İstanbul'da kira, atanma vs.

Ben de Beyoğlunda çalışıyorum sayılır. Tam olarak orası olmasa da. Nisantasina daha yakın sayilir. Servisimiz var. Ben başakşehirde oturuyorum deprem korkumdan dolayi. Daha yakın olarak ve zemin olarak Eyüp Rami falan iyi bildiğim kadarı ile. İşe çok yakın oturmakta da çevre ilçeleri tercih ederdim ben olsam. Kağıthane vs de olabilir.
Ay Eyup Rami taraflarini hic sevmiyorum ben

Beşiktaş, Fulya gibi yerler yaşaması kolay ama ulaşımı sadece otobüsle ve yürüyerek olduğu için çok zor, size de ters. Hem yakınlık, hem muhit olarak Şişli'ye özellikle Kurtuluş ve Bomonti'yi tavsiye ederim. Vakit geçirmek için birsürü mekan var, oldukça güvenli İstanbul geneline göre. Yalnız Kurtuluş'a yakın ama kötü mahalleleri de orasıymış gibi itelemeye çalışıyor emlakçılar (Son Durak'tan uzak durun; Bomonti de aynı şekilde. İyice gezin, araştırın.

Beşiktaş, Fulya gibi yerler yaşaması kolay ama ulaşımı sadece otobüsle ve yürüyerek olduğu için çok zor, size de ters. Hem yakınlık, hem muhit olarak Şişli'ye özellikle Kurtuluş ve Bomonti'yi tavsiye ederim. Vakit geçirmek için birsürü mekan var, oldukça güvenli İstanbul geneline göre. Yalnız Kurtuluş'a yakın ama kötü mahalleleri de orasıymış gibi itelemeye çalışıyor emlakçılar (Son Durak'tan uzak durun; Bomonti de aynı şekilde. İyice gezin, araştırın.
Bomonti'ye bakıyorum en bana uygun oralar görünüyor ama Kurtuluş, Feriköy diye mi geçiyor? Yoksa kiralık ev mi yok. Mesela Kuleli sitesi iyi görünüyor. Bozkurt mah, Yayla, Paşa mah. Eskişehir mah. buralardan oturulmaması gereken var mı?

Yayla ve Paşa kötü ama caddeye yakın tarafları nispeten daha iyi. Kuleli konum olarak Bomonti değil, emlakçı itelemesi. Biraz kötü tarafında kalıyor ama konumu size daha uygun diye düşünüyorum ve Bomonti'ye de çok yakın. Evlerin içi güzel ama aidat yüksek olabilir.

Kurtuluş resmi olarak öyle geçmiyor haklısınız. Feriköy'ün bir tarafı normal mahalleyken bir tarafı sıkıntılı. Eskişehir de aynı muhitlerde ama tam nereye düşüyor emin değilim. Kurtuluş Caddesi'ne olabildiğince yakın, Bozkurt Mahallesi falan iyidir.

İstanbul'da mahalleyi gezmeden, burası iyi muhittir diye başkalarını dinleyip sakın ev tutmayın. Özellikle bahsi geçen semtlerde 10 dakika yürüme mesafesinde kitle ve yasam bicimi çok değişiyor.

Yayla ve Paşa kötü ama caddeye yakın tarafları nispeten daha iyi. Kuleli konum olarak Bomonti değil, emlakçı itelemesi. Biraz kötü tarafında kalıyor ama konumu size daha uygun diye düşünüyorum ve Bomonti'ye de çok yakın. Evlerin içi güzel ama aidat yüksek olabilir.

Kurtuluş resmi olarak öyle geçmiyor haklısınız. Feriköy'ün bir tarafı normal mahalleyken bir tarafı sıkıntılı. Eskişehir de aynı muhitlerde ama tam nereye düşüyor emin değilim. Kurtuluş Caddesi'ne olabildiğince yakın, Bozkurt Mahallesi dışına çok çıkmayın oralar daha iyi.

İstanbul'da mahalleyi gezmeden, burası iyi muhittir diye başkalarını dinleyip sakın ev tutmayın. Özellikle bahsi geçen semtlerde 10 dakika yürüme mesafesinde kitle ve yasam bicimi çok değişiyor.
Paşa mahallesinden başka Bomonti ilanı yok resmen. Demek böyle bi hinlik yapmışlar. Lalaşahin'de bir tane gördüm bir de. Gidip bakacağım. Teşekkür ederim.

X