İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

kuzenim istanbulda bi doktora oldu meme konusunda uzman..doc kendisi..cidden cok cok guzel oldu...ben onceden baska doktora oldum gogusumde ileri derecede kapsul,silikon onu kitle olustu sanirim silikon sizinti yapti..durus bozuklugim oldu.silikonda kayma var meme basi felaket dusuk memede yamulma var....kuzenimin gittigi doktora gittim emar istedi sonrasinda devlet hastanesine gittim doktorlar gogusumu gorunce sok oldu emar ultrason istrdi sonucu yukarda yazdim...simdi mecburen baska doktora amsliyat olucam kuzenimin yaptiedigi doktor cok iyi cok ilgili kesinlikle tavsiye ederim...benim onceden yaptirdigim doktora tekrar gittigimde basindan saldi beni..zaten bu gogusu hangi doktor gorse kim yapti bunu size gibi sorular sordular..kesinlikle amwliyat olmadan once doktorunuza ileride cikacak sorunlari soylemesini isteyin ve yaptigi amwliyatin arkasinda durmasi gerektiginide...ben yasadigimi yasamayin siz..benim cok doku kaybim oldu ve ameliyat sonrada psikolijk olarak doktora gidicem....ameliyattn onceden kesinlikle doktorunuzda emar cekilmesini talep edin.

Merhaba ameliyatınızı oldunuzmu

bu arada benim görümcem gökhan haytoğluna meme dikleştirme ameliyatı oldu malum sarkma için, 2 yıl oluyor ve cok memnun kaldı bilginiz olsun yine de.
benim bir arkadasım da karaca basaran'a oldu 5 yıl önce ama onun ki silikon ile meme büyütme, cok memnunum diyor..

Ben Doç Dr Erdem Güvene ameliyat oldum tam bir ay oldu ödemlerim inmeye başladı muazzam bir dikiş izi incecik çok güzel bir toparlama iyiki ona yaptırmışım
Çok geçmiş olsun sizin operasyon sadece büyütmemi oldu ve özel olmasa maliyetini öğrenebilirmiyim

Çok geçmiş olsun sizin operasyon sadece büyütmemi oldu ve özel olmasa maliyetini öğrenebilirmiyim
Yok benim küçültme oldu önce estetik için gitmiştim sonra mecburen oldum iki meme de de sayılamayacak kitle çıktı olabildiğince küçültme olması gerekti daha kolay takip olması için benim farklı bir durum oldu açıkçası onun için doktora muayene olup fiyat almanız daha iyi tabi her doktordan doktora fiyat farkı var bu arada muayenesi ücretsiz

25 aralıkta karım germe meme küçültmw ameliyatı oldum ist liv hospitalda çok memnun kaldım

Ben 1 ay önce meme estetiği oldum istanbul’da özel bir plastik cerraha çok memnunum gerçekten Tavsiye ederim inceleyin isterseniz

Merhaba suan memnun musunuz

Son düzenleme:
Merhaba bulabildiniz mi dr acaba? Bende kararsizim bulamadim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…