İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

Merhaba;
Henüz hala iyileşme sürecindeyim. 4 ay oldu. Ama görüntüsünden memnunum . Doğal oldu. Ameliyat sonrasıda çok rahat geçti. Pandemi sürecinde meme büyütme ameliyatım diye başlığım var. Oradan sürecimi okuyabilirsiniz. Sevgiler
Tesekkurler gecmis olsun

Arkadaşım merhaba, bende kendisine meme küçültme olmayı planlıyorum bende birkaç dr gezdim ve Erdem bey’e karar kıldım baya araştırma yaptım aldığım yorumlar gerçekten rahatlatıcıydı ama bu formunda ona ait çok fazla yorum bulamıyorum... doktorlar takvimine bakabilirsin... almanya’da yaşıyorum o yüzden geldiğim tarihe göre işlem yaptırmayı planlıyorum maalesef korona’dan sebep Türkiye gelemede problem yaşayabilirim o yüzden tarih şuan için tam net değil..
Merhabalar, ben erdem güvene ameliyat oldum hatta dün 2. ay kontrolüme gittim. Tüberöz memem vardı biraz daha komplike bir ameliyattı çok memnunum. Tahmin ettiğimden de güzel oldu. Herkese öneririm.

Merhaba. Erdem Bey’e ameliyat oldunuz mu acaba? Olduysanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhabalar, ben erdem güvene ameliyat oldum hatta dün 2. ay kontrolüme gittim. Tüberöz memem vardı biraz daha komplike bir ameliyattı ama çok memnunum. Tahmin ettiğimden de güzel oldu. Çok doğal duruyor. Birkaç doktor daha gezmiştim hepsi bunu yaparım şunu yaparım diyordu, erdem bey ne istiyorsun diyen tek doktor. Çok hassas bir vücüdüm olduğu için dikişlerde biraz iyileşme sıkıntısı yaşadım ama onun dışında ameliyattan sonraki gün gayet iyiydim. Asistanı Gülin hanıma yazdığınızda her sıkıntı için anında cevap alırsınız. Tabi ağrı eşiğim çok yüksektir onun da etkisi olabilir. 5. gün elimi kolumu kaldırıp herşeyi yapabiliyordum. Kendisi çok gerçekçi bir doktor. Tüberöz mememden dolayı asimetrim vardı ve girmeden önce de bu yine de az da olsa devam edecek dedi. Ve etti de ama çok azıcık bir asimetriden bahsediyoruz eski haliyle karşılaştırınca çok ciddi bir fark. Herkese öneririm.

DoçDr.Erdem Güven ağırlıklı meme ameliyatları yapıyor bildiğim kadarıyla.kendisine muayeneye gittim,ameliyatımı da kendisine olmayı karar verdim ama araya giren engeller sonra corona vs derken ertelemek durumunda kaldım.

merhaba ikimizde aynı doktora ameliyat olduk en son görüşmemizde çok memnundu arada yazışıyoruz.. bende çok memnumun eğer sorularınız varsa özelden yazın cevaplarım 👍👍👍

Merhabalar, ben erdem güvene ameliyat oldum hatta dün 2. ay kontrolüme gittim. Tüberöz memem vardı biraz daha komplike bir ameliyattı ama çok memnunum. Tahmin ettiğimden de güzel oldu. Çok doğal duruyor. Birkaç doktor daha gezmiştim hepsi bunu yaparım şunu yaparım diyordu, erdem bey ne istiyorsun diyen tek doktor. Çok hassas bir vücüdüm olduğu için dikişlerde biraz iyileşme sıkıntısı yaşadım ama onun dışında ameliyattan sonraki gün gayet iyiydim. Asistanı Gülin hanıma yazdığınızda her sıkıntı için anında cevap alırsınız. Tabi ağrı eşiğim çok yüksektir onun da etkisi olabilir. 5. gün elimi kolumu kaldırıp herşeyi yapabiliyordum. Kendisi çok gerçekçi bir doktor. Tüberöz mememden dolayı asimetrim vardı ve girmeden önce de bu yine de az da olsa devam edecek dedi. Ve etti de ama çok azıcık bir asimetriden bahsediyoruz eski haliyle karşılaştırınca çok ciddi bir fark. Herkese öneririm.
Merhaba ; cok geçmiş olsun bende tüberöz meme şikayeti ile araştırma yapıyorum.Hem dikleştirme hem de silikon tskılması gerekiyor.Siz de bu şekilde bir operasyon mu geçirdiniz.Meme başından kesi beni korkutuyor .Süt kanallarıma bir zarar gelir mi ,diye.Bu tip bi ameliyat geçirdiyseniz ve bilgi verirseniz çok sevinirim.

Kesinlikle Prof. doktor Selahattin özmen derim. Amerikan hastanesinde ve gerçekten rahatlatıcı tavrıyla , işi bilen üslubuyla gerçekten mü-kem-mel.
kombine ameliyat yaptırdım ona hem göğüs hem burun aynı anda. Ve gerçekten hızlı , ilgili tavrıyla sürecimin çok kolay geçmesini sağladı 😇

Merhaba burun ve göğüs yaptırmak istiyorm ama kaç aydır arastırıyorum bulamıyorum görünüş cok önemli bnm için bildiğinz en iyi doktor varsa yazabilrmsnz
Ben burun ve göğüs aynı anda yaptırdım kesinlikle Prof doktor Selahattin özmen diyorum Amerikan hastanesinde :) gidip mutlaka görüşün derim

Sanırım sizin memeniz küçük ve sarkma var,bende sizle hem fikirim ama lolipop kesi yapılmasın büyük silikon ile toparlansın diye düşünüyorsunuz fakat 400cc takılması sizin vücudunuza hem yük omurliğine baskı hemde zamanla yer çekimine bağlı daha çok sarkması demektir.Lolipop kesi yerine sarkma çok değil ise,meme başından girip başarılı toparlama +silikon yapan hekimler var.sizde karar vermeden önce iyice araştırın derim.Sonuçta ciddi bir operasyon sonunda pişman olmakta var.
Merhaba
Bu konuda önerebileceginiz doktorlar var mi ?

Merhaba ; cok geçmiş olsun bende tüberöz meme şikayeti ile araştırma yapıyorum.Hem dikleştirme hem de silikon tskılması gerekiyor.Siz de bu şekilde bir operasyon mu geçirdiniz.Meme başından kesi beni korkutuyor .Süt kanallarıma bir zarar gelir mi ,diye.Bu tip bi ameliyat geçirdiyseniz ve bilgi verirseniz çok sevinirim.
Herhangi bir sıkıntı olmayacağı söylendi bana daha yaşım genç zaten. Birkaç doktora gitmiştim onlar da bu tip ameliyatın sıkıntı yaratmayacağını söyledi erdem bey de dahil. Bence meme ucundan kesi daha bile iyi çünkü kesik izi kamufüle oluyor. Özelden sorularınızı sorabilirsiniz.

Kesinlikle Prof. doktor Selahattin özmen derim. Amerikan hastanesinde ve gerçekten rahatlatıcı tavrıyla , işi bilen üslubuyla gerçekten mü-kem-mel.
kombine ameliyat yaptırdım ona hem göğüs hem burun aynı anda. Ve gerçekten hızlı , ilgili tavrıyla sürecimin çok kolay geçmesini sağladı 😇
Geçmiş olsun sizin meme büyütmemi oldu?

Ne kadar ücret ödediniz ben de karın germe düşünüyorum da.. fiyatları çok yüksekse bütçemi aşacaksa diye yaklaşık bir fiyat bilgisi alıp İstanbul’a ona göre gelmek istiyorum

X