İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

24 nisanda adet olmam lazm 4 gun var. Kasıgımda batmalar krapm ve ara ara hareret ve üşüme var. Suan için baska bir belirti yok. Bakalım hayırlısı. Dua edin

inşallah vardır canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah az kalmış bata test falan yaptın mı hiç

inşallah vardır canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah az kalmış bata test falan yaptın mı hiç
Valla yapmadm. Korkuyorm da yapmaya. Çok istiyorm. Eşim o kadar hevesli ki herşeyi hamileliğe bağlıyo bnden beter. Başım agırıyo diyorm inşallah hamilesindir diyo. Kasıgım agırıyo diyorm ahanda bebiş geliyo diyo çok çok istiyoruz. Allah bu hayırlı cuma günü için banada isteyen tüm bayanlara saglıkla nasip etsin inşallaaaaaah

Seni uğurlu bi topiğe götürücem

Benimkide aynı durumda her gün soruyor hamile misin diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım

Benimkide aynı durumda her gün soruyor hamile misin diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Aminnnnn. Bi kimyasal düşük yasadım 7 ay önce. 1 ay öncede dr gittim. Sol yumurtalıkta küçk kistler varms milimetrik. Dr pcos dedi. Hormon testi yaptk hormpn testine göre pcos yok. Hormonlar gayet iyi temiz çıkmıs dedi dr. Ama hormonlar temiz çıkıpda nasıl pcos oluyo anlamadm

Geçmiş olsun canım bazen doktorlar da yanılabiliyor başka bir doktora gitseydin bir de sana soğan kürü öneririm canım kist ve pcoya falan iyi geliyor rahmi temizliyor.

Geçmiş olsun canım bazen doktorlar da yanılabiliyor başka bir doktora gitseydin bir de sana soğan kürü öneririm canım kist ve pcoya falan iyi geliyor rahmi temizliyor.
Adette 4 gun kaldı ya dedim bittikten snra baslarım. Ama adetlerimde düzensiz ya . İşte 4 gun snra kesin olur muyum belirsiz

Bekle bakalım bata kadar eğer adet olursan başlarsın canım ama inşallah olmazsın
İnşallah canım. Birde akıntım ya. Hemde baya var suan. yarın test yapcam bakalım. Bu mubarek cuma hatrı için rabbim dualarımızı geri çevrinmesin, Hayırlısıyla yarın inşallah pozitifi görürüm.

amin inşallah canım bende yarın sabah test yapıcam eğer adet olmazsam haber verelim birbirimize inşallah pozitif olur ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…