İstanbul'da Fal - Falcılar

Cnm o nesil denen adam benim erkek arkadaşım için evli fln dedi,,,bende git sen çocuğu boşeyere suçlaa, neler dedim az kalsın ayrılıyoduk ama alakası bile yokmuşşş........resmen sallıyo bide hep ona yönlendiriyorlar onda sıra yok çünkü berbatttttt ötesiiiiiiiiiiiiiiii...:95:

çookk fenaaa... falcı değil bunlar :KK53:

yani olguyuda cok beğenenler var noktası virgülüne bildikleri var ama bende fena cuvalladı seni sevio cok kötü bitmiş senin için dediği adam o hafta biriyle cıkmaya basladı=))) nese elanit pzt.ne kdr doluymus du bi yere yazmıstım bulım yollarım...

elanitin telini banada yollarmısınız?

Arkadaslar bu basligi gordum. Bi ugrayim, uzerime duseni yapayim dedim. Belki bazi arkadaslarimiz fal baktirmanin da , falciya gitmenin de gunah oldugunu bilmiodur. Ben bi bilgi vereyim dedim. Lutfen kanmayalim bu tur sacmaliklara. Ahiretimizi de yakmayalim bos yere. Seytan durtuyor hepimizi boyle tuzaklara duselim diye. Her seyi goren, bilen, isiten ALLAH varken ne haddimize fal baktirarak gelecegimizi bi faninin annatmasini istemek. Gonulden dilediyimiz her seyi bize vere bilecek Allah olduktan sonra ne gerek var buyu yaptirmaya? bunlar hepsi oyun. tuzak. Milletin zaaflarini kullanarak para kazaniorlar. Ha bi de altini cizmek isterim sunun: belki bi cogunuz falciya gittiniz bi kac kere ve tum dedikleri zamanla dogru cikti ve ya yaptigi buyu tuttu diyelim. Yani sizin kanninizca boyle. Peki ya Allah sizi siniyorsa? Imaninizi test ediyorsa, bakalim bu kulum bana, kitabima ne kdr inaniyor. Dediklerimi ne kdr uyguluyor diye. Isterseniz bi arastirin islamda fal ile ilgili ayetleri. Dusmeyelim bu tuzaklara. Allah hepimizin yardimcisi olsun! AMIN!

dün bir falcıya gittik,bazı insanlar gercekten küçük şeylerin suyunu çıkarmakta usta...hayatı çetrefilli hallere döndürmekte uzman...

burdan 10 ayrı üyelik alıp farklı farklı ınternet cafelerden girip yorum yaptıgını ıddıa eden bir rahatsız kişilik demiş ki falcıya, bana iyi bak ki ona göre yorum yapayım senin için....

ha birde falcılara gidip bana bedava bak seni forumda yazarım diyenlerde varmıs....

falcılar tüm özel hayatımızı müşterilerine anlatır olmuş,seni bana,beni sana...

elmira hanıma gerizekalı yazmısım burda ondan bakmazmıs bana amannınn dünyam karardı gercektennn,yıkıldım vah vahhh ne olur bak yalvarırımmm..ben acızmıyım be sana muhtac mıyım,ben müşteriyim müşteri...keyfin bilir falcı heryerde benim derdim fal baska iş değil:KK37:ki burda avcılar nesıbe harıcı hiçbir falcıya hakaret etmedım etmemde neden çünkü belki bir gün ihtiyacım olur diye:KK53::KK53:

burda yazılanları telefon acıp bır bır falcılara yetıstıren arkadaslar size de sevgiler....aman yapışın falcıya....

yazacak çok şeyim var ama ifşa etmeyecem edersem ağır olur gerek yok.....

insanoglu enteresan,bu fal işinin de suyu çıktı insanlar falcılar için birbirini kırmaya,incitmeye başladı...

bu işin sonunun hayır olmadığına karar verdim...

forum falcıların elınde oyuncak oldu....bunu genel söylüyorum hepsi üye eminim....

bu paralar kolay kazanılmıyor yazıkkk........

uyan Türkiye tarzında oldu ama bu da benım haftasonu özetim....

yeni fallarım şöle adam beni arayacak bana dönecek budur........dönmesin,aramasın.....lazım değil.

insan kaybetmek kolay,kazanmak çok zor.......

falcı için yiyip içtiğin arkladasını kıracak boyuta geliyorsak bu fal işine bir son vermek lazım gibi geliyor bana

kk sayesınde gercekten cok sevdıgım dostlar kazandım,bu fal belası sayesinde....
site güzel bir site iyi niyetle kullanırsan....
herkesın derdı var,birlikte olunca derde care var,derdın üzerine limon sıkmamak lazım.......

ha birde bu kendınden cok emın falcıların vergı levhası varmı,devlete vergi ödüyorlarmı...
merak ettım bennn.......

Seni ne alakadar ediyor bu durum? Falina bakilmiyor diye bu kadar cirkinlesmek, az once anlattigin kisiler arasinda yer aldigini gosterir, bilmem ne kadar farkindasin ama.

arkadaslar böyle bir konu görünce bende yazmak istedimm..fal baktırmak dogrudur yanlıstır bılemem ama benımde bu ıse bıraz merakım var..kadınlar kahvesınde bı cok kısıye baktırdım.ilki meryemdi kadın tam anlamıyla yağcı sadece salladı ve tutmadı zaten.daha sonra oradakı remziyeye baktırdım il baktıgında herseyımı bıldı ve söyledıklerı cıktı.eger cıkarsa gel sana su falı bakıcam demıstı gıttım tabi ve kendınce bıseyler yapıp baktı ama tam bir fiyaskoydu.hiç bi dedıgı cıkmadı.daha sonra yıne kadınlar kahvesındekı dılege baktırdım buradakı yorumlar aracılıgıyla onu sectım.baktı arkadasımada banada egıtım konusunda aynı seylerı söyledıgını duydum arkadasıma bakarken.oyuzden kafamda soru ısaretı olussada genel anlamıyla ıyı baktı ama abartılacak kadar degıl...daha sonra kadınlar kahvesını bırakayım dedım :) şaşkınbakkal symbole dadandım ılk olarak tabı serkana baktırdım..benı cok etkıledı ıster ıstemez.hayatımdakı butun ınsanların ısmını söyledı cunku.ancak söyledıklerı yıne onun dedıgı gıbı gerceklesmedii..ınsanı etkılıyo ama sonuc yok yanı..yıne symbol de levente baktırdım.bır cok sey söyledı gelecege daır..ve cıktı hepsı.begenmıstım.ıkıncı kez tekrar gıttım adam resmen sacmaladı..dalga gecerek baktırdım artık.sonra kadınlar kahvesındekı pelını duydum buradan okudum yani..gıttım kadın herseyımı bıldı benı şok ettı..o ankı durumu butun ayrıntılarıyla cok dogru olarak acıkladı gelecege daır bırseyler söyledi.cok begendım..bu da yetmez dıyıp taksım symboldekı tarıga gıttım bıde pelınle hemen hemen aynı seylerı söyleyerek o da benı sok ettı..butun hayatımı anlattı bana:)) amaaaa sonuç olarak son uc falcıya baktıralı 1-2 hafta oldu..söledikleri cıktı bıraz ama onların söyledıgı seklıyle degıl :KK50: .baya bı farklı olarak.bende durum buu umarım sıze yardımcı olablmısımdır.tekrar baktırcak olsam once tarık derım sonrada pelın...

Seni ne alakadar ediyor bu durum? Falina bakilmiyor diye bu kadar cirkinlesmek, az once anlattigin kisiler arasinda yer aldigini gosterir, bilmem ne kadar farkindasin ama.

sen nıye alındın kı ustuıne bu da sımdı senı o kısılerın arasına sokmadı mıı....
millete özel hayat anlatmak kolay,herkes yaptıgı ısın sınırını bılmelı....
benle ıkılı dıyaloglara gırmeyın ben dusuncelerımı yazdım....
falıma bakılıp bakılmaması onemlı degıl kı,zaten bılememıs ıkıncıye baksa ne olur....o degıl kı onemlı olan ben buraya kendim yazdım benım telı acmıyor dıye bunda bır sıkıntı yok kı acmasın önemli mi allah mı bu bee,benım kadına kınım yok kadınla ısım yok tüm yazdıkalrım hepsı ıcın gecerlı bır kısı ıcın degıl
o kadar yazdım anlamadınmı ne demek ıstedıgımı
hem ben sadece bakmayan kısı ıcın yazmadım bunları,hepsı ıcın yazdım sen nıye dırek ona cektın kııı
yazacak cok seyım var kasımayın yazmayayım buraya....

Son düzenleme:
falcıların hiçbirinin tam anlamıyla vergi verdiğini sanmıyorum.
cafede calısanlarında sigortaları yapılmıyor.
maliye geldi mi saklıyolar falcıları denk geldim.
vergi kaçırmak türkiyenin sorunu bu falcılara özel değil.

koca koca holdinglerde bile olan bi durum. ki önceden sıkı bi şekilde vergi ödenmesini savunan ben şimdi umursamıyorum, malum vergiler nereye gidiyor belli değil. ayrıca devlet vergi almıyor artık ortak gibi bişi türkiyede ki vergi oranlarından haberiniz var mı?
asgari ücretliden bile vergi alınıyor :)
hem uzun süredir baktır falı şimdi mi aklına geliyor ?
falcılarda iş yok diyorsanız gitmiceksiniz :) basit çözüm.

çirkinleşmek ayıppp ben gayet güzel fikir yazdım çirkinlik baska sekılde olur....
işine gelmeyen görmezden gelsin....
yazdıkalrım gercek

bende bişeyi çok merak ettim şimdi siz bu kişilere fak baktırırken de bu kadar ince düşünmüşmüydünüz acaba hani levha falan ... :KK1: enteresan ....

bende merak ettım bu falcıların kendılerıne gelen kısılerın özel hayatlarını baskalarına anlatırken hiç mi düşünmüyorlar senın işinde önemli olan güven,iyi niyet sana güvenilmiş paylasılmıs....

şimdi merak edıyorum vergısını verıyormu,yaptıgı ıs sadece fal mı,samımı mıı....
yaaa merakın gıderılmıstır umarım...
ha genel hepsı ıcın dıyorum bunu

bu arada acıklık getıreyım...
benım ozel hayatımın falan anlatıldıgı yok arkadaslar....
baskaları ıcın duydumm,yanlıs anlasılma da olmasın

sen nıye alındın kı ustuıne bu da sımdı senı o kısılerın arasına sokmadı mıı....
millete özel hayat anlatmak kolay,herkes yaptıgı ısın sınırını bılmelı....
benle ıkılı dıyaloglara gırmeyın ben dusuncelerımı yazdım....
falıma bakılıp bakılmaması onemlı degıl kı,zaten bılememıs ıkıncıye baksa ne olur....o degıl kı onemlı olan ben buraya kedınım yazdım benım telı acmıyor dıye bunda bır sıkıntı yok kı acmasın önemli mi allah mı bu bee,benım kadına kınım yok kadınla ısım yok tüm yazdıkalrım hepsı ıcın gecerlı bır kısı ıcın degıl
o kadar yazdım anlamadınmı ne demek ıstedıgımı
hem ben sadece bakmayan kısı ıcın yazmadım bunları,hepsı ıcın yazdım sen nıye dırek ona cektın kııı
yazacak cok seyım var kasımayın yazmayayım buraya....

Ortaligi yeterince karistirdin hala yazacak seylerim var mi diyosun :)) Vergiden basladin birde isimleri birebir yaz kurtul valla kim kime ne demis, benimde bildigim cok sey var.. ama burda paylasmiyorum, asla paylasmamda. Biri cikip handekuka hakkinda birseyler soyledi ve taslandi forumdan, dilersen sende sansini deneyebilirsin. Insanlari isimlerini kullanarak ozellerini konusmak suctur.

Ortaligi yeterince karistirdin hala yazacak seylerim var mi diyosun :)) Vergiden basladin birde isimleri birebir yaz kurtul valla kim kime ne demis, benimde bildigim cok sey var.. ama burda paylasmiyorum, asla paylasmamda. Biri cikip handekuka hakkinda birseyler soyledi ve taslandi forumdan, dilersen sende sansini deneyebilirsin. Insanlari isimlerini kullanarak ozellerini konusmak suctur.

handekuka hakkında konusan bellı durur dırek falcı tarafından buraya yazdırılan bırıydı...
benım anlatmak ıstedıgım senı bana benı sana anlatıryorlar arkadasımmm
nıye yazayım ısım manyak mıyım ben....
ben burda uye olan falcılara seslenıyorummmm sadece yazan fal baktıran benım gıbı kısılerer degıl...
konusturmayın derken de yorumcularla ılgılı degıl demek ıstedıgım,bakanlarla ılgılı anlatabılmısım dır umarımm

bende merak ettım bu falcıların kendılerıne gelen kısılerın özel hayatlarını baskalarına anlatırken hiç mi düşünmüyorlar senın işinde önemli olan güven,iyi niyet sana güvenilmiş paylasılmıs....

şimdi merak edıyorum vergısını verıyormu,yaptıgı ıs sadece fal mı,samımı mıı....
yaaa merakın gıderılmıstır umarım...
ha genel hepsı ıcın dıyorum bunu

yahu ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum merak etmeyin... anlatanlar varsa sorun çıkaranları anlatılmış olabilir diye düşünürüm ben bilemem o falcı ile allah arasındadır günahları boyunlarına derim :) ama anlayamadığım bunun vergi ile levha ile ne alakası var bu örnek verdiğin şey ahlaki bir durumdur... yasal boyutu beni ilgilendirmez ki seni de ilg,lendirmemiş baktırmışsın defalarca... neyse ya ben susayım banane dimi:nazar:

X