handekuka hakkında konusan bellı durur dırek falcı tarafından buraya yazdırılan bırıydı...
benım anlatmak ıstedıgım senı bana benı sana anlatıryorlar arkadasımmm
nıye yazayım ısım manyak mıyım ben....
ben burda uye olan falcılara seslenıyorummmm sadece yazan fal baktıran benım gıbı kısılerer degıl...
konusturmayın derken de yorumcularla ılgılı degıl demek ıstedıgım,bakanlarla ılgılı anlatabılmısım dır umarımm
tamam kapatalım konuyu....
ben duyduklarımı yazdım sadece evet ahlaki boyut herkes bırbırıne saygılı olsun falcıda fal baktıranda
vergı meselesı de bugune kadar aklıma gelmemıstı dun gıttıgım falcıda koska-oca levha vardı ordan geldı aklıma
neyse bosverınnn
Cnm o nesil denen adam benim erkek arkadaşım için evli fln dedi,,,bende git sen çocuğu boşeyere suçlaa, neler dedim az kalsın ayrılıyoduk ama alakası bile yokmuşşş........resmen sallıyo bide hep ona yönlendiriyorlar onda sıra yok çünkü berbatttttt ötesiiiiiiiiiiiiiiii...:95:
yani olguyuda cok beğenenler var noktası virgülüne bildikleri var ama bende fena cuvalladı seni sevio cok kötü bitmiş senin için dediği adam o hafta biriyle cıkmaya basladı=))) nese elanit pzt.ne kdr doluymus du bi yere yazmıstım bulım yollarım...
gereci ye katılıyorum bence de bu kadarını söylediysen ki insanların kafasında sorular geziyordur şimdi bence sonunu getir kim neleri kimlere söylüyor dii mi ama şahıs vermelisin bence de... vur kaç yapmayalım, zan altında da kalmasın kimse :)
ben dıyorum ozel hayat kımse demıyor aaaa demek oleee,herkes bır savunmada aman toz konmasın...
ben dıyorum 10 uyelık almıslar,denıyor vergı levhası...
valla olayların enteresan noktaları yakalanıyor...
diyoruz işte özel hayatı aktaran falcı her kımse yaz ismini buraya vur kaç yapma devamını bekliyorum çünkü rahatsız edıcı bişey bu ve ben kımse bilmek istıyorum....
Daha yeni baktirmissin digerlerine, ne ara cikti cikmadi bu fal..
bak acık oldugun zaman insanlar üstünede gelse sen kendinden eminsindir doru bildiğin seyi yapmıssındır hayatın boyunca burdaki davranıosan senin vay haline... söle kimmiş 10 üyeliği olan hasta ruhlu falcı bizde bilelim ona göre gidelim.. bence forumun amacı bu biz aynı saftayız aslında sende bende bu insanlara para ödüoruz kimse benim yogurdum ekşi kapıya döktüm demez her falcı ben iiyim der bizde inanırız baktırırız 3-5 bişe bilmişse ondan iisi yoktur taki biyerde toslayana kadar... benim ztn senle her asamada tartısmamım sebebi bu iyi niyetinden süphe etmemizinde sebebi bu burda samimi olamıosun angel her nedense ya kacak oynuosun yada oynamıosun evet zorundada diilsin ama midemizi bulandırıosan devamını getirmelisin... benim beğendiğim falcı seninkinden farklı olabilir beğenmio olabilirsin beğenip sölemio olabilirsin neyse ne ama herseyin bası dürüst ve acık olmak bunu tutturamıyınca insanlar gruplasmıs tepki almıs gibi gelio sana he umrunda olmayabilir bu durum anladım fişi cekersin modemin oyun biter buda bi düşünce...
daha yeni baktırmıssın derken?? zaman vermemistim ben ne zaman baktirdigim hakkında:/??
emine abla zaten önceden bu çckla devam edeceksin diyordu ama son gittigimde yeni kişilerle tanışcksn fln ddi alakasız ynii..
siz geyiğe geçmeden önce tartışmalarda dinmişti.
ama geyiğe devam edin, bazen oda gerek
yannız şu istihare olayını çok kısa sürede bende yapacağım. ne zaman yapcamı söylerim.
eğer takibinde 3-5 gün nikim ortalıkta gözükmezse bilin ki çarpıldım
ayrıca ısteyen ıstedıgını begenır,ıstedıgıne gıderr,ıstedıgıne tapar kimseyı ılgılendırmez
benım ıcın su an aa süper dıyebılecegım kımse yok maalesef
Canım mu cafe nerde? Birde aslan bey için randevu almak gerekiyor mu? Tabi bir de kaça bakıyor? Çok soru sordum kusura bakma :)