- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 34
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Amin ins sizde saglikli sihatli kocaginiza alin insss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ins sizde saglikli sihatli kocaginiza alin insss
Merabaaa :)Hayırlı aksamlar kızlar bende Gaziosmanpaşa'da oturuyorum kadın doğumda çalışıyorum bi sıkıntınız olursa mesaj atın yardimci olurum severek
Meraba canım :)İyi akşamlar,ben de İstanbul'dayım :) Ben de de polikistik over var ama hamile kaldım çok şükür. Tüm hastalıklarımız şifa bulur inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin soğan kürü bu nasıl kullandınız bide bitki çayları nelerdir nasıl uyguladığımız :)Hoşbuldum : ) Hormonlarda dengesizlik oluyor,yumurta hücresi gelişip çatlayamıyor ve yumurtalıklarda minik minik birikiyorlar. Soğan kürü ve bazı bitki çayları kullandım,kistler tamamen gitmedi ama rahmi temizledi doktorun dediğine göre.
Bnde de sanıtım pco var . Salı gunu alcam sonuclarıİyi akşamlar,ben de İstanbul'dayım :) Ben de de polikistik over var ama hamile kaldım çok şükür. Tüm hastalıklarımız şifa bulur inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin soğan kürü bu nasıl kullandınız bide bitki çayları nelerdir nasıl uyguladığımız :)
Bnde de sanıtım pco var . Salı gunu alcam sonucları
Ben bahcelievlerdeyim bu arada
Orasida cok guzel cnm ama benm icime sinen doktor bahcelievler medicanada oyuzden ikisinide denedim medicanaya karar verdim.. hamile degilm ama kontroller icin ona gidiyorum inss sizedr hayirlisiyla kucaginjza almayi nasip etsin allahBenimde anneler orda nasipse doğumu Bahçelievler medikalpark ta yapicamm :)
Orasida cok guzel cnm ama benm icime sinen doktor bahcelievler medicanada oyuzden ikisinide denedim medicanaya karar verdim.. hamile degilm ama kontroller icin ona gidiyorum inss sizedr hayirlisiyla kucaginjza almayi nasip etsin allah
Adet düzensizliği. Ki bu ay çok gec oldm. Ve az oldu normalde 4 5 gun sürer bu kez iki gun yoğun 3ncü gün az 4 dede leke seklindeydi. Ve iki gun yoğundu dedim ya pıhtılıydı. Anlamadm bişy. Sonucum yarın çıkıcakİnşallah bi şey çıkmaz ama varsa da hiç takmayın kafanıza yardımcı olmaya çalışırım.Nasıl şikayetleriniz var?
Polipin olablir cnm o boyle kanama ve duzensizlik yapar demisti doktor muayenede onada bakarlar insAdet düzensizliği. Ki bu ay çok gec oldm. Ve az oldu normalde 4 5 gun sürer bu kez iki gun yoğun 3ncü gün az 4 dede leke seklindeydi. Ve iki gun yoğundu dedim ya pıhtılıydı. Anlamadm bişy. Sonucum yarın çıkıcak
Bakalım . Cuma kan verdim hormon testi için. Yarında ultrason var. Kan sonucunuda yarın göstercem.Polipin olablir cnm o boyle kanama ve duzensizlik yapar demisti doktor muayenede onada bakarlar ins
Adet düzensizliği. Ki bu ay çok gec oldm. Ve az oldu normalde 4 5 gun sürer bu kez iki gun yoğun 3ncü gün az 4 dede leke seklindeydi. Ve iki gun yoğundu dedim ya pıhtılıydı. Anlamadm bişy. Sonucum yarın çıkıcak
Eki Görüntüle 2129329 Kızlar Bakar Mısınız Sonucuma ? Henüz dr göstermedim. Yeniden randevu alıp göstercekmişim.
İnşallah canm. Saol yoruöun için.Anladığım kadarıyla normal görünüyor,pkos gibi değil.Hemen randevu al bakalım inş. önemli bi şey yoktur tatlım.
Bende bı sorun yok ama 2 aydır deniyoruz tutmadı :) bitane 3 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz ama bakalım kısmet.. teşekkür ederim mesaj için :)Sağolun,Allah razı olsun. Saraçoğlunun soğan kürü tarifini uyguladım. Günde iki kez aç karnına ya da yemekten 2,3 saat sonra bir orta boy kahverengi soğanı kırıp attım suya 5 dk. kaynatıp ılıyınca içtim 15 gün.Çok düzenli de yapamadım aslında.7 ay sonra da 10 gün süreyle içtim.
Bitki çayı olarak,birer tatlı kaşığı hayıt tohomu,aynısefa,civanperçemi birlikte demleyip içtim bir ay süreyle. Hayıt baya güçlü bi bitkiymiş hormon dengelemek ve rahmi temizlemek için.
Bu uygulamalardan sonra hemen kontrole gitmediğim için tam olarak bilemiyorum hormonlarımı nasıl etkiledi. Ama sonuçta tedavisiz 6 ayda hamile kaldım çok şükür.
Forumda Jinekoloji /Kadın hastalıkları bölümüne girerseniz,normal konular kısmında 3.sırada Polikistik Over=Soğan suyu kürü başlıklı konuda ilk sayfada hikayemden bahsettim biraz.Faydalı olabilir okursanız.
Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım :) Rabbim şifa versin hepimize.