gönderdim arkadaşım
Daha yeni baktirmissin digerlerine, ne ara cikti cikmadi bu fal..
selam kızlar daha öncde yazmıştım size telfondan yazıyorudum diye hep kısaydı ama şimdi size gittiğim falcılardan uzun uzun söz edeyim. çoğuna gittim ben bahsettiklerimizden emine abla symbol levent elmira olgu burcu ve daha birsürü hepsi farklı şeyler söyledi sevgilm vard çoğu nisanda çok güzel bir döneme giriyorsunuz ve bu çk güzel olack ço mutluolacaksın demişler di ki bunlar levent elmira emine abla olgu flndı ve kimiside nisanda ayrılacaksn yeni bi ilişkin olacak demişlerdi. ve nisan geldi ben sevgilimden ortada hiç bir neden yokken durduk yere soğudum ve ayrıldım çok güzel bi ilişkimz vardı ama soğudum bir kere sevgim bitti elden bir şey gelmiyor şuan başka biryl konuşuyorum ama onada olumlu bakmıyorum açıkcası pek ama bana bunları yaşıyacagımı burcu ve kadıköyde mu kafe iye bi yer var orda aslan bey diye biri semender falı diye bir fal bakıyordu çok tuzluydu ama baktırmıştım ilgimi çekmişti ve resmen hayatımı okumuştu kendisi ama çkarmı dedikleri tabi bilmem gelecegimle ilgili çok zun vadeli şeyler söyledi aazaten o fal tüm hayatnı okuyan bir falmış kimle evleneceksin kaç ilişkn olcak falan epei kapsamlı yani birde o bimişti taa geen see kasım ayında gitmiştim bir tesadüf eseri ve o zaman söylemişti ve çıktı iştesevgilinden nsada ayrılacaksın dye tek nokta atışı yapan o olmuştu burcu daayrılacaksın demiştide net bir tarh verememişti ama sonuç olarak düşünüyorum da ne anladım ben bu fal işinden hepimiz güzel bir şeyler duymak için giiyoruz ama ne oluyor sonuçta kendi bildiğimizi okuyoruz ya söyledikleriyle ümitleniyoruz ya da mitsizleşiyoruz ama doğru olan ne bilmiyoruz ben şu fal işinden hiç bir şey anlamadm allah aşına anlayan varsa söylesin bana çok ta seviyorum çok egleniyorum ama bi sonuca ulaşamadım ben bana çok anlamsız geliyor yani gerçekten işte budur diyebileceğim bi falcı yok olsa da ancak aslan bey olur çünkü o beni çok şaşırttı hiç ona giden var mı arkadaşlar gideniniz varsa bana bi haber verebilir mi görülerini merak ediyorum çünküüü..))) hepinizi çok öpüyorum kızçelerimm sağlıcakla kalın ve hayatı kendiniz yaşayın başkasının hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin bence durun ve kendinze şu soruyu soruunnn bbennn nee istiyorumm... her şey gönlünüzce olsuunn..
hmm gerçekten herkesin frekansı farklı kişilerle tutuyor, burcu hiç bir şey tutturamadı bende, hem de o kadar iddialı konuşmuştu ki, verdiği tarihler geçti, olaylar başka türlü gelişti, anı bildi sanmıştım, ama sonradan anladım ki onu da bilememiş..
olgu da aynı şekilde..
aslında durumu bilme konusunda en iyisi elmira idi, eğitim ile ilgili olacak dediği bir şey bu hafta olmadı, ama bu olayın bir şansı daha var, bakalım.. diğer dediklerine ise zaman var..
bana söyledikleri en çok çıkan ise maltepede bi falcı idi, adını hatırlamıyorum, bi daha baktırsam mı ona bilemiyorum, bi yandan da yeter artık çok para verdim, bağımlılık yapıyor galiba bu durum
kimdi o kişi bizde gidelim maltepede bende değişik bişeyler arıorum teyit amaclı=)
valla ben gün sayıyom bu sefer :) son ümid, son şans bakalım nolcak
bana düşmez tabi ama çok takılı kalmamak daha iyi ...olacağı varsa olur zaten er yada geç :)
Canım sana Elmira'nın falları çıkmıştı değil mi? Bana esas baktırdığım olay için 1-1,5 ay sonra olacak demişti bunu bana dediği zaman Nisan ortası idi. Umarım zaman tutar. Geçmişte yaşadıklarımı çok çok iyi bildi. İş için sıkıntı yaşayacaksın dedi ki o zaman işimde bir sıkıntı yoktu ama dediği gibi sıkıntılar yaşamaya başladım. Şimdi esas baktırdığım olay için zamanı bekliyorum umarım çıkar. Ben 2 kere baktırdım 2 kere de kelimesi kelimesine aynı şeyleri dedi cidden bu beni şaşırttı. Sende zamanları tutturdu mu acaba?
sabır taşı çatlıcakbana süreleri verdiğinde aman ne var geçer çabıcak diyodum geçmiii geçmiiii
kızlar selam yaa ben dün taksim seybmol da nesil diye birine baktırdım iyi dediler bende o olsun madem dedim tarık ta sıra çoktu ama kötü şeyler söledi bana hep çıkıyo mu o bileninize varmı kızlar sinirimi bozdu adam yaa...
selam minik seni forumdan okuyorum, senin durumu sürekli yazıyosun :).. ama senin olayında ben olumlu şeyler hissediyorum inan bana çünkü sizde tam bir kopma yok hep bir irtibat durumu söz konusu bence olaylar senin istediğin şekilde gelişicek inşallahta öle olur sende canını sıkıp üzülme bence arkadaşım her ne kadar tanımasamda içimden geldi yazayım dedim....
bana olağan üstü ii konustular kuzum nesil askerdeydi sanırım yeni gelmiş genelde ben kafelerdki falcılara güvenme derim istisnalar dısında tabi cünkü o kdr olumsuz bi tablo yasadım ve gercekleri gördümki esekten düşmüşe döndüm... simdi elaniti denicem diorum ben ama bakalım bi kac kere baktırcama bi kere baktırıorum bi süre gidio...nacizane fikrim budur=)
Cnm o nesil denen adam benim erkek arkadaşım için evli fln dedi,,,bende git sen çocuğu boşeyere suçlaa, neler dedim az kalsın ayrılıyoduk ama alakası bile yokmuşşş........resmen sallıyo bide hep ona yönlendiriyorlar onda sıra yok çünkü berbatttttt ötesiiiiiiiiiiiiiiii...:95:kızlar selam yaa ben dün taksim seybmol da nesil diye birine baktırdım iyi dediler bende o olsun madem dedim tarık ta sıra çoktu ama kötü şeyler söledi bana hep çıkıyo mu o bileninize varmı kızlar sinirimi bozdu adam yaa...
teşekkürler canım , ya bana olgu,levent ve diğerlerinin tam tersi şeyleri söledi genelde olumsuz bir hava çizdi canımı sıktı yahu.... emine ve elmira ya hala baktırmadım gerçi yazılanlara bakılırsa elmira açık ara önde gidiyor gibi çoğunluğa bilmiş tabi bilemedikleride var, ama elanitte olabilir nasılsa elmirayla aynı fiyatmış,elanit in teli varsa sende yollarmısın kuzum 3 ünden birine gidiyim yakın zamanda artık bu da son olsun , baktırmam artık nereye kadar ...