- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
-
- Konu Sahibi Keyfinbilir
Şark kahvesi diye bir yere yakınmış.Beyoğlu’nda yaşıyorum, Beşiktaş’ta çalışıyorum. İş yeriniz nerde? Ona göre yardımcı olabilirim.
Aslında aklımda var ama hiç piyasayı orayu bilmeden, bodoslama dalmak istemedim.Baya iyi bütçeniz var 1+0 1+1 ev almanız daha mantıklı bence.
Onda da evcil hayvan durumu var. Birkaç yere sordum mırın kırın ettiler. Bir de güvenli mi nasıl. Biraz tedirgin oldumMisafir hane baksanız başta, yaşamaya başlayınca beğendiğiniz yerden alır yada kiralarsınız
Hayırlı olsun ne olarak atandiniz , bu rakama rahatca duzgun bir yer bulursunuzMerhaba, İstanbul'da yaşayan arkadaşlardan fikir istiyorum.
Beyoğlu'na atandım. Tek başıma yaşayacağım. 20 bin civarı kira için bütçem var. Sizce muhit olarak nerelere bakmalıyım? Beşiktaş civarı birkaç uygun yer buldum ama toplu taşımayla gideceğim için uzak mı olur? Bir de eşyalı 1 yıllık kiralık evler var, daha fazla sözleşme yapılamıyormuş. Anladığım kadarıyla bunu istedikleri gibi kira belirleyebilmek için yapıyorlar. Böyle bir yer tutsam biraz yaşayıp öyle tekrar ev mi arasam? Ya da günlük evler tarzı bir şey? Ne dersiniz?
Çok teşekkürler.ÖğretmenAylik 20bin vercek durumun varsa bence acele etme guzel y
Hayırlı olsun ne olarak atandiniz , bu rakama rahatca duzgun bir yer bulursunuz
Benim çalışmasam da gelirim var. Özel sektördeb yıldığım için atanayım dedim, burası oldu. Biraz farklı durumum.Öğretmen olarak atanmış birisi neredeyse maaşının tamamını nasıl kiraya versin? Acaba yanlış mı yazdiniz?
Evcil hayvanı sonra götürebilirseniz olur belki. MEB Uygulama oteli bakabilirsiniz. Yada üniversite misafirhanesiOnda da evcil hayvan durumu var. Birkaç yere sordum mırın kırın ettiler. Bir de güvenli mi nasıl. Biraz tedirgin oldum
20 bin bütçe bir öğretmen için azımsanacak bir rakam değil aileniz mi yardımda bulunacakÇok teşekkürler.Öğretmen
Öyle sayılabilir. Para için değil öğretmenliği sevdiğim daha rahat yapabileceğim için atanmak istedim.20 bin bütçe bir öğretmen için azımsanacak bir rakam değil aileniz mi yardımda bulunacak
Burası Okmeydanı. Burda 20 bine çok rahat ev bulabilirsiniz.Şark kahvesi diye bir yere yakınmış.
Hocam şunu söyleyeyim öncelikle depreme dayanıklılık birinci önceliğiniz olsun bina secerken. Diğer şeyler halledilir. Hayırlı olsunÖyle sayılabilir. Para için değil öğretmenliği sevdiğim daha rahat yapabileceğim için atanmak istedim.
Onlara nereden bakabilirim? Denizden uzak olması kafamda var. Beşiktaş Dikilitaş civarı o konuda iyi diyorlar. Mecidiyeköy çok kalabalık ve deprem için kötüymüş mesela. İstanbul'u hiç bilmediğim için zorlanıyorum.Hocam şunu söyleyeyim öncelikle depreme dayanıklılık birinci önceliğiniz olsun bina secerken. Diğer şeyler halledilir.
Ben doğuda yaşıyorum depremi yaşayan biri olarak aklıma o geldi hocam. Onu araştırın biraz ona göre evinizi tutun. Çok katlı olmaması da önemli diye düşünüyorumOnlara nereden bakabilirim? Denizden uzak olması kafamda var. Beşiktaş Dikilitaş civarı o konuda iyi diyorlar. Mecidiyeköy çok kalabalık ve deprem için kötüymüş mesela. İstanbul'u hiç bilmediğim için zorlanıyorum.