İstanbul'da kira, atanma vs.

Merhaba, İstanbul'da yaşayan arkadaşlardan fikir istiyorum.
Beyoğlu'na atandım. Tek başıma yaşayacağım. 20 bin civarı kira için bütçem var. Sizce muhit olarak nerelere bakmalıyım? Beşiktaş civarı birkaç uygun yer buldum ama toplu taşımayla gideceğim için uzak mı olur? Bir de eşyalı 1 yıllık kiralık evler var, daha fazla sözleşme yapılamıyormuş. Anladığım kadarıyla bunu istedikleri gibi kira belirleyebilmek için yapıyorlar. Böyle bir yer tutsam biraz yaşayıp öyle tekrar ev mi arasam? Ya da günlük evler tarzı bir şey? Ne dersiniz?
Onlara nereden bakabilirim? Denizden uzak olması kafamda var. Beşiktaş Dikilitaş civarı o konuda iyi diyorlar. Mecidiyeköy çok kalabalık ve deprem için kötüymüş mesela. İstanbul'u hiç bilmediğim için zorlanıyorum.
İstanbul deprem haritası diye aratarak hangi bölgelerin daha riskli olduğunu görebilirsiniz.

istanbul karışık bir şehir, beyoğlu dediğiniz yer de büyük bir yer. bir ucuyla bir ucunun alakası yok. beşiktaş'a bir mahallesinden gidersiniz öbüründen gidemezsiniz mesela kolay kolay. hangi semtte ya da mahallede okul?

bu arada google maps kullanmaya alışmak istanbul'da yaşamayı çok kolaylaştırıyor. toplu taşımayla nasıl gidileceğini de gösteriyor. ev bakarken de kullanabilirsiniz.
Şark kahvesi denen bir yerdeymiş. Ok meydanıymış

Bütçeniz çok iyi ben yerinizde olsa rezidanstan kiralarım, okulum neredeyse en yakın olan yerine deprem konusunda hangi bina iyi nereden bileceğiz valla orasıni bilmiyorum

beşiktaş muhit olarak güzel, kabataş a yakın bir yerde tutarsanız füniküler e yakın olur taksime tek vesaitle gidersiniz. bir süre sonra otobüs vs toplu taşımadan yılacaksınız çünkü, metrotren gibi trafiksiz toplu taşımaya yakın tutmaya bakın en büyük tavsiyem budur

Beyoğlu'na atandım. Tek başıma yaşayacağım. 20 bin civarı kira için bütçem var. Sizce muhit olarak nerelere bakmalıyım? Beşiktaş civarı birkaç uygun yer buldum ama toplu taşımayla gideceğim için uzak mı olur? Bir de eşyalı 1 yıllık kiralık evler var, daha fazla sözleşme yapılamıyormuş. Anladığım kadarıyla bunu istedikleri gibi kira belirleyebilmek için yapıyorlar. Böyle bir yer tutsam biraz yaşayıp öyle tekrar ev mi arasam? Ya da günlük evler tarzı bir şey? Ne dersiniz?
Günlül evler pahslıya patlar size. Şuan en dandik semtin en kıytırık evi 10 bin.

Günlül evler pahslıya patlar size. Şuan en dandik semtin en kıytırık evi 10 bin.
Şu anda aklımda vişnezade'de 18 bine eşyalı ve gayrettepe'de bir ev var. Gidip bakacağım. Bunlar hep 1 yıllık sözleşme yapıyor tabii ama boş ev sorduğumda da en fazla 2 yıllık dedi ve eşyalarla taşınmak çok daha zor olacak bana.

Şu anda aklımda vişnezade'de 18 bine eşyalı ve gayrettepe'de bir ev var. Gidip bakacağım. Bunlar hep 1 yıllık sözleşme yapıyor tabii ama boş ev sorduğumda da en fazla 2 yıllık dedi ve eşyalarla taşınmak çok daha zor olacak bana.
Açıkçası o civarları çok aşırı bilmiyorum.
Ancak semt hakkında esnaftan bilgi alın. En doğru bilgiyi küçük esnaf verir.
18 bine eşyalı fiyatı uygun geldi çünkü. Esenyurt tipli saçma bir yere denk gelmeyin, güvenliğinizde önemli

Açıkçası o civarları çok aşırı bilmiyorum.
Ancak semt hakkında esnaftan bilgi alın. En doğru bilgiyi küçük esnaf verir.
18 bine eşyalı fiyatı uygun geldi çünkü. Esenyurt tipli saçma bir yere denk gelmeyin, güvenliğinizde önemli
Haklısınız. Muhtemelen Beşiktaş'ın ulaşımı zor olan yerleri. Gidince anlayacağım önceden bir saha araştırması gibi olsun dedim.

pıyale paşa konutlarına bakabilirsiniz biraz merkez dısı kalıyor ama apartmanlara gore ıyıdır

X