-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Olabilir orayı kacirmisim ben :)Gelin gelmis cnm buralara oyuzden duymamistir sanirin
Hım sende avrupa yakasındasınAvrupa yakasında canım.. Sultançiftliği olarakta geçiyor belki duymussundur
Devlete gittim sadi konuk arastırmaBkirkydekileri bilmiyorum devletemi. Geldin kamu sagligi var bide burda onami
Himm tamam cnm kadinmiydi doktor.. ben niyeyse bu kadin doktorlardan hep ayni seyldri duyuyorm dun bi arkadsm bakikry devlete gitmis ultrasondan alttan muayene edicem demis pat diye soktu diyo ciglik attim diyo bagirmis doktor ne bicim evlisin herseyden korkuyosn diye arkadasta bagirmjs insanim.ben diyeDevlete gittim sadi konuk arastırma
Bnm gitiğimde bayandı. Dedi bn cumadan snra yokum falan bnm muayne bile etmedi. O değilde suan kanamam çok pıhtılı acaba neden ? Bide adetlerim çok sancılı geciyo yaHimm tamam cnm kadinmiydi doktor.. ben niyeyse bu kadin doktorlardan hep ayni seyldri duyuyorm dun bi arkadsm bakikry devlete gitmis ultrasondan alttan muayene edicem demis pat diye soktu diyo ciglik attim diyo bagirmis doktor ne bicim evlisin herseyden korkuyosn diye arkadasta bagirmjs insanim.ben diye
Bende devlete gitmiştim tahlil için sadece hamile kadına nasıl bağırıyordu ben şok olmuştum çoğu kadın doktorlar öyle devlettekiler hepsi oyleHimm tamam cnm kadinmiydi doktor.. ben niyeyse bu kadin doktorlardan hep ayni seyldri duyuyorm dun bi arkadsm bakikry devlete gitmis ultrasondan alttan muayene edicem demis pat diye soktu diyo ciglik attim diyo bagirmis doktor ne bicim evlisin herseyden korkuyosn diye arkadasta bagirmjs insanim.ben diye
Evet canimHım sende avrupa yakasındasın
Iyyy pislikler hepside aynı bok valla özeldekiler zaten çok çok ayrı bir havadaBende devlete gitmiştim tahlil için sadece hamile kadına nasıl bağırıyordu ben şok olmuştum çoğu kadın doktorlar öyle devlettekiler hepsi oyle
Cnm.bende adetin 3. Gunu iyi bi doktora.git ben adetliyken gittom o halde bile muayene oldum.. sonra rahimimde polip varmis gecen cuma onu aldilar uyutup.. yarin kontrolum var bakalim ins temizlenmistir. Ama ihmial etme alttan bakmali hem yumrtalilarina bakar falanBnm gitiğimde bayandı. Dedi bn cumadan snra yokum falan bnm muayne bile etmedi. O değilde suan kanamam çok pıhtılı acaba neden ? Bide adetlerim çok sancılı geciyo ya
Ocakda gidip muayne olmstm üçüncü günü. Bişy yok demişti. Dün gittiğim kadın hiç bişy yapmadı. Bana bi kagıt verdi yarın gel gun al ultrason falan istedi sonra dedi cuma gel bilmem ne yap yani baya sacmaladı bişy anlamadm benCnm.bende adetin 3. Gunu iyi bi doktora.git ben adetliyken gittom o halde bile muayene oldum.. sonra rahimimde polip varmis gecen cuma onu aldilar uyutup.. yarin kontrolum var bakalim ins temizlenmistir. Ama ihmial etme alttan bakmali hem yumrtalilarina bakar falan
Neguzel sonra diyolr ozel devlet diye ayiryosunz ama cok fark ediyor napalim kolay mi alattan muayene olmak.. senin sansina iyi kadin cikmis. Benm doktorm.erkek cok memnunumBenim doktorum özelde yaptım doğum bayandı çok tatlı bir bayandı Allah kısmet ederse ikinci çocuğumda da ona gitmek istiyorum :)
Hangi hastane ?Benim doktorum özelde yaptım doğum bayandı çok tatlı bir bayandı Allah kısmet ederse ikinci çocuğumda da ona gitmek istiyorum :)
Aynen öyle çok kibar doktorum çok naif.. ben alttan muaneden acayip korkarım zaten zangir zangir titrerm yani.. özel çok fark ediyorNeguzel sonra diyolr ozel devlet diye ayiryosunz ama cok fark ediyor napalim kolay mi alattan muayene olmak.. senin sansina iyi kadin cikmis. Benm doktorm.erkek cok memnunum
Gazimahallesi gazı Hastanesi'nde yaptım ama doktorum şimdi orda görev yapmiyormus Alibey hospital Yeşilpınar da görev yapiyorHangi hastane ?
Ben doktora yaptiramiyorim.. o cubugu bana veriyolr benim yerlestirmemi bekloyolarAynen öyle çok kibar doktorum çok naif.. ben alttan muaneden acayip korkarım zaten zangir zangir titrerm yani.. özel çok fark ediyor
Yerleştirebilirsiniz un ben yapamam heralde gözümü kapatıyorum valla o derece bazen agrim oluyor korkuyorum gitmeyeBen doktora yaptiramiyorim.. o cubugu bana veriyolr benim yerlestirmemi bekloyolarsagolsun doktorum alisti bana artik bekliyor..
Ama soyle dusun ben 4 yillik evliyim ve vajinusmjstum... 4 yildir hic iliski olmadi.. ocak ayinda terapilerle bunu atlattim.. o terapilerle oraya cok alistim ve kendim yapinca daha kolay ve guvende hissediyorum.. allatan onu atlattimYerleştirebilirsiniz un ben yapamam heralde gözümü kapatıyorum valla o derece bazen agrim oluyor korkuyorum gitmeye
Gercektenmi 4 yıl olmadimi eşiniz baya anlayışlıymis helal olsun. Çok zor bir durumdur sizin için..Ama soyle dusun ben 4 yillik evliyim ve vajinusmjstum... 4 yildir hic iliski olmadi.. ocak ayinda terapilerle bunu atlattim.. o terapilerle oraya cok alistim ve kendim yapinca daha kolay ve guvende hissediyorum.. allatan onu atlattim
Sglsun hic konusunu bile yapmadi oyle geciridk 4 yili.. ogretmenim.ve sirf sunu atlatyim diye bu sene okulu biraktim.. iyiki birakmisim.. hallettim en azindan bide su bebek isi oldumu ins daha guzel olucakGercektenmi 4 yıl olmadimi eşiniz baya anlayışlıymis helal olsun. Çok zor bir durumdur sizin için..