İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

merhaba bende küçültme yaptırmak istiyorum siz ne kadar ödediniz ? kontrole gideceğim ama merak ettim çok yüksek mi acaba

Bende engin Selamioğluna büyütme oldum çok memnunum 1. Ayım bitti :) dirensiz ameliyat oldum kas altı çok zor 7 gün 3 haftadır çok iyiyim dikişlerimin izleri de çok küçük

merhaba, fiyat bilgisi benimle de paylaşabilir misiniz rica etsem, bir de tam olarak ne ameliyatı oldunuz sadece silikon mu takıldı, dikleştirme vs var mı?

Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Merhaba, 1 ay sonra ameliyat olmak istiyorum ve inanılmaz bir bilgi kirliliği ve görüşmeler sonrası kararsızlığı içindeyim. Lütfen bana da yazar mısınız özelden?

Merhaba lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşır misiniz??Erdem beye karin germe ve meme dikleştirme olucam.Siz nasil memnun kaldiniz mi???

Ben de ocak ayi icin Istanbulda gögüs büyütme ameliyati olmadi düsünüyorum. Hala daha kime yaptiracagima karar veremedim. Instagramda populer olan dr larin fiyatlari cok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…