- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
ya hala toz kondurmamaktan bahsediosun hakikaten neyin kafasını yasıosun merak ediorum artık sinirleniorumda uslubum sertse dahada sertlescek atılırsamda atılırım ztn sana laf anlatmak zor! banane kardeşim beğen beğenme baktır baktırma benim daha falımın zamanına var simdiki durum için beğeniorum dedim kapandı gitti sürekli konuyu buraya tasıma artık! cıkmamıstır olabilir gercekten kötüdür oda olabilir! ben kimsenin menejeri diilim burdaki kızlarda diil sadece düzgün insanlarız bunuda yaz biyerine kimse kimse için fesat düşünüp nası lafı cevirirde sokarım derdinde diil herkez kendi derdinde ! yeter artık! o konuyu biz kapadıkca sen acıosun neden kinle besleniosun anlamıs diilim kötüymüş kadın tamam kötü angelcım susucaksan artık hala takılıp kalmıcaksan aynı yerde ilerleyebilceksen kötü bikac kişi beğendi bikacı beğenmedi o konu kapandı ama cıkan cıkmayan ilerledikce yazar kimse kimsenin avukatlıgını yapmıo büyük puntoyla yazıorum bak KAPANDI o konu artık fal yorumuna döndük!
minik selam sende elanit in numarası varsa bana da atarmısın lütfen canım,larox86 da bakıcak gerçi sağolsunda sende hazırda varsa gönderirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler tatlım...
Yeni sormussun diger falcilarin telefon numaralarini (gecmisteki mesajlarina baktim), iki hafta icinde ne cikti cikmadi, onu soruyorum...?
qereci sana da nazan ablayı önermiştim nasıl canım söyledikleri çıktı mı?
minik selam sende elanit in numarası varsa bana da atarmısın lütfen canım,larox86 da bakıcak gerçi sağolsunda sende hazırda varsa gönderirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler tatlım...
ne ara baktın yaa:))) evet cnm ama hepsi söylediğim gibi çk güzel bi döneme griceksiniz ve benzeri seyler söylemislrdi çkmayan baska seyler olmustu da zaten ben yakın gelecekle ilgili sorular sormustum zatenn.)) hiç biri ayrılacagımızdan söz etmemişti yanii ve zaten başka biriyle konuşmam hakkında hiç bir şey söylemediler nasıl biriyle karşılaşırım falan..
çoğu nisanda çok güzel bir döneme giriyorsunuz ve bu çk güzel olack ço mutluolacaksın demişler di ki bunlar levent elmira emine abla olgu flndı ve kimiside nisanda ayrılacaksn yeni bi ilişkin olacak demişlerdi. ve nisan geldi ben sevgilimden ortada hiç bir neden yokken durduk yere soğudum ve ayrıldım...
Çok kibar gözükürüm dışardan,bıcır bıcır,kolay kolay sertleşmem ama artık zurnanın zırt dediği yere geliyorum!
Birşey yazıyorsanız açık açık yazın.
İsim verin. Kim anlatıyor özel hayatı. Söyleyin ki bilelim bizde gitmeyelim. Kimin üyeliği var 10 tane ya da hangi falcı üye.
Bir siz akıllı değilsiniz.
Yaz ve yok ol.
Üstüne gelinince ben söyleyemem üzgünüm Yok şekerim üzgünüm. Ağza bir parmak bal çalıp yok olmak yok.
ÜStüne gelinirse kaldıracaksın.
Ya da paylaşmayacaksın.
Zaten keçilerimi saymakla meşgulum. Sorunlarım çığ gibi büyüyor. Birde burda gerginliği kaldıramayacağım.
Yeter yahu yeter.
En güzeli bu topiçten cıkıp başka bi topiç açmak.
Çünkü tabiri caizse buranın cılkı çıktı.
xena001 larox007 durumunu ve fal gidişatını merak etmekte pek bi sessiz kaldın varmı gelişme=)
forum karışık bulaşmayım diyorumben umutlarımı tükettim. elmiranın verdiği tüm tarihler geçeli çok oldu çok beklentim kalmadı açıkçası fal da baktırmak istemiyorum uzun bi süre
hayırlısı olsun hayatım inş. istediğin gibi olur hayırlısı neyse... olaylarını bilmiorum tabi ama inş. istediğin gibi olur...
sağol canım, istediğim bi şey kalmadı maalesef, tüm heycanımı da hevesimi de kaybettim, çoook fal baktırdım 1 tanesi hariç hepsi garanti bu adam demişti, mercan yok bu adam olmayacak demişti ahanda olmadı gitti dönmemek üzere, diğer söyledikleri çıkmadı o ayrı mesele ama bana münasip gördüğü taaaa 13 ay sonraaaçıkarsa söylerim seneye