Nişan İstanbul'da nişan bohçası hazırlamak

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar bazı şeyleri usulunce yaptırtın gün gelir sanki istenmemiş gibi muamele ederler bu tür şeyleri karşı tarafa siz ya da anneniz değil yakınlarınızda biri hatta eskiden dünürbaşılar varmış onlar iki tarafında isteklerini aktarırmış.

rose25 bu konuyu usulunce nışanlına çıtlat öyle olmaz, çok mu zor bir bohça hazırlamak.

canım bende eminönünden aldım zaten orda adını hatırlayamıyorum ama bir tane pasaj var sadece çeyizlik iç çamaşırları pijamalar satılıyor ben hepsini pierre cardin aldım her markada var

merhaba tekrardan arkadaşlar, bugün sizlerin tavsiyeleri ile mahmutpaşaya gittik ve nişan bohçam için herşeyi aldık. fotoğraflarını çektim sizler için ama buraya nasıl aktarıcam bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. yani alacaklara fikir verebilmek için sorusu olan varsa yardımcı olurumŞeniz

canim hayirli olsun :) iyi günlerde kullan :teytey:

resim konusuna gelince.. www.imageshack.us sitesine gir, ordan resimlerini tek tek yükleyebilirsin.. resimleri sectikten sonra upload a tikliyorsun sonra yeni bir sayfa acilacak, resimler yüklendiginde. karsina bir sürü link cikacak ve sen en alttaki linki kopyalayip buraya ekle.. bütün resimleri tek tek böylece yükleyebilirsin..

hayırlı olsun.benim önerilerimin faydası oldu mu? iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Lefkelimm olmaz mı??!!hihoyyyt aynen dedigin gibi yaptık sayılır herşeyi baska baska yerlerden aldık ve sımdı bırlestırıyoruz :) onerılerın ıcın cok tesekkur ederım bıtınce fotolarını cekıp koyucam yakında :içelim:

ay canım benim Allah tamamına erdirsin düğününü de burdan haber alırız inşallah.

ne tatlı heyecan burdan hissettik. kaydirigubbakcemile5kolay gelsiiin.

Arkadaşlar resim koymak için:
1)Msj yazdığımız bölümde gelişmiş cevap diyin
2)Üstte Ataçlı bölüm çıkıcak(gülen suratın yanında) onu tıklayınca bir ekran açılacak bilgisayardan gözat diye; ordan seçin yükleyin istediklerinizi sırayla en son da cevapla diyin.Bu daha kolay geliyo bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…