- 1 Mart 2018
- 839
- 796
- 32
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Aynen cnm.ben bahcelievlerdeyim.1600 den falan basliyo buralarda
Evet orasıda aynı ama güzel bahçelievler seviyorum ben orayi önceden yengem oturuyordu orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm.ben bahcelievlerdeyim.1600 den falan basliyo buralarda
Evet bende cok sevyurm rahat her konudan heryerede yakin binalar eski ama yinedr iyi belki ileride sizin taraflara gideriz diye dusunyurm ama is yeride orda olmali tabiEvet orasıda aynı ama güzel bahçelievler seviyorum ben orayi önceden yengem oturuyordu orda
Evet bende cok sevyurm rahat her konudan heryerede yakin binalar eski ama yinedr iyi belki ileride sizin taraflara gideriz diye dusunyurm ama is yeride orda olmali tabi
Hoşgeldin can sende. :) konuyu ben açtım ama telefonm bozulmustu falan giremedim bir türlü :))Merhaba bende istanbul bahçeşehirde oturuyorum 4 ay önce iş için taşındık buraya
Hoşgeldin can sende. :) konuyu ben açtım ama telefonm bozulmustu falan giremedim bir türlü :))
Bnde avrupa yakasındayım canım bahçelievler yenibosnaHoşbuldum canım sen neresinde oturuyorsun istanbulun ?
Bnde avrupa yakasındayım canım bahçelievler yenibosna
Hıı aynen yaa uzak değilmişiz çok. Bnm pek kimsem yok burda. Bütün gün evde patlıyorm. Komsuluk falan da yokhmm çok da uzak değiliz canım bahçeşehir bende :)
Hıı aynen yaa uzak değilmişiz çok. Bnm pek kimsem yok burda. Bütün gün evde patlıyorm. Komsuluk falan da yok
Aynen ailem uzakta gurbet geliyim. Aslında bnde calışmayı düşünüyorum ama öyle temiz bi yr yok ki. Her yerede guvenemiyor insan. Sen ne iş yapıyosn ?Ben çalışıyorum canım o yüzden bende apartmandakilerin hiçbirini tanımıyorum. evde duruyorsan çok zor oluyordur ya ailen uzakta heralde
Aynen ailem uzakta gurbet geliyim. Aslında bnde calışmayı düşünüyorum ama öyle temiz bi yr yok ki. Her yerede guvenemiyor insan. Sen ne iş yapıyosn ?
Hımmm ne guzel. İnstagram hesabın var mı ?mobilya mağazamız var canım orda duruyorum ben.
Hımmm ne guzel. İnstagram hesabın var mı ?
Aa biz baska arkadaslarla vermiştik amavar canım ama burdan vermek yasak sanırım banlıyorlar direkt :)
Aa biz baska arkadaslarla vermiştik ama
Selam ben de İstanbul sayılır hamile olursam orda Doğum yapıcam inşallah
Annemler çapainşallah hamile olursun canım :) nerde oturuyorsun peki
Hoşgeldin canm. İstanbulda oturuyon mu oturmuyon mu anlamadm :)Selam ben de İstanbul sayılır hamile olursam orda Doğum yapıcam inşallah
Annemler çapa
Amin