İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu topikte neyin paylaşılamadığını hala net olarak anlayabilmiş değilim. Herkesin aklı fikri var. Hiç düşünmüyor musunuz bu falcıların, büyücülerin dedikleri yaptıkları tutsa dünyayı ele geçirirlerdi herhalde,tanımadıkları kişilerin aşk, iş hayatlarıyla uğraşmazlardı. Birine tutturduklarını diğerine tutturamıyorlar işte. Burada kim, hangi falcı kime karşı korunuyor ? Bana söylediği çıktı bana dediği çıkmadı paylaşımlarının üstüne yorumlar yapılması manasız değil mi?

Lütfen topiği tartışma aracına çevirmeyin. Daha önce falcıların çoklu üyelikleriyle uğraşıyorduk şimdi de falcı büyücü fanatikleri ile uğraşmayalım lütfen.

Benim cektigim fotolari koyuyo yaw teker teker profiline.. seytan diyor git ara ask kazansin.. vay arkadas sabrimimi olcuyor nedir!

yağmurluk sana özel msj attım ama sanırım gitmedi. olay falcı taraftarlıgından da çıktı artık. birilerinin burdaki arkadaslardan bilgi alıp falcılara aktarması gibi bir durum mevcutmuş. muş, çunku bizler safdiller oldugumuz için bazıları biliyor biz bilmiyoruz. kimse de anlatmıyor cunku biz enayiyiz. bunu da artık forumca çözmemiz gerekiyor.

daha geçen gun ben bu konuyu açtım birinin de forumda yazmıs oldugu şüpheleri ustune geldi. ama kimsenin umrunda olmadı. gerci şüphe de diyemeyeceğim artık çunku emin oldugunu söyleyenler emin oldukları şeyleri anlatmaya nedense cesaret edemiyorlar. o ablalar ki buraların muhtarlarıdır.

elmirayı ben tanımıyorum fal da baktırmadım umrumda da değil ben iki aydır, yani emine sultana gittiğimden beri (elmira prensesse emine nedir, sultan geldi aklıma) fal da baktırmıyorum. burda da cunku birilerine yönlendirildiğimizin farkındayım. sadece okumak keyif veriyordu. birilerinin mutlu haberlerini görmek... çıkan fal haberi değil, onların sevinçlerini görmek güzeldi. burda hepimiz sıkıntılar yaşamış insanlarız. herkesin sıkıntısı var herkes fala gitmiyor ama biz de böyle cinsleriz. şurda ortak bir şeyleri paylaşıyorduk ne güzel. şurda bari ben daha iyiyim daha iyi bilirim olayına girmeyin ya. şu forumda bile (sanal bir platform burası ya) piramiti oluşturmaya çabalayanlar var ya onlara dolu dolu bir yuh! çekiyorum.

Benim cektigim fotolari koyuyo yaw teker teker profiline.. seytan diyor git ara ask kazansin.. vay arkadas sabrimimi olcuyor nedir!

pek tanışmıyoruz ama ukelalık olarak değerlendirmezsen bir yorumda buluncam, hala arkadaş listenden silmediğine göre zaten aşk kazanma yolunda bence :)) insanların facebook paylaştıkları falan gizli mesajlar göndermeyi sağlıyor ancak gönderdiğin kişinin anlayabileceği.

Son düzenleme:

Yok canim arkadas listemde filan yok.. hatta engelledi beni, ilk ayrildigimiz zamanlar.. ondan sonrada eklemedik barisinca, cocuk oyuncagi gibi ekle sil olmasin diye. Ama zeki biri oldugumu bilir, sifresini kirmistim, istersem profilinede bakabilirim istedigim zaman oyle degil mi?

Arayacagimi dusunuyodur, hatta emindir kendinden.. ama ben cok kirildim, bunu yapmayacagim. Tasin altina elini koyma sirasi onda, yapti yapti, yapmadi gecmis ola.

fal krizim tuttu söle fiyatı uygun ii bi falcı varmı acebaaa????

arkadaş listende yok ama sende şifresinimi kırdın dahada iyiymiş, yarın geri dönüp keşke arasaydım demiyecek kadar için rahatsa ve elimden geleni yaptım diyosan arama tabii. hayat seçimlerden ibaret şimdi o seçimini yapsın. umarım verdiğin değerin karşılığını verebilecek biridir ve arar :))

kızlar bugün cad cafe emine akkaya ya gittim eni şaşırttı ve gerçekten atmasyon değildi söylediklerine daha var baakalım çıktkça yazarım artık size deneyimi olan var m kızlar???

Keryneia öncelikle annenin rahatsızlığı için geçmiş olsun, acil şifa dilerim.. Sende Elmira'nın no'su varsa bana özelden atabilirmisin? Bi de aracı gerekiyor zannedersem senin adını verebilirmiyim? Şimdiden tşkler

ya arkadaşlar...forumu gereksiz germeylim lütfen...angel bir konu hakkında fikrini söylemiş o kadar...üzerine gitmeye gerek yok...

daha olumlu olsak birbirimize:)...kimse diğer kişinin fikrini kabul etmek zorunda değil...ama daha yumuşak bir uslüp kullanmaya gayret etsek:)

sevgiler:)

Bu ara yoğunluktan sizden uzak kaldım, sizi özledim bi geldim ki yine ortalık karışık... Şöyle güzel mutlu haberler vardır, benim de keyfim yerine gelir diye bakmıştım oysa ki...

Öte yandan falcı arayışından vazgeçtim kesinlikle şans işi, en son bir arkadaşımın tavsiyesiyle Cafezade Armağan'a gittim hiç beğenmedim, bir insan sallar sallar da bu kadar mı sallar dedim...
O gün bu gündür yeni falcı arayışını bıraktım, sizle frekansı tutan birini bulduysanız onu kaybetmeyin diyorum ben o yüzden artık... Benim frekansım Gül'le tutuyor bi... Gittiğim 17 falcı sonucunda bundan emin oldum =)

Eeee yok mu şöyle güzel çıkan fal haberi?
Minikcim???

minikcin beklemede :) çıkcak mı cıkmıcak mı görücez :) eğer çıkarsa 3 ayda bir elmiraya gidicem sadece gezip gezip durmıcam
ümitli miyim ? hayır

minikcin beklemede :) çıkcak mı cıkmıcak mı görücez :) eğer çıkarsa 3 ayda bir elmiraya gidicem sadece gezip gezip durmıcam
ümitli miyim ? hayır

"Ümit işkenceyi uzatır" diyerek boşa ümit vermemeyi tercih ederim hep, ama senden ümitliyim ben... Az kaldı yakında güzel haberlerini alıp, forumda kutlama yapıcaz inşallaaahh!

Bense aynı mantıkla yani "ümit işkenceyi uzatır" mantığına dayanarak kendi ümitlerimi bitirdim... Sizle son görüştüğümüzde senin bir lafın etkilemişti beni, ertesi günü vazgeçme kararı aldım... İçimde ne bir ümit bıraktım ne bişey... Sonra o aradığında msj attığında da söyledim tamamen bitirdim... Ama o daha buna inanmıyordur, o yüzden daha uzunca bir süre arar, msj atar... Ama ben kendimde bitirdim, vazgeçtim...

keşke olsa da yazsak benım olay sonuca bağlansa gül zamanlar çok çok atsa da bilmiş olcak...hoş bütün istanbul falcıları bilmiş olcak da gül ara kötü dönemi de bilmiş olcak..[/QUOTE]

Demek senin frekansda Gül'le tutuyor... Ama sende zamanlamayı tutturamamış anlaşılan, bende zamanlamaları da çok iyi tutturmuştu... İnşallah en kısa zamanda iyi haberler ola... Kendimden geçtim sizden güzel haber bekliyorum... Benden güzel haber çıkmaz artık...
Bana bu zamana kadarını bilmişti Gül... Bir ara tekrar kendimi gazlayıp yeşilköye Gül'e gidicem bakalım ne diyecek önümüzdeki dönem için çok merak ediyorum...

benim bi kelimem etkiledi he .. bide kendime geçse şu sözlerim.. ben seni çok güzel bi geleceğin beklediğine eminim bunu hissediyorum ..
ben güzel haber verebilir miyim bilmiyorum ? eğer güzel haber olursa o gün ki fal grubunu alıp eğlenceye çıkıcam :)
ben ümit etmek istemiyorum, birilerinin çenesi dursa .. zorla ümit ettiriyor bana ..
belki yarından itibaren vazgecer hayatıma müdehale etmekten, bu kız bi karar aldı uygulasın der ..
hakkımızda herseyin hayırlısı.. zaman herseyi göstericek ..

kimseye vazgecilmez oldugunu hissettirmemek lazım, hissettikleri dakika bizden vazgeçiyorlar ..

keşke olsa da yazsak benım olay sonuca bağlansa gül zamanlar çok çok atsa da bilmiş olcak...hoş bütün istanbul falcıları bilmiş olcak da gül ara kötü dönemi de bilmiş olcak..

Demek senin frekansda Gül'le tutuyor... Ama sende zamanlamayı tutturamamış anlaşılan, bende zamanlamaları da çok iyi tutturmuştu... İnşallah en kısa zamanda iyi haberler ola... Kendimden geçtim sizden güzel haber bekliyorum... Benden güzel haber çıkmaz artık...
Bana bu zamana kadarını bilmişti Gül... Bir ara tekrar kendimi gazlayıp yeşilköye Gül'e gidicem bakalım ne diyecek önümüzdeki dönem için çok merak ediyorum...[/QUOTE]

:)) ilk falında zaman tutmuştu da şu kavuşma ayı bir türlü tutmuyor. aralık demıştı mayıstayız hala barışmadık :2: ama ara süreçte iki şey söyledi hayatta olmaz dediğim ve tek tek yaşadım...onları bildiği için sonuca dair ümitliyim..

:)) ilk falında zaman tutmuştu da şu kavuşma ayı bir türlü tutmuyor. aralık demıştı mayıstayız hala barışmadık :2: ama ara süreçte iki şey söyledi hayatta olmaz dediğim ve tek tek yaşadım...onları bildiği için sonuca dair ümitliyim..[/QUOTE]

Zamanlamada yanılma payı vardır... Tüm falcılar da kabul ediyor bunu, bazıları söylersen zaman atar diyor... İnşallah sonuç dediği gibi olumlu çıkar...

hee hee...armağan 'sallama' konusunda bende de çok başarılıydı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…