İstanbul'da Fal - Falcılar

ya hala toz kondurmamaktan bahsediosun hakikaten neyin kafasını yasıosun merak ediorum artık sinirleniorumda uslubum sertse dahada sertlescek atılırsamda atılırım ztn sana laf anlatmak zor! banane kardeşim beğen beğenme baktır baktırma benim daha falımın zamanına var simdiki durum için beğeniorum dedim kapandı gitti sürekli konuyu buraya tasıma artık! cıkmamıstır olabilir gercekten kötüdür oda olabilir! ben kimsenin menejeri diilim burdaki kızlarda diil sadece düzgün insanlarız bunuda yaz biyerine kimse kimse için fesat düşünüp nası lafı cevirirde sokarım derdinde diil herkez kendi derdinde ! yeter artık! o konuyu biz kapadıkca sen acıosun neden kinle besleniosun anlamıs diilim kötüymüş kadın tamam kötü angelcım susucaksan artık hala takılıp kalmıcaksan aynı yerde ilerleyebilceksen kötü bikac kişi beğendi bikacı beğenmedi o konu kapandı ama cıkan cıkmayan ilerledikce yazar kimse kimsenin avukatlıgını yapmıo büyük puntoyla yazıorum bak KAPANDI o konu artık fal yorumuna döndük!

konu kapandı ,ama senın uslup cıdden kötü.......
kafa falan sen ıstedıgın kafayı yasa ben bısey yasamıyorum,fesat degılse kımse dıkkatlı konussun o zman cvp yazarken nıye ustune alınıyorsun kı sen ben onu anlamıyorum zaten,sen nıye herseye cevapp verıyosun
forumdan soguttunuz be....
barı buna atlama rıca edıyyımmmm

minik selam sende elanit in numarası varsa bana da atarmısın lütfen canım,larox86 da bakıcak gerçi sağolsunda sende hazırda varsa gönderirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler tatlım...

yolladım tatlım ama ben baktırmadım bişey bilmiorum baktırırsan yorumlarını yazarmısın bizimde bi fikrimiz olsun...

insanlar senle uğrasmak istemiolar herkez neyin ne oldugunun farkında ben üstüme alınmıorum ben rahatsızım ve sölüorum durduk yere sabah sabah bi yazı yazıp bu hale getirdin ok daha yorum yapmayalım normale dönsün forum... tahrik etme edersen inan sen ne kadar konusursan cvp vericem sana bıktık artık cünkü... lütfen normale dönsün artık... ii sohbetler...

Yeni sormussun diger falcilarin telefon numaralarini (gecmisteki mesajlarina baktim), iki hafta icinde ne cikti cikmadi, onu soruyorum...?

ne ara baktın yaa:))) evet cnm ama hepsi söylediğim gibi çk güzel bi döneme griceksiniz ve benzeri seyler söylemislrdi çkmayan baska seyler olmustu da zaten ben yakın gelecekle ilgili sorular sormustum zatenn.)) hiç biri ayrılacagımızdan söz etmemişti yanii ve zaten başka biriyle konuşmam hakkında hiç bir şey söylemediler nasıl biriyle karşılaşırım falan..

ha bir de arkadaşlar çıkmayan fal haberi olarak yazdım yani bunları üzgünüm bende çıkmasını isterdim fallarının aa çkmadı yani ypacak bsi ykk... bde bagdat caddesinin sonunda çifte havuzlara doğru yol üstünde piramit cafe diye bir cafe varı orada çarşamba günleri br bayan tarot bakıyordu hiç haberi olan var mı kapanmıs simdi o kafe ama bayan ii bakıyordu normalde kendi yeri varmıs bakıyorus sanıyorum bş haberi olan varsa yazarsa çok memnun olurum öpüyorumm...

ne ara baktın yaa:))) evet cnm ama hepsi söylediğim gibi çk güzel bi döneme griceksiniz ve benzeri seyler söylemislrdi çkmayan baska seyler olmustu da zaten ben yakın gelecekle ilgili sorular sormustum zatenn.)) hiç biri ayrılacagımızdan söz etmemişti yanii ve zaten başka biriyle konuşmam hakkında hiç bir şey söylemediler nasıl biriyle karşılaşırım falan..

Senin yazindan altinti yapicam kusura bakma

çoğu nisanda çok güzel bir döneme giriyorsunuz ve bu çk güzel olack ço mutluolacaksın demişler di ki bunlar levent elmira emine abla olgu flndı ve kimiside nisanda ayrılacaksn yeni bi ilişkin olacak demişlerdi. ve nisan geldi ben sevgilimden ortada hiç bir neden yokken durduk yere soğudum ve ayrıldım...

Iyi ama sen Elmiranin numarasini daha yeni istemissin 12 mayista yani.. nisan icin sana boyle birsey soylemesine ihtimal yok.

Çok kibar gözükürüm dışardan,bıcır bıcır,kolay kolay sertleşmem ama artık zurnanın zırt dediği yere geliyorum!
Birşey yazıyorsanız açık açık yazın.
İsim verin. Kim anlatıyor özel hayatı. Söyleyin ki bilelim bizde gitmeyelim. Kimin üyeliği var 10 tane ya da hangi falcı üye.
Bir siz akıllı değilsiniz.
Yaz ve yok ol.
Üstüne gelinince ben söyleyemem üzgünüm Yok şekerim üzgünüm. Ağza bir parmak bal çalıp yok olmak yok.
ÜStüne gelinirse kaldıracaksın.
Ya da paylaşmayacaksın.
Zaten keçilerimi saymakla meşgulum. Sorunlarım çığ gibi büyüyor. Birde burda gerginliği kaldıramayacağım.
Yeter yahu yeter.
En güzeli bu topiçten cıkıp başka bi topiç açmak.
Çünkü tabiri caizse buranın cılkı çıktı.

Çok kibar gözükürüm dışardan,bıcır bıcır,kolay kolay sertleşmem ama artık zurnanın zırt dediği yere geliyorum!
Birşey yazıyorsanız açık açık yazın.
İsim verin. Kim anlatıyor özel hayatı. Söyleyin ki bilelim bizde gitmeyelim. Kimin üyeliği var 10 tane ya da hangi falcı üye.
Bir siz akıllı değilsiniz.
Yaz ve yok ol.
Üstüne gelinince ben söyleyemem üzgünüm Yok şekerim üzgünüm. Ağza bir parmak bal çalıp yok olmak yok.
ÜStüne gelinirse kaldıracaksın.
Ya da paylaşmayacaksın.
Zaten keçilerimi saymakla meşgulum. Sorunlarım çığ gibi büyüyor. Birde burda gerginliği kaldıramayacağım.
Yeter yahu yeter.
En güzeli bu topiçten cıkıp başka bi topiç açmak.
Çünkü tabiri caizse buranın cılkı çıktı.

larox bunu beğendi 10 kere beğen 100 kere beğen :KK52: bende acıcam topic deli kızın maceraları stage 1 =)))

xena001 larox007 durumunu ve fal gidişatını merak etmekte pek bi sessiz kaldın varmı gelişme=)

xena001 larox007 durumunu ve fal gidişatını merak etmekte pek bi sessiz kaldın varmı gelişme=)

forum karışık bulaşmayım diyorum :KK1: ben umutlarımı tükettim. elmiranın verdiği tüm tarihler geçeli çok oldu çok beklentim kalmadı açıkçası fal da baktırmak istemiyorum uzun bi süre :KK59:

Birisi bana özelden burada neler olduğunu anlatabilir mi? Yoksa forumu kapatacam diye fal baktıracam ve tutacak..

forum karışık bulaşmayım diyorum :KK1: ben umutlarımı tükettim. elmiranın verdiği tüm tarihler geçeli çok oldu çok beklentim kalmadı açıkçası fal da baktırmak istemiyorum uzun bi süre :KK59:

hayırlısı olsun hayatım inş. istediğin gibi olur hayırlısı neyse... olaylarını bilmiorum tabi ama inş. istediğin gibi olur...

hayırlısı olsun hayatım inş. istediğin gibi olur hayırlısı neyse... olaylarını bilmiorum tabi ama inş. istediğin gibi olur...

sağol canım, istediğim bi şey kalmadı maalesef, tüm heycanımı da hevesimi de kaybettim, çoook fal baktırdım 1 tanesi hariç hepsi garanti bu adam demişti, mercan yok bu adam olmayacak demişti ahanda olmadı gitti dönmemek üzere, diğer söyledikleri çıkmadı o ayrı mesele ama bana münasip gördüğü taaaa 13 ay sonraaa :KK1: çıkarsa söylerim seneye :KK1::KK1:

sağol canım, istediğim bi şey kalmadı maalesef, tüm heycanımı da hevesimi de kaybettim, çoook fal baktırdım 1 tanesi hariç hepsi garanti bu adam demişti, mercan yok bu adam olmayacak demişti ahanda olmadı gitti dönmemek üzere, diğer söyledikleri çıkmadı o ayrı mesele ama bana münasip gördüğü taaaa 13 ay sonraaa :KK1: çıkarsa söylerim seneye :KK1::KK1:

yok artık 13 ay soramı:S nese böle giderse hepimiz 13 ay sora burdayız ztn:KK70:

Selam Arkadaşlar; Bu siteye yeni üye oldum fal merakım sayesinde tabi ki:KK1: bende daha önce bayaa bi falcı gezdim ama artık değişiklik istiyorum:KK59: Elmira hakkında bayaa bi olumlu yorum var. Kendisine nasıl ulaşabilirim, yorumlardan anladığım kadarıyla evinde bakıyormuş, referans vermek gerekiyormu? İrtibat no'sunu özelden paylaşabilirseniz, acil olarak depresyona girmeden gitmem gerekiyo da:KK59:

ben çok sıkıldım bu haraketsizlikten artık fal haberleri verilmiyor neden..?gideceğimden yada gitmeyeceğimden değil ama takip etmek zevk veriyordu insanların mutlu haberlerini ama artık yok böyle haberler... hadi ama ... :KK43: aslında burda falcı falcı gezmek iyi değil biriyle frekansların tuttuysa ışıkta varsa söyledikleri le ilgili onda kalsın fal daha baktırma başkasına fala aynı kişiyede 2 den fazla baktırmamak gerek... en iyisi elimizdekilerle enerjisine inandıklarımızla irtibatta olmak başka arayışlar bir kısırdöngü oluşturuyor hayatımızda farkında değiliz... ben kendim için söylemiyorum takılı kalmıyorum çünkü zevk olsun diye baktırıyorum bi yerde hayatımın baştacı değil çünkü fal ve facılar böyle bakmayınca olaya işte hayatı kendine zehir edersin buradan çıkardıklarım bunlar... daha susuyorum hevesim kaçtı valla :KK50: inşallah buraya her geldiğimde güzel haberler okurum ....

Kizlar Elmira bana bi ay yurtdisin'da kalicaksin demisti.. simdi baktimda ben okul ve annemin rahatsizligi nedeniyle bi ay yurtdisinda kalmak zorundayim:KK53: .. ve tuhaf bir sekilde, ogretmenlerime annemin rahatsizligi nedeniyle okulumu uzatabilicegimi soyledim, onlarda yapabilecegim kadarini yapmami tavsiye ettiler.. bu durumda bi ay yurtdisinda kalirsam, ailem otomatikmen okulu uzaticagimi dusunucek. Boyle birsey yaparmiyim bilmiyorum, ama sanirim bu sebepten dolayi eylul'e kadar Istanbulda olabilicem. Tabi hersey, annemin sagligina bagli..

X