Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oku oku bitmedi,forum karışmış gene
ben o prenses lafını okuyunca amannn elmirayı kk nın prensesi ılan etmısler dıye gülmüştüm,meger tam tersıni ifade etmek istemiş arkadas
çıkmayan çıkmadı diye yazsın,eleştirmek doğal,çıkan da çıktığını yazsın
mesela dün gülün verdiği ilk tarih gecti,bi action olmadı maaleseff
emine de çok yakın zaman demişti ee 3 hafta oldu herhalde o da gecti...
neyse beklememek en iyisi kesinlikle
gül ün verdiği tarıhlerı 5 ile çarp
Valla dogru soluyosunnn
ayh ytr artık içimi şişirdin beğenmediyseniz beğenmediniz bu nasıl bi öfkedir ya saka gibi... hergün onlarca baskı yok söle yok böle imalı imalı prenses falan anlamadım ya beğenmediysen bi daha baktırmazsın kardeşim bu kdr basit... sacma sapan fanatikliğini yapıosunuz falcıların selmacılar elmiracılar falan gibi bi iddamız yok bana ii baktı die düşünüorum cıkmazsana napalım olmadı deriz... hergün sinir bozuosunuz ve ytr artık burda bişeyler paylasmak için bulunuoruz birbirimizi yemek için diil... anladık hiç birimiz gerizekalı diiliz kimine bakamamıs olabilir satasmalarda bulunmayalım lütfen yoksa kimse kimseyi alttan almak zorunda diil yazılcak cok sey bulunur arkadaslar...[/QU
Selma Toprak da Elmira da benim burada isimlerini gördüğüm ve baktırdığım falcılar, ikisiyle de grift bir bağım yokki enim ben neden fanatik olayım??? Paramı veriyorum baktırıyorum aynı uzaklıkta ve aynı mesafedeyim ikisine de... Prenses sıfatı neden rahatsız etti bunu da anlamadım??? Elmira trendi var dönemin prensesi Elmira yazma nedenim de bu, olay bu kadar basit... Kamuya açık bir alanda bir şeyler paylaşılıyor ve ben de paylaşıyorum, ne hakaret içeriyor ne de sizin bana yazdığınız gibi saçma sapan gibi ifadeler içeriyor yazdığım mesaj. Yaşadığım olayı paylaşıyorum, başka arkadaşlar da paylaşıyor bilemedi diyen başka arkdaşlar da var, daha şiddetli yazanlar da var. Siniriniz neden bozuldu? İki falcıya baktırdım, ikisinin de yüzünü görmedim ve kıyaslama yapıyorum yorum yapıyorum...
Son dönemin yükselen değeri Elmira, benim yazdıklarım öfke içermiyor da sizin yazdıklarınızda ciddi bir öfke durumu hakim... İki denem yaptım ikisinde de ıskaladı tabiki para benim param baktırıp baktırmamak da bana kalmış bir durum artık, yaşadıklarımı paylaşmak da bana kalmış bir durum, bu forum kamuya açık, yazdıklarımda hakaret yok, aşağılama yok, saçma sapan fanatiklik ithamı gibi ithamlar da yok, sadece gerçeklerin paylaşılması hakim...
birkaç gündür bakamıyordum foruma bir geldimki neler olmuş
herkesin kendine ait fikri yorumu olabileceği gibi memnun kalıp kalmayacağı falcıda olacaktır burası bir forumsa isteyen istediğini saygılı bir dille ifade eder ki ben daragayanın yazdıklarında söylendiği gibi öfke,uslup bozukluğu,yada gönderme göremiyorum..hatta bardağın ne tarafından bakıldığına bağlı tarafsız bir kişi iltifat olarak bile algılayabilir...
ciddi bir tepkiyle karşılaşmış hatta kendisine karşı sinir harbi yaşayanlar varki olabilir onlar baktırdıkları kişiyi çok sevmiş,gönül bağı kurmuş,sahiplenmiş olabilirler ama bu kadar alınganlık ve aşırı tepkiye ne gerek olduğunu anlayamadım.
bazı kesim hergün överken hiç sorun çıkmıyorda birkaç kişi yerdiyse bu kime niye rahatsızlık veriyo....
..yorumlara katlanamıyacak kadar bağlılıklar varsa ve duygusalsa bu arkadaşlar forum değil fun club kurup orda karşıt düşüncelere katlanmadan sinirlerinide bozmadan huzurlu olabilirler...
Not:Bende elmiraya yüzyüze baktırıp kendisini insan olarak çok sevmiş fakat banada 2 kez tarih ertelemesine rağmen tutmamış biriyim..ki hala bekliyorum sonucunun çıkmasını gecikmedir inşallah diyorum çünkü söyledikleri benim dilediğim şeyler.....
ben birsen abladan çok ama çok memnunum minik hiç memnun kalmadı minik olumsuz yorum yaptıgında hemde ben referans olmama rağmen kendimi parçalamadım sen nasıl konuşursun böyle diye.... saygı duydum hatta üzüldüm...
emine kimine göre harika ben ve birçok kişiye göre berbat ötesi ama hiç tartışma yaşanmadı...bakın berbat lafını rahatlıkla kullanıyorum daha öncede kullananlar oldu kimsenin gıkı çıkmadı..
burda asıl düşünülmesi gereken burda daha bu benzerleri gibi daha nice isimler paylaşılırken neden sadece elmirada böyle bir hassasiyet var neden sadece onun ismi hakkında memnun olunmayınca bu kadar olay çıkıyo o garip....
bu konu kapandı herkez alması gereken msjı aldı ama yine acılmıs görüorumki benim kimseyle sahsi bi meselem yok olamazda duygusal bağ kurmak falan cok komik seyler benim elmiradan ne gibi bi rantım olabilir biraz düşünüp yazarsak memnun olurum ben topicte bu eleştirilerin her sayfada temcit pilavı olup o insana ümit bağlayan insanlara eziyet oldugundan kızdım ne fallara ümit bağlamıycak kadar hayatımın kontrolünü elinde tutan bi insanım buda dipnot... heh bide fun club acın falan demişsin neyin fal clubı bu anlayamadım falcılık bi sektör kuaförüme bakkal mehmet amcaya fun club acmadıgıma göre ona acmam sacma olur tabi ben alısverişimi yaparım beğenmezsem konu acılırsa nasıl die soran olursa sölerim her sayfada sinir bozmam bakınız minik kız onca yol gitti parasından oldu beğenmedim cnm sağlık olsun dedi kapandı bende bu antipatiyi anlamıorum bende emineyi beğenmedim vay salak kafam onca yol geldik dedim sora kendime güldüm=) ama bak angel a cıkmıs kıza kalkıpta nasıl cıktı alla alla bana cıkmadı sanada cıkmıcak hahaha demedim neden bu bi eğlence keyif işi... burda kimse kimsenin sinirini bozamaz bişeyler paylasmak için burdayız dertlesmek için boyuna laf sokmak için diil... he özgürce düşüncemide sölerim bunada kimse karısamaz ben böle düşünüorum art niyeti bi yere bırakırsak hepimiz aynı saftayız görücez... yok nieyse garip falan derken ne demek istiosun evet komisyon alıorum işim gücüm yok üni mezunu diilim paraya ihtiyacım var biz forumda 3-5 kişi böle gecinioruz bozma be oyunumuzu abla be demicem nese daha bişe demiorum ic ses olarak ne dmk istediğimi anlıosunuz he illa tartısma olsun diosanız konusun ben hepsini cevaplıcam büyük bi sabırla=))
herkesin kendine ait fikri yorumu olabileceği gibi memnun kalıp kalmayacağı falcıda olacaktır burası bir forumsa isteyen istediğini saygılı bir dille ifade eder ki ben daragayanın yazdıklarında söylendiği gibi öfke,uslup bozukluğu,yada gönderme göremiyorum..hatta bardağın ne tarafından bakıldığına bağlı tarafsız bir kişi iltifat olarak bile algılayabilir...
ciddi bir tepkiyle karşılaşmış hatta kendisine karşı sinir harbi yaşayanlar varki olabilir onlar baktırdıkları kişiyi çok sevmiş,gönül bağı kurmuş,sahiplenmiş olabilirler ama bu kadar alınganlık ve aşırı tepkiye ne gerek olduğunu anlayamadım.
bazı kesim hergün överken hiç sorun çıkmıyorda birkaç kişi yerdiyse bu kime niye rahatsızlık veriyo....
..yorumlara katlanamıyacak kadar bağlılıklar varsa ve duygusalsa bu arkadaşlar forum değil fun club kurup orda karşıt düşüncelere katlanmadan sinirlerinide bozmadan huzurlu olabilirler...
Not:Bende elmiraya yüzyüze baktırıp kendisini insan olarak çok sevmiş fakat banada 2 kez tarih ertelemesine rağmen tutmamış biriyim..ki hala bekliyorum sonucunun çıkmasını gecikmedir inşallah diyorum çünkü söyledikleri benim dilediğim şeyler.....
ben birsen abladan çok ama çok memnunum minik hiç memnun kalmadı minik olumsuz yorum yaptıgında hemde ben referans olmama rağmen kendimi parçalamadım sen nasıl konuşursun böyle diye.... saygı duydum hatta üzüldüm...
emine kimine göre harika ben ve birçok kişiye göre berbat ötesi ama hiç tartışma yaşanmadı...bakın berbat lafını rahatlıkla kullanıyorum daha öncede kullananlar oldu kimsenin gıkı çıkmadı..
burda asıl düşünülmesi gereken burda daha bu benzerleri gibi daha nice isimler paylaşılırken neden sadece elmirada böyle bir hassasiyet var neden sadece onun ismi hakkında memnun olunmayınca bu kadar olay çıkıyo o garip....
bu konu kapandı herkez alması gereken msjı aldı ama yine acılmıs görüorumki benim kimseyle sahsi bi meselem yok olamazda duygusal bağ kurmak falan cok komik seyler benim elmiradan ne gibi bi rantım olabilir biraz düşünüp yazarsak memnun olurum ben topicte bu eleştirilerin her sayfada temcit pilavı olup o insana ümit bağlayan insanlara eziyet oldugundan kızdım ne fallara ümit bağlamıycak kadar hayatımın kontrolünü elinde tutan bi insanım buda dipnot... heh bide fun club acın falan demişsin neyin fal clubı bu anlayamadım falcılık bi sektör kuaförüme bakkal mehmet amcaya fun club acmadıgıma göre ona acmam sacma olur tabi ben alısverişimi yaparım beğenmezsem konu acılırsa nasıl die soran olursa sölerim her sayfada sinir bozmam bakınız minik kız onca yol gitti parasından oldu beğenmedim cnm sağlık olsun dedi kapandı bende bu antipatiyi anlamıorum bende emineyi beğenmedim vay salak kafam onca yol geldik dedim sora kendime güldüm=) ama bak angel a cıkmıs kıza kalkıpta nasıl cıktı alla alla bana cıkmadı sanada cıkmıcak hahaha demedim neden bu bi eğlence keyif işi... burda kimse kimsenin sinirini bozamaz bişeyler paylasmak için burdayız dertlesmek için boyuna laf sokmak için diil... he özgürce düşüncemide sölerim bunada kimse karısamaz ben böle düşünüorum art niyeti bi yere bırakırsak hepimiz aynı saftayız görücez... yok nieyse garip falan derken ne demek istiosun evet komisyon alıorum işim gücüm yok üni mezunu diilim paraya ihtiyacım var biz forumda 3-5 kişi böle gecinioruz bozma be oyunumuzu abla be demicem nese daha bişe demiorum ic ses olarak ne dmk istediğimi anlıosunuz he illa tartısma olsun diosanız konusun ben hepsini cevaplıcam büyük bi sabırla=))
evet hemen araya girip sızı esas meseleye getıreyım
kahve içiyorum kapıycam kım bakarım derse fotoğraf çekıp yolluycam ona o şanslı kim çok ciddiyim biri falıma baksın
Bedavamı? kimyama aykırı hahahah
benim babamda tekirdağda sağlam taşta bir hocaya gitmişti öncesinde biz baktırmıştık ona üzerinde büyü çıktmıştı çok kötüydü babam intar edecek gibi şuuru bozuk gibiydi bütün işleride ters gidiyordu ama bize inanmadı anneannemde bizim ricamızla duyduğu birine baktırdı oda aynı şeyi söyledi hatta ben zar zor birşeyler hatırlıyorum kendini atmaktan falan bahsedildi ozaman okadar kötüydü durumu çok kötü olunca sonra kendisi memlekete gitmişti orda iyi birine baktırdı kendisi artık yavaş yavaş bize inanmaya bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa birde ben gideyim dedi o bakan kişi de doğruladı kimin yaptığını söyledi ama babam işten izin alamadığı için oraya tekrar gidemedi tekrar burda aradı bir tanıdık vasıtası ile bu tekirdağ sağlamtaşta bir hocaya gitti oda aynı şeyi ve yapanı ne için yapılmış söyledi işlemler verdi babam tam olarak yapmadı hatta verdiği bir duayı kaybetti ama birtanede koruma vermişti sürekli cüzdanında taşıyo onu herşey düzeldi onada aynı bu tip nedenlerle gidiyorlar ama bizim gittiğimizin adı asiye telefonu hala kayıtlı dün akşam bir telefon numarası ararken gördüm annem not etmiş asiye hoca sağlamtaş tekirdağ diye
isteyene telefonu verebilirim hala aynı nomu bilmiyorum şimdi ben kendim için gitmeyi düşünüyorum ona yada başka bir büyük hoca daha öğrendik benim akrabam gitti sağlık nedeni le kanser olmuştu ne dediyse yaşadı başka gidenlerde var onların çevresinden herkese ne dediyse çıkıyor ama ben bizzat akramaba şahitim ama bu herkese bakmıyor referanslı bakıyor benim akrabamın bir akrabasının tanıdığı bir hocaymış birtek onun adıyla bakıyor telefon açtığında soruyor nerden buldun beni diye referans vermezsen kabul etmiyor tabi başka özel hayatla ilgili nedenlerde var merak ettiğim şu olacakmı bu olacakmı gibi soru soracağım bu forumda bahsedilen falcılar gibi mesela elmira bize çok yakın olduğu için ona gitmeyi düşünüyorum ama o tip kişilere şu bu olacakmı gibisinden fal baktırmak istiyorum yani nezaman evlenicem mesela yok ebi seviyormu gibi ama asıl benimde hocalık bir işim var çünkü bendede büyü var bakım yaptırıyorum herkez ağız birliği etmiş gibi aynı şeyden bahsediyo kısmet kapamaktan kimin yaptırdığınıda tahmin ediyorum hatta biliyorum babamla bana muska gönderildi sözde iyilik için bizde kullandık babam kötü olunca o muskanın büyü olduğunu öğrendik e o büyü ise benimkide büyüdür hiçbirşeyim yolunda gitmiyorsa zar zor olup 1 günde bozuluyorsa bu söylenenler artık doğrudur şimdi biz bu hafta yada haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz tak dedi çünkü bir insanın işi bu kadar kötü gidemez değilmi böyle bir kader olamaz yani Allah insana böyle bir kader yazmaz diye düşünüyorum sinir oluyorum artık daha önce gidecektik erteledik dün hiç olmayan bir işim aniden mucize gibi oluverdi akşam olmadan bitti bütün işlerim aynı ya hiç olmuyor yada oluyor en fazla 2 gün sonra bozuluyor 3. günü göremedim daha görürsem mücize olur biz bu hocaya gidicez umarım ne tip biri bir göreyim yani mesela ben merak ediyorum istediğim kişiyle evlilik varmı falan bu tip bakım yapıyorsa deneyimlerimi paylaşırım gdenler hep büyük olaylar için gidiyor çünkü otip şey için belki bakmaz ama hocalık problemi olan yada eşin dönmesi ailesel problemler hırsızlık gibi şeyler için gidiliyor neyse ben deneyim yaşayım önce paylaşırım sizinle
daragaya nın iletisinde ben de bir kötü niyet göremedim hatta kendısını elmiracı sandım prenses falan yazınca acıkcası...
arkadasım dedıklerıne katılıyorum sankı fan club gıbı oldu hatta sankı kadının müritleri var elleştiri yapınca birden tepki geliyor....
baska falcı konusulmaz oldu...
neyse ben gene olumlu bakmak ıstıyorum 6 ay önce de herkes gülün falı cıksın ıstıyor,güle laf söyletmek istemıyordu,olumsuz yorumlar gelınce sankı fallar cıkmayacak gıbı gelıyor,moral bozuluyor olabılır...
ama benım fal cıkmasından kastım üzülecen dedı üzüldüm,tartısacan dedı tartısdım degıl maalesef...alın ıste 8 gune arayacak dendı aradımı hayır...ha arasaydı ıste fal cıkması budur bence....
neyse tartısma olmasın her kes bırılerını begenecek,begenmıycek,elestırecek normal
hep dedım bır fal ıcıp kalkıp ta kartallara gıtmeyın dıye,yolunuz düşerse baktırın dıye çünkü begenılmeyınce ınsan kendını salak hıssedıyor larox un da anlatmaya calıstıgı gıbı....
ben taksım de fal cafelerde gece gece beklerken agladıgımı bılırım,ben bu hallere düşecek kızmıyım diye
ama oluyor işte bir umut,bir ümit,bir güzel söz için...
bizi bu hallere getirenler utansın,yada bu falcıların peşinde zaman,para,umut harcadıgımız ıcın kendımıze kızalım ne dıyım daha...