İstanbul'da kira, atanma vs.

İstanbul deprem haritası diye aratarak hangi bölgelerin daha riskli olduğunu görebilirsiniz.

Şark kahvesi denen bir yerdeymiş. Ok meydanıymış

Bütçeniz çok iyi ben yerinizde olsa rezidanstan kiralarım, okulum neredeyse en yakın olan yerine deprem konusunda hangi bina iyi nereden bileceğiz valla orasıni bilmiyorum

beşiktaş muhit olarak güzel, kabataş a yakın bir yerde tutarsanız füniküler e yakın olur taksime tek vesaitle gidersiniz. bir süre sonra otobüs vs toplu taşımadan yılacaksınız çünkü, metrotren gibi trafiksiz toplu taşımaya yakın tutmaya bakın en büyük tavsiyem budur

Hangi okul?

Günlül evler pahslıya patlar size. Şuan en dandik semtin en kıytırık evi 10 bin.

Günlül evler pahslıya patlar size. Şuan en dandik semtin en kıytırık evi 10 bin.
Şu anda aklımda vişnezade'de 18 bine eşyalı ve gayrettepe'de bir ev var. Gidip bakacağım. Bunlar hep 1 yıllık sözleşme yapıyor tabii ama boş ev sorduğumda da en fazla 2 yıllık dedi ve eşyalarla taşınmak çok daha zor olacak bana.

Açıkçası o civarları çok aşırı bilmiyorum.
Ancak semt hakkında esnaftan bilgi alın. En doğru bilgiyi küçük esnaf verir.
18 bine eşyalı fiyatı uygun geldi çünkü. Esenyurt tipli saçma bir yere denk gelmeyin, güvenliğinizde önemli

Haklısınız. Muhtemelen Beşiktaş'ın ulaşımı zor olan yerleri. Gidince anlayacağım önceden bir saha araştırması gibi olsun dedim.

pıyale paşa konutlarına bakabilirsiniz biraz merkez dısı kalıyor ama apartmanlara gore ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…