- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
ya hala toz kondurmamaktan bahsediosun hakikaten neyin kafasını yasıosun merak ediorum artık sinirleniorumda uslubum sertse dahada sertlescek atılırsamda atılırım ztn sana laf anlatmak zor! banane kardeşim beğen beğenme baktır baktırma benim daha falımın zamanına var simdiki durum için beğeniorum dedim kapandı gitti sürekli konuyu buraya tasıma artık! cıkmamıstır olabilir gercekten kötüdür oda olabilir! ben kimsenin menejeri diilim burdaki kızlarda diil sadece düzgün insanlarız bunuda yaz biyerine kimse kimse için fesat düşünüp nası lafı cevirirde sokarım derdinde diil herkez kendi derdinde ! yeter artık! o konuyu biz kapadıkca sen acıosun neden kinle besleniosun anlamıs diilim kötüymüş kadın tamam kötü angelcım susucaksan artık hala takılıp kalmıcaksan aynı yerde ilerleyebilceksen kötü bikac kişi beğendi bikacı beğenmedi o konu kapandı ama cıkan cıkmayan ilerledikce yazar kimse kimsenin avukatlıgını yapmıo büyük puntoyla yazıorum bak KAPANDI o konu artık fal yorumuna döndük!
konu kapandı ,ama senın uslup cıdden kötü.......
kafa falan sen ıstedıgın kafayı yasa ben bısey yasamıyorum,fesat degılse kımse dıkkatlı konussun o zman cvp yazarken nıye ustune alınıyorsun kı sen ben onu anlamıyorum zaten,sen nıye herseye cevapp verıyosun
forumdan soguttunuz be....
barı buna atlama rıca edıyyımmmm