-
- Konu Sahibi gumustenselvi
Merhaba küçültme ameliyatı İçin bekadan ücret söylediler ben asistanıyla görüştüm geçen sene dikleştirme artı protez biraz yüksek bir fiyatla karşılaştımArkadaşım merhaba, bende kendisine meme küçültme olmayı planlıyorum bende birkaç dr gezdim ve Erdem bey’e karar kıldım baya araştırma yaptım aldığım yorumlar gerçekten rahatlatıcıydı ama bu formunda ona ait çok fazla yorum bulamıyorum... doktorlar takvimine bakabilirsin... almanya’da yaşıyorum o yüzden geldiğim tarihe göre işlem yaptırmayı planlıyorum maalesef korona’dan sebep Türkiye gelemede problem yaşayabilirim o yüzden tarih şuan için tam net değil..
Merhaba, geçen yaz görüştüm ama birkaç işlem bir arada fiyat aldığım için net hatırlamıyorum ama yüksek fiyatları... şuan güncel olarak kaç net birşey diyemem ama benim için sonuç çok önemli bir kez yaptırıp en iyi sonucu almak istiyorum yanlış ve kötü yapılan operasyonlar İnan daha pahalıya geliyor, daha önce ufak bir tecrübe yaşadığım için en iyi olsun istiyorum inşallah öylede olur kısmet bakalım nasıl ve neler olurMerhaba küçültme ameliyatı İçin bekadan ücret söylediler ben asistanıyla görüştüm geçen sene dikleştirme artı protez biraz yüksek bir fiyatla karşılaştım
Ne kadara oldunuz peki ameliyatıMerhaba, kimseden mesajıma yanıt, yardım gelmediama ben ataşehir i ve civardaki bayan doktorları dolaştım.
Geçen hafta protez ameliyatımı da oldum. İlk hafta ağrı olur demişti ama rahat geçiriyorum.
Çok ilgili doktorm Dicle Sevük tavsiye ederim.
Merhaba. Erdem Bey’e ameliyat oldunuz mu acaba? Olduysanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?Bende kendisiyle yüz yüze görüşme yaptım aşırı pozitif buldum, herşeyi açıklıyor gayet samimi olabilecek durumları birbir anlatıyor. birkaç resimde gösterdi çokta güzel sonuçlar çıkartmış birde İstanbul’un en iyi hastanesinde yapacak ameliyatı bununda çok önemli var, inş hayırlısı olur.. kim daha önce yaparsa bilgi verelim istersen Instagram adımı verebilirim oradanda bilgilendirme yaparız
Merhaba, evet çarşamba günü ameliyat oldum Erdem bey’e şuan 4. Günüm birden fazla işlem olduğu için ameliyat uzun sürdü 8.30 saat sürmüş meme küçültme, karın, bel, sırt, lipocation ve diz içi ve kalça boşluklarına yağ enjeksiyonu yapıldı... bu kadar işlemden sonra kendime gelmem kolay olmadı ağrılı ve drenliyim çok iyi değilim maalesefMerhaba. Erdem Bey’e ameliyat oldunuz mu acaba? Olduysanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok geçmiş olsun öncelikle ve cevabınız için teşekkür ederim. Ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum, ilerleyen günlerde ona dair görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Merak ettiğim konulardan birisi de Erdem beyin dren kullanıyor olması, bunun yarattığı bir negatiflik oluyor mu? Sağlıklı günlerMerhaba, evet çarşamba günü ameliyat oldum Erdem bey’e şuan 4. Günüm birden fazla işlem olduğu için ameliyat uzun sürdü 8.30 saat sürmüş meme küçültme, karın, bel, sırt, lipocation ve diz içi ve kalça boşluklarına yağ enjeksiyonu yapıldı... bu kadar işlemden sonra kendime gelmem kolay olmadı ağrılı ve drenliyim çok iyi değilim maalesefErdem bey çok iyi geçtiğini söyledi drenler çıksın inşallah duruma göre detaylı yazacağım şuan sadece göğsümü üsten gördüm çok güzel duruyorlardı ama lipo zor bir olay güçlü olmak gerek bunu bilerek göze almalı herkes tam net sonuçlar çıksın yazacağım ama bana sormak istediklerinizi cevaplarım doktor bey çok muntazam bir kişilik ve güven veriyor
Bir kaç gün sonra bana özelden merak ettiklerini yazabilirsin anlatacağım detaylı durumu, süreç beklemeli o yüzden hikaye kısmına geçmem biraz zaman alabilirÇok geçmiş olsun öncelikle ve cevabınız için teşekkür ederim. Ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum, ilerleyen günlerde ona dair görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Merak ettiğim konulardan birisi de Erdem beyin dren kullanıyor olması, bunun yarattığı bir negatiflik oluyor mu? Sağlıklı günler
Tamamdır :)Bir kaç gün sonra bana özelden merak ettiklerini yazabilirsin anlatacağım detaylı durumu, süreç beklemeli o yüzden hikaye kısmına geçmem biraz zaman alabilir
Merhaba bana da yazar mısnızOzelden yazdım
Merhabalar öncelikle geçmiş ve çok güzel olsun ben de bu doktora gitmeyi düşünüyorum meme küçültme için acaba ortalama fiyat nedir?Merhaba, evet çarşamba günü ameliyat oldum Erdem bey’e şuan 4. Günüm birden fazla işlem olduğu için ameliyat uzun sürdü 8.30 saat sürmüş meme küçültme, karın, bel, sırt, lipocation ve diz içi ve kalça boşluklarına yağ enjeksiyonu yapıldı... bu kadar işlemden sonra kendime gelmem kolay olmadı ağrılı ve drenliyim çok iyi değilim maalesefErdem bey çok iyi geçtiğini söyledi drenler çıksın inşallah duruma göre detaylı yazacağım şuan sadece göğsümü üsten gördüm çok güzel duruyorlardı ama lipo zor bir olay güçlü olmak gerek bunu bilerek göze almalı herkes tam net sonuçlar çıksın yazacağım ama bana sormak istediklerinizi cevaplarım doktor bey çok muntazam bir kişilik ve güven veriyor
Doktorun adı soyadı nedirSlm Türkiye ye ilk ameliyatsız meme büyütmeyi getiren hekim ünlüler falan çoğu kişi yaptırıyormuş ben bugün burun dolgusu için kendisi ile tanıştım salı günü randevum var bana göğüs büyütmeyi de anlattı
Banada yazarmsnz isminiOzelden yazıyorum size de :)
Kime oldunz ve sikayetnz varmıIstanbulda memede iyi diye duyduklarım Cahit Vural, Naci Çelik, Gökhan Haytoğlu. Ben başka birisine oldum gerçi
Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.banada yazarmısınız
banada atarmısınız isminiOzelden yazdım
Mrb bana da atar mısınız doktorun isminibanada atarmısınız ismini
Merhaba, doktorunuzun adını bana da özelden yazar mısınız?Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.