dün bir falcıya gittik,bazı insanlar gercekten küçük şeylerin suyunu çıkarmakta usta...hayatı çetrefilli hallere döndürmekte uzman...
burdan 10 ayrı üyelik alıp farklı farklı ınternet cafelerden girip yorum yaptıgını ıddıa eden bir rahatsız kişilik demiş ki falcıya, bana iyi bak ki ona göre yorum yapayım senin için....
ha birde falcılara gidip bana bedava bak seni forumda yazarım diyenlerde varmıs....
falcılar tüm özel hayatımızı müşterilerine anlatır olmuş,seni bana,beni sana...
elmira hanıma gerizekalı yazmısım burda ondan bakmazmıs bana amannınn dünyam karardı gercektennn,yıkıldım vah vahhh ne olur bak yalvarırımmm..ben acızmıyım be sana muhtac mıyım,ben müşteriyim müşteri...keyfin bilir falcı heryerde benim derdim fal baska iş değil
ki burda avcılar nesıbe harıcı hiçbir falcıya hakaret etmedım etmemde neden çünkü belki bir gün ihtiyacım olur diye
burda yazılanları telefon acıp bır bır falcılara yetıstıren arkadaslar size de sevgiler....aman yapışın falcıya....
yazacak çok şeyim var ama ifşa etmeyecem edersem ağır olur gerek yok.....
insanoglu enteresan,bu fal işinin de suyu çıktı insanlar falcılar için birbirini kırmaya,incitmeye başladı...
bu işin sonunun hayır olmadığına karar verdim...
forum falcıların elınde oyuncak oldu....bunu genel söylüyorum hepsi üye eminim....
bu paralar kolay kazanılmıyor yazıkkk........
uyan Türkiye tarzında oldu ama bu da benım haftasonu özetim....
yeni fallarım şöle adam beni arayacak bana dönecek budur........dönmesin,aramasın.....lazım değil.
insan kaybetmek kolay,kazanmak çok zor.......
falcı için yiyip içtiğin arkladasını kıracak boyuta geliyorsak bu fal işine bir son vermek lazım gibi geliyor bana