- 8 Aralık 2014
- 6
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi YildizlarVeGece
-
biliyorum.ben diğer işlemleri kime yaptırdın onu soruyorum.gerçekten çok sıkıntılıyım.Hayir dolgu yapan dis hekimi ile ortodontist farkli bransdalar. Dis hekimleri dolgu vs yapar ortodontist ise tel takar :)
cekmeköyde özlem mazlumoğlu var.cok iyi bir dr ve insanı cok ıyı aydınlatıyor tedavi esnasında.taksitlendirmelerde kolaylıkta sağlıyor.
ankara ortontı com gır orda doktorlar yardımcı oluyoarkadaşlar yaşim 22 iyi bir ortodontist arıyorum gerçekten işini bilen.tedavimi yanlişlariyla uzatmayacak biri istiyorum.bir arkadaşim vardı 3 yıl tel taktı.cıkardı doktorun soylediği herşeyi yapmasına rağmen dişleri tekrar bozuldu tekrar tel takti
ben boyle şeylerle karşilaşmak istemiyorum.elbette sorun cıkabilir bir sorun cikti diye hekimi kotulemem ama yine de işimi garantiye almak istiyorum rastgele bir ortodondiste de gidip kafamı duvarlara vurmak istemiyorum.sizin gidip tedavi olup memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz hekimleriniz var mı?a.s.
Benan Beyin çift çene için verdiği fiyat ne kadar acaba?Ve taksit imkanı var mı?
benım doktorum yenı sahrada :) ınanılmaz memnunum :)
dr ortodontıst .. karı koca zaten ama ben berrın hanımın hastasıyım..Merhabalar doktorunuzun ismi ne acaba? Tedavi olarak hangi yöntemi seçtiniz ;tel,lingual vs ? Fiyat olarak bir bilgilendirme yapabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim :)
dr ortodontıst .. karı koca zaten ama ben berrın hanımın hastasıyım..
metal tel var benım dişlerde. ortodonstıs ; diş doktoru ve benım ortak kararırımdı metal teller..
kur uzerınden gelıor ve sanırımda hastanın dişine oranlı kımı daha kolay vakka oldugu ıcın değişebilir ama 5 bın odemiştim ben 2 sene önce ..
ewet ewet o bınaaGaliba bahsettiğiniz yeri anladım, tabelasını gidip gelirken görüyordum. Güllüoğlunun orda değil mi ?
ınsan dişlerinı cok duz sanıyor ama inan tele girince iş diorsunkı nekadar aslında ymukmuss... bide ters ciğneme duz cıgneme var onları ğidince muayende öğrenıyorsun tatlımm :) sadece on dişler değil yandakılerde tedavı surecını ınan etkılıorrBenim dişleriminde şekil olarak bozukluk yok ama sadece biraz önde tavşan diş mi denir dişlek mi denir artık :) ortodonti tedavi ne kadar sürüyor senelerce dolaşmak istemiyorum diş telleriyle bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?