-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Korktuğunuz gibi değilmiş ama değilmiSglsun hic konusunu bile yapmadi oyle geciridk 4 yili.. ogretmenim.ve sirf sunu atlatyim diye bu sene okulu biraktim.. iyiki birakmisim.. hallettim en azindan bide su bebek isi oldumu ins daha guzel olucak
Yani degilmis ama kizlik zarim.cok kalinmis megerse oyuzden ilk onu aldilar.. inss hepimiz bize ilk size ikinciKorktuğunuz gibi değilmiş ama değilmiinşallah hallolur umarım hamile kalırsınız hemen :)
Aynen cnm denedik.. hayilrii olsunn bklim ins guzl haberler verelim buralardanAma denediniz birkaç kez değilmi ben bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın :) inşallah ya inşallah Allah nasip eder hepimiz haberini veririz :)
İnşallah canım ya hadi bakalım :)Aynen cnm denedik.. hayilrii olsunn bklim ins guzl haberler verelim buralardan
Aaa ne guzell valla kadin dogumda calisanlar sansli geliyo bana yaHayırlı aksamlar kızlar bende Gaziosmanpaşa'da oturuyorum kadın doğumda çalışıyorum bi sıkıntınız olursa mesaj atın yardimci olurum severek
Evet bir hayli çalışması da çok keyifli bebeklerde içiçe yenidoganlarlaAaa ne guzell valla kadin dogumda calisanlar sansli geliyo bana yaherseyi hemen doktor yaninda
Bugun kontrole gittim doktoruma yanmdaki herkes hamile dedjm oh ne guzelEvet bir hayli çalışması da çok keyifli bebeklerde içiçe yenidoganlarla
Sizde mi hamilesinizBugun kontrole gittim doktoruma yanmdaki herkes hamile dedjm oh ne guzelkoly gelsn sizede
Yok degilim olmaya calisyorum rahimdr polip vardi cuma onu aldi doktro muayrnr gttim bugun bakti temizlenmjs dedi hamile kal gel dedi bakalim.inssSizde mi hamilesiniz
Bugun bizde Polip ameliyatı yaptık inşallah hastamizda hamile kalır dondurulmus embriyo transfer edeceğiz inşallah bu mübarek gecede Allah sizlerè de çocuk nasip ederYok degilim olmaya calisyorum rahimdr polip vardi cuma onu aldi doktro muayrnr gttim bugun bakti temizlenmjs dedi hamile kal gel dedi bakalim.inss
Aminnn allahim.isteyen herkese versinn insss... sizin varmi cocukBugun bizde Polip ameliyatı yaptık inşallah hastamizda hamile kalır dondurulmus embriyo transfer edeceğiz inşallah bu mübarek gecede Allah sizlerè de çocuk nasip eder
Evet 1 tane oğlum var Allah size de nasip etsinAminnn allahim.isteyen herkese versinn insss... sizin varmi cocuk
Ne guzell allah bagislasinn amin insssEvet 1 tane oğlum var Allah size de nasip etsin
Hosgeldinizzz o ney oluyot polip mi odaİyi akşamlar,ben de İstanbul'dayım :) Ben de de polikistik over var ama hamile kaldım çok şükür. Tüm hastalıklarımız şifa bulur inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Hosgeldinizzz o ney oluyot polip mi oda
Ne guzell olmusss allah kismet ederse hersey olur zaten.. bakalim.bize nezaman kismet edicekHoşbuldum : ) Hormonlarda dengesizlik oluyor,yumurta hücresi gelişip çatlayamıyor ve yumurtalıklarda minik minik birikiyorlar. Soğan kürü ve bazı bitki çayları kullandım,kistler tamamen gitmedi ama rahmi temizledi doktorun dediğine göre.
Ne guzell olmusss allah kismet ederse hersey olur zaten.. bakalim.bize nezaman kismet edicek