-
- Konu Sahibi gumustenselvi
Kime ameliyat oldunuz acaba?Benim dikleştirme ve silikon 9.Günüm ve cok pişmanım keske olmasaydım. Doktorunuzu iyi seçin. Uçlar yamuk memelerin biri büyük biri küçük. Ödemin çoğu gitti ödem hapı iciyorum kasüstü oldugu icinde bu anormal farklılıgın değişeceğini düşünmüyorum
Özelden bakabilirseniz eger çok sevinirim :)merhaba ikimizde aynı doktora ameliyat olduk en son görüşmemizde çok memnundu arada yazışıyoruz.. bende çok memnumun eğer sorularınız varsa özelden yazın cevaplarım
Merhaba cok gecmis olsun. Kime ameliyat oldunuz?Benim dikleştirme ve silikon 9.Günüm ve cok pişmanım keske olmasaydım. Doktorunuzu iyi seçin. Uçlar yamuk memelerin biri büyük biri küçük. Ödemin çoğu gitti ödem hapı iciyorum kasüstü oldugu icinde bu anormal farklılıgın değişeceğini düşünmüyorum
Merhaba bana da ismini yazabilir misin? Teşekkürler.Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Burada pek çok yorumcu Erdem Güven’i önermil ancak instagramında hiç bir hasta fotoğrafı yok. Nasıl karar verdiniz?Merhaba 17 aralik ta olucam inşallah.Süreçle ilgili bilgi almak isterseniz ins.hesabimdan ulaşabilirsiniz
Keyfim_zevkim_hobim
Merhaba ameliyati oldunuzmu memnunmsnzArkadaşım merhaba, bende kendisine meme küçültme olmayı planlıyorum bende birkaç dr gezdim ve Erdem bey’e karar kıldım baya araştırma yaptım aldığım yorumlar gerçekten rahatlatıcıydı ama bu formunda ona ait çok fazla yorum bulamıyorum... doktorlar takvimine bakabilirsin... almanya’da yaşıyorum o yüzden geldiğim tarihe göre işlem yaptırmayı planlıyorum maalesef korona’dan sebep Türkiye gelemede problem yaşayabilirim o yüzden tarih şuan için tam net değil..
Lutfen doktorunuzu benlede paylasabilirmsnzIstanbulda memede iyi diye duyduklarım Cahit Vural, Naci Çelik, Gökhan Haytoğlu. Ben başka birisine oldum gerçi
kliniğine gidip gördüm yaptığı sonuçları görünce karar verdim ve çok memnunumBurada pek çok yorumcu Erdem Güven’i önermil ancak instagramında hiç bir hasta fotoğrafı yok. Nasıl karar verdiniz?
evet Aralık’ta 2 yıl dolacak.Merhaba ameliyati oldunuzmu memnunmsnz
Merhaba dr adi alabilir miyimBen 1 ay önce meme estetiği oldum istanbul’da özel bir plastik cerraha çok memnunum gerçektenTavsiye ederim inceleyin isterseniz
Diklestirme 45.000 istanbul my godarkadaşlar son fiyatlar şu an nasıl acaba ?
Merhabalar,Arkadaşlar yaptığım bir aylık araştırmada;
ilk 3 isim Şükrü Yazar,Abdullah Etöz,Ersin Ülkür
Reha Yavuzer,Hasan Fındık,Cahit Vural,Bilgehan Aydın,Barış Çakır,Egemen Onur,Barış Keklik bu isimlere ameliyat olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.
hangi doktorDiklestirme 45.000 istanbul my god
Dr Ayaz Aslanhangi doktor
benim baktıklarım daha yüksek ; 45e iyi yapan birileri var mı acabaDiklestirme 45.000 istanbul my god
Ben araştırmaya devam.ediyorum ama etrafimda bu ameliyati olan yok genelde burun ameliyati oluyorlar.benim baktıklarım daha yüksek ; 45e iyi yapan birileri var mı acaba
Merhaba oncelikle gecmis olsun. Sizin silikon mu diklestirme miydi biraz bilgi paylasirsaniz bir de fiyatlar ne seviyede. Kacinci gun dus aldiriyor ,agri sizi nasildiBen carsamba gunu aylin karabuluta oldum cok da memnunum simdilik. Bi arastirabilirsiniz