- 14 Ekim 2011
- 96
- 40
-
- Konu Sahibi gumustenselvi
çok fazla açılmış post ve yorumlarda bilgi kirliliği var,estetik cerrah çok ama ben meme üzerine en iyi doktoru arıyorum.Bende özel bir hastanede çalışıyorum lakin kendi hastanemdeki plastik cerraha ameliyat olmayı düşünmüyorum.Bir kez ve ömürlük olsun ve süreci sıkıntısız atlatmak istiyorum.Geçmişte birçok konu açıldı bu konu üzerine araştırma yapıp fikir edinebilirsiniz.
Siz kime operasyon oldunuz? doktorunuzu nasıl seçmiştiniz?Istanbulda memede iyi diye duyduklarım Cahit Vural, Naci Çelik, Gökhan Haytoğlu. Ben başka birisine oldum gerçi
Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.Siz kime operasyon oldunuz? doktorunuzu nasıl seçmiştiniz?
sizde memnunsanız doktorun adını öğrenmek isterim.teşekkürlerBen yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Merhaba bana da yazabilirseniz çok sevinirim.Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Ay kadın bir şey öğrenmek istiyor, altına şey yazmış “konuyla ilgili bisürü başlık var araştır öğren”. Üstad bak bu bizim aklımıza hiç gelmemişti. İyi oldu dediğin. Arkadaşlar ben de aynı konudan muzdaribim. Meme dikleştirme + protez, İstanbul içi memnun kaldığınız doktor isimlerini paylaşabilir misiniz. Açılan başlıklara alakasız girdiler girildiği için ben malesef forumu araştırdığımda bilgi edinemedim.
Merhaba bana da yazabilir misiniz rica etsemBen yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Bana da ismini veriin :)Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Ozelden yazıyorum size de :)Bana da ismini veriin :)
Ozelden yazıyorum size de :)
[/QUOTE
Banada yazar misiniz?Ozelden yazıyorum size de :)