmadimi eşiniz baya anlayışlıymis helal olsun. Çok zor bir durumdur sizin için..
Sglsun hic konusunu bile yapmadi oyle geciridk 4 yili.. ogretmenim.ve sirf sunu atlatyim diye bu sene okulu biraktim.. iyiki birakmisim.. hallettim en azindan bide su bebek isi oldumu ins daha guzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…