İstanbul'da Fal - Falcılar

hakkinda neler duydun cnm biraz bilgi verebilirmisin cünkü cok kararsizim baktirip baktirmamakta

Elmirayada selma yada baktırdım şöyle bir ayrım var soru cevap fal baktırmak istiyosan elmira ama ben susiim akışını anlatsın sonra ben sorarım dersen selma toprak diyorum bende paraleldi söyledikleri fakat selma daha detaylı bakıyor soruya bile pek gerek kalmıyor seçim senin tabii :)

yani gelecekle ilgili hep ayni seylerimi söylediler cnm yani söyledikleri arasinda cikip cikmamayla ilgili bi kiyaslama yapabilirmisin .....tesekkürler ayrica bu bilgilerin icinde

yani gelecekle ilgili hep ayni seylerimi söylediler cnm yani söyledikleri arasinda cikip cikmamayla ilgili bi kiyaslama yapabilirmisin .....tesekkürler ayrica bu bilgilerin icinde

Canım selma toprak daha ayrıntı veriyor hatta burdada paylaştım dediği şeyleri ufaktan yaşamaya başladığım tek falcı çünkü detay veriyo önce kendi anlatıyo ama hızlı yakalayıp soruda sorarsan detaya inip gene genel yorumuna dönüo gene yakalayıp soru sorarsan cevaplıyo elmirayıda çok sevdim ama ayrıntı istersen selma toprak hatta bu akşam tekrar bi arıcam bi olayla ilgili bişi yapmamı söledi sonra bana bi dön dedi inşallah tele çıkar eğer çıkarsa 2 hafta sonraki önemli bi olayla ilgili altın vuruş yaparsa özelimle alakalı çok sevinicem :))) içinden kim geçiyosa ona baktır ama detay selma diyorum elmirayıda seviyorummmm :)

ben böyle durumlarda sesıne göre karar veriyorum

cok tesekkür ederim cnm cevaplarin icinnnn: )

Kendisi hangi semtte? Ve nasıl fal bakıyor, uzun mu bakıyor ve falları çıkıyor mu? :))

Deyinmeden geçemicem 6 kişiye burdan övülenlerden baktırdım gerçi soru cevap olunca aklıma hep özel ve malum kişi gelince iş para şu bu sorasım gelmiyor ama kendisi saolsun ben sormadan değindi ve iyi şeyler söyledi yaşamaya başladım inşallah ileriside gelirr :) onuda öpüyorum burdannnnnnnn

Son düzenleme:

ayh ytr artık içimi şişirdin beğenmediyseniz beğenmediniz bu nasıl bi öfkedir ya saka gibi... hergün onlarca baskı yok söle yok böle imalı imalı prenses falan anlamadım ya beğenmediysen bi daha baktırmazsın kardeşim bu kdr basit... sacma sapan fanatikliğini yapıosunuz falcıların selmacılar elmiracılar falan gibi bi iddamız yok bana ii baktı die düşünüorum cıkmazsana napalım olmadı deriz... hergün sinir bozuosunuz ve ytr artık burda bişeyler paylasmak için bulunuoruz birbirimizi yemek için diil... anladık hiç birimiz gerizekalı diiliz kimine bakamamıs olabilir satasmalarda bulunmayalım lütfen yoksa kimse kimseyi alttan almak zorunda diil yazılcak cok sey bulunur arkadaslar...

bazılarımızın ısmının kenarında + var siz mi yaptınız bakıyım? yoksa nıye bende yok benım neyım eksik

bazılarımızın ısmının kenarında + var siz mi yaptınız bakıyım? yoksa nıye bende yok benım neyım eksik

arkadaş listende ekli insanların yanında + işareti olur bu bir :)

İkincisi laroxa katılıyorum beğenmemiş olmanız,eleştirmeniz,çıkmadığını söylemeniz bunlar olağan şeyler. ki benimde begenmediğim eleştirdiğim oluyor olacakta.
yalnız imalı bir şekilde prenses ilan edilmiş felan hiç hoş olmuyor.
her sayfaya eminenin falı çıkmadı demiyorum, sorulursa söylüyorum.
ya da birsel bende cuvalladı ama abartmıyorum.
lütfen herşey dozajında olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bi gerilim olmuş çok eskiye dönüp okuyamıyorum sondan enfazla 2 sayfa öne gelip yorum yapıyorm :) ama gerçekten isim kullanmıcam bazı arkadaşların üsluplarda var sorun bulaşmıyorum çatışmayada niyetim yok işim olmaz herkesin herkesle diyalogu tutcak diyede bişi yok falcılarda böyle biz soruyoruz onlar cevap veriyo baktırıp baktırmamakta bizim elimizde çıkan çıkmayan fal haberlerinni okumayıda özledim mujuxxxx (=

fal baktırırken iki ihtimali göze alıp gidiyoruz ya bilecek ya bilemeyecek. bilemediğinde gelir yazarsınız bu kadar basit. saldırıya geçmek, onu beğenenlere yönelik imalı laflara hiç gerek yok. gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı. beğenmedıysenız falcı değerlendırme kriterınızi de elmira üzerinden yapmayın...

Bilmiyorum canım evinde bakıyor mu, ben de telefonda baktırdım tüm baktırdığım zamanlarda

Katılıyorum söylediklerinize her şey dozajında olsun... Söylemle kalmayalım uygulayalım da aynı zamanda...

Problem nedir çok anlamadım, ama evet herkes aynı falcıdan aynı şekilde doğruları duymuyor. Laf aramızda ben 2'si hariç hep aynı şeyleri duyuyorum :)
E bu durumda birilerini kötülemenin de anlamı yok bence, çıkanlar yorum yapıyor, e tercih bizlerin, seçimimizi yapıp gidiyoruz. Elmira'yı da seviyorum, Olgu'yu da, Tarık da onlarla aynı şeyi söyledi, Kadıköy'deki Aslı da.. Ben Elmira ve Olgu diyorum, ama ben bilmem, bu benim fikrim... Tüm falcıların ve fal baktıranların yolu açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…