yüz yüze mi baktırdın, telefonda mı? Benim sıramda o var da... Mercan olucaktı, ama forumdaki karışıklıktan sonra, vaz geçtim... Neme lazım, birkaç gün sonra forumda gerçek adımı, kaç kişiyle çıktığımı, aylık kazancımı falan açıklar maazallah
İsmi ney peki.. öyle birini tanıyorum da oysa gitmiyim:)
belki hayırlı haberler verebılırım sizlere demedi demeyın çok fena şeyler sezinliyorumm
inşallahhh[/QUOT
nası yani hemen hemen ayrıntı istiorumm=)
Kendisi hangi semtte? Ve nasıl fal bakıyor, uzun mu bakıyor ve falları çıkıyor mu? :))
Kizlar simdi annemle konustuk da daha once forumda su tekirdagdaki saglamtas kasabasinin adi gecmisti.
Biz oraya kardesimin rahatsizligi icin gitmistik, kara fatma diye bir kadina, arapca bir seyler okumustu, biz hastalikla ilgili gittigimiz icin fal gibi degildi, ben zaten o zamanlar :) merakli olmadigim icin baktirmamistim.
Onumuzden birileri cikmisti adamin 500.000 tl si calinmis, hirsizin adina kadar soyledi tanidigimiz biri sok olduk diyorlardi.
O kasabada kara fatma ve motor ayse unluymus. Hani tekirdagda olanlar ya da yazin o tarafa yazliga gidenlere bilgi olsun diye yazdim.
taksim monami cafede gs lisesinin karşısında sema hanım var,çok şeker tatlı bi kadın,hem kahve falı bakıyor hem tarot bi gidin görün derim
ben baktırmısım korkunctu hiç bişey bilemedi eskiden orda sedat vardı onunda zamanına denk gelirsen takır takır sölerdi gelemezsen oda fos o yüzden sema cok hafif kalır cnm konusulanlar arasında...
Azeri Elanit tel nosnu brcum bana yolladı. fiyatını felan bilmiyorum. istiyen olursa yollarım.
brcum ve arkadasları bakmış ve deli begenmiş.
Minikkk gunaydin,
Bol sans diliyorum gunun cok guzel olsun insallah :)
Bugun bos gunum bana numarasini yollar misin belki giderim bir ihtimL, gidersem yazarim.
bu forumda güldem bahsediyorlardı bende nette acaba varmıdır diye aradım başka bir gül çıktı sitesi vardı şimdi bulamıyorum sitede şey yazıyordu olacak olayları biz kendimiz görecekmişim bakım yaptırınca öyle birşeyden bahsediyordu ruha girmekten falan ben bu ilginç şeyi görünce mj yazdım hiç cevap yazan olmadı meilini ekledim kabul etmedi hiç iletişime geçemedim geçen gece tesadüfen online yakaladım sordum ne bakımı yapıyorsunuz diye yıldıznamemi falan diye yok dedi isim bilgileri gereklimi dedim hayır sadece görüntün yada sesin dedi öyle bakıyormuş bu acaba duru görümü oluyor
baktırmak istiyorum ama çekiniyorum tanımadığım birisiyle konuşmak tuhafıma gidiyor ama belki denerim 30 tl ye baktığını söyledi ama ben onu netten bulduğumda gül diye buldum meil adreside gül lü ama bana telefonunu verdi ki kaybettim tel verirken ismini farklı söyledi yani sanki gül sahne adı gibi bişey anlamadım güvensemmi acaba
Kizlar simdi annemle konustuk da daha once forumda su tekirdagdaki saglamtas kasabasinin adi gecmisti.
Biz oraya kardesimin rahatsizligi icin gitmistik, kara fatma diye bir kadina, arapca bir seyler okumustu, biz hastalikla ilgili gittigimiz icin fal gibi degildi, ben zaten o zamanlar :) merakli olmadigim icin baktirmamistim.
Onumuzden birileri cikmisti adamin 500.000 tl si calinmis, hirsizin adina kadar soyledi tanidigimiz biri sok olduk diyorlardi.
O kasabada kara fatma ve motor ayse unluymus. Hani tekirdagda olanlar ya da yazin o tarafa yazliga gidenlere bilgi olsun diye yazdim.
benim babamda tekirdağda sağlam taşta bir hocaya gitmişti öncesinde biz baktırmıştık ona üzerinde büyü çıktmıştı çok kötüydü babam intar edecek gibi şuuru bozuk gibiydi bütün işleride ters gidiyordu ama bize inanmadı anneannemde bizim ricamızla duyduğu birine baktırdı oda aynı şeyi söyledi hatta ben zar zor birşeyler hatırlıyorum kendini atmaktan falan bahsedildi ozaman okadar kötüydü durumu çok kötü olunca sonra kendisi memlekete gitmişti orda iyi birine baktırdı kendisi artık yavaş yavaş bize inanmaya bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa birde ben gideyim dedi o bakan kişi de doğruladı kimin yaptığını söyledi ama babam işten izin alamadığı için oraya tekrar gidemedi tekrar burda aradı bir tanıdık vasıtası ile bu tekirdağ sağlamtaşta bir hocaya gitti oda aynı şeyi ve yapanı ne için yapılmış söyledi işlemler verdi babam tam olarak yapmadı hatta verdiği bir duayı kaybetti ama birtanede koruma vermişti sürekli cüzdanında taşıyo onu herşey düzeldi onada aynı bu tip nedenlerle gidiyorlar ama bizim gittiğimizin adı asiye telefonu hala kayıtlı dün akşam bir telefon numarası ararken gördüm annem not etmiş asiye hoca sağlamtaş tekirdağ diye
isteyene telefonu verebilirim hala aynı nomu bilmiyorum şimdi ben kendim için gitmeyi düşünüyorum ona yada başka bir büyük hoca daha öğrendik benim akrabam gitti sağlık nedeni le kanser olmuştu ne dediyse yaşadı başka gidenlerde var onların çevresinden herkese ne dediyse çıkıyor ama ben bizzat akramaba şahitim ama bu herkese bakmıyor referanslı bakıyor benim akrabamın bir akrabasının tanıdığı bir hocaymış birtek onun adıyla bakıyor telefon açtığında soruyor nerden buldun beni diye referans vermezsen kabul etmiyor tabi başka özel hayatla ilgili nedenlerde var merak ettiğim şu olacakmı bu olacakmı gibi soru soracağım bu forumda bahsedilen falcılar gibi mesela elmira bize çok yakın olduğu için ona gitmeyi düşünüyorum ama o tip kişilere şu bu olacakmı gibisinden fal baktırmak istiyorum yani nezaman evlenicem mesela yok ebi seviyormu gibi ama asıl benimde hocalık bir işim var çünkü bendede büyü var bakım yaptırıyorum herkez ağız birliği etmiş gibi aynı şeyden bahsediyo kısmet kapamaktan kimin yaptırdığınıda tahmin ediyorum hatta biliyorum babamla bana muska gönderildi sözde iyilik için bizde kullandık babam kötü olunca o muskanın büyü olduğunu öğrendik e o büyü ise benimkide büyüdür hiçbirşeyim yolunda gitmiyorsa zar zor olup 1 günde bozuluyorsa bu söylenenler artık doğrudur şimdi biz bu hafta yada haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz tak dedi çünkü bir insanın işi bu kadar kötü gidemez değilmi böyle bir kader olamaz yani Allah insana böyle bir kader yazmaz diye düşünüyorum sinir oluyorum artık daha önce gidecektik erteledik dün hiç olmayan bir işim aniden mucize gibi oluverdi akşam olmadan bitti bütün işlerim aynı ya hiç olmuyor yada oluyor en fazla 2 gün sonra bozuluyor 3. günü göremedim daha görürsem mücize olur biz bu hocaya gidicez umarım ne tip biri bir göreyim yani mesela ben merak ediyorum istediğim kişiyle evlilik varmı falan bu tip bakım yapıyorsa deneyimlerimi paylaşırım gdenler hep büyük olaylar için gidiyor çünkü otip şey için belki bakmaz ama hocalık problemi olan yada eşin dönmesi ailesel problemler hırsızlık gibi şeyler için gidiliyor neyse ben deneyim yaşayım önce paylaşırım sizinle