İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin soğan kürü bu nasıl kullandınız bide bitki çayları nelerdir nasıl uyguladığımız :)

Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin soğan kürü bu nasıl kullandınız bide bitki çayları nelerdir nasıl uyguladığımız :)

Sağolun,Allah razı olsun. Saraçoğlunun soğan kürü tarifini uyguladım. Günde iki kez aç karnına ya da yemekten 2,3 saat sonra bir orta boy kahverengi soğanı kırıp attım suya 5 dk. kaynatıp ılıyınca içtim 15 gün.Çok düzenli de yapamadım aslında.7 ay sonra da 10 gün süreyle içtim.

Bitki çayı olarak,birer tatlı kaşığı hayıt tohomu,aynısefa,civanperçemi birlikte demleyip içtim bir ay süreyle. Hayıt baya güçlü bi bitkiymiş hormon dengelemek ve rahmi temizlemek için.

Bu uygulamalardan sonra hemen kontrole gitmediğim için tam olarak bilemiyorum hormonlarımı nasıl etkiledi. Ama sonuçta tedavisiz 6 ayda hamile kaldım çok şükür.

Forumda Jinekoloji /Kadın hastalıkları bölümüne girerseniz,normal konular kısmında 3.sırada Polikistik Over=Soğan suyu kürü başlıklı konuda ilk sayfada hikayemden bahsettim biraz.Faydalı olabilir okursanız.

Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım :) Rabbim şifa versin hepimize.

Benimde anneler orda nasipse doğumu Bahçelievler medikalpark ta yapicamm :)
Orasida cok guzel cnm ama benm icime sinen doktor bahcelievler medicanada oyuzden ikisinide denedim medicanaya karar verdim.. hamile degilm ama kontroller icin ona gidiyorum inss sizedr hayirlisiyla kucaginjza almayi nasip etsin allah

Orasida cok guzel cnm ama benm icime sinen doktor bahcelievler medicanada oyuzden ikisinide denedim medicanaya karar verdim.. hamile degilm ama kontroller icin ona gidiyorum inss sizedr hayirlisiyla kucaginjza almayi nasip etsin allah

İnsallah canım Rabbim hayirlisiyla size de nasip etsin bir kuzucuk

İnşallah bi şey çıkmaz ama varsa da hiç takmayın kafanıza yardımcı olmaya çalışırım.Nasıl şikayetleriniz var?
Adet düzensizliği. Ki bu ay çok gec oldm. Ve az oldu normalde 4 5 gun sürer bu kez iki gun yoğun 3ncü gün az 4 dede leke seklindeydi. Ve iki gun yoğundu dedim ya pıhtılıydı. Anlamadm bişy. Sonucum yarın çıkıcak

Polipin olablir cnm o boyle kanama ve duzensizlik yapar demisti doktor muayenede onada bakarlar ins

Kanda cikiyomu bilmiyorum canm benm iki ayri hastanede tahlillerim oldu herseyim temiz cikti ama muayede ultrasonda gorduler var diye bi baksinlarda bakalim ins bisey yoktur cnm

Anladım canım,önemli bi şey değildir inşallah.Ben de erken yaşta adet oldum o zamandan beri de düzensiz,yoğun ve pıhtılı kanamalarım.10 gün sürer ve ağrılı geçer.Pkos muş sebebi.

Kızlar Bakar Mısınız Sonucuma ? Henüz dr göstermedim. Yeniden randevu alıp göstercekmişim.

Bende bı sorun yok ama 2 aydır deniyoruz tutmadı :) bitane 3 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz ama bakalım kısmet.. teşekkür ederim mesaj için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…