İstanbul'da Fal - Falcılar

demogoji yapmayalım bence ya cok acık yani her fırsatta konu ne olursa olsun aynı cümleler aynı eleştiriler aynı tartısmaya sebep olucak kıskırtmalar vs vs nese sonuc olarak bu kdr sayfa bence temcit pilavı gibi aynı yorumların pişirilip pişirilip koyulmasında oluo ben bana biri bilemese olmadı bebişim der bidaha baktırmam bikere bilemedi derim bilemedin 2 kere derim her sayfada bi kere dipnot gecmem bende savunmuorum banane paralar cebime girmio ama sıkıldık artık herkez umut arıo eminede bende foss foss ötesi ama bak millete cıkmıs ne mutlu cıkmıs napım onlaramı saldırıyım bana cıkmadı die yrn öbür gün elmirada cıkmayabilir napalım yine gol diil deriz umudu olanlara olmucak olmaz nanikk yapmayız ama nese daha yorum yapmıcam isteyen eleştirsin böle düşünüorum dürüstüm yazıorum bu kdr basit..

Aynen, bende cikmadi da cikmadi deniyor ama o falcilara tekrar gidiliyor, acaba bu sefer farkli birsey soylermi diye. Sonra memnun kalinan falcinin ismi soyleniyor, ona gidilirse hayati muhtesem olucakmis gibi =).. ve yeni bi uye giriveriyor devamli ayni falci hakkinda soru soran.. birakin ya =)

Son düzenleme:
$bscap0048.jpg

ben geldim...

fincanım yanımda oturuyorum, kesemi koruma açılımı yapıyorum, kendin pişir kendin ye gibi, kendin iç kendi falına kendin bak.

geçen istihareye yattım ve başardım sanırım, artık bu olayı istihare ile çözümlemeye karar verdim. çalışmalarım devam edecek. böyle böyle bir mevlevi olur benden artık.:KK55:

öyle beğenmekle olmaz kızlar, çalışmalarımın testi için ben de iki gönüllü arıyordum. tanımadığım kişiler üzerinde de başarırsam oldu bu iş. şu işi bir geliştireyim önce sizi şaşırtıcam.:KK53::KK37:

öyle beğenmekle olmaz kızlar, çalışmalarımın testi için ben de iki gönüllü arıyordum. tanımadığım kişiler üzerinde de başarırsam oldu bu iş. şu işi bir geliştireyim önce sizi şaşırtıcam.:KK53::KK37:

hahahah ben gönüllüyüm cnm hadi geliştir kendini paraya para demiceksin inanıorum=)) hemen ana adı dogum tarihinden girelim konuya bence:KK70:

Aynen, bende cikmadi da cikmadi deniyor ama o falcilara tekrar gidiliyor, acaba bu sefer farkli birsey soylermi diye. Sonra memnun kalinan falcinin ismi soyleniyor, ona gidilirse hayati muhtesem olucakmis gibi =).. ve yeni bi uye giriveriyor devamli ayni falci hakkinda soru soran.. birakin ya =)

larox bunu beğendi=) tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane die dualarım bundan sora=)) falıda bırakmıcam ama ne güzel terapi yahu=))

herkese merhabalar
siteye yeni üye oldum. ama forumu birkaç gundur okuyorum. su elmira gercekten merakımı celbetti. telefon numarasını ve adresini bana gonderebilir misiniz acaba? şimdiden teşekkürler

hahahah ben gönüllüyüm cnm hadi geliştir kendini paraya para demiceksin inanıorum=)) hemen ana adı dogum tarihinden girelim konuya bence:KK70:

dur biraz pişeyim, fizibilite çalışmalarımı yapayım. uyurken kafamın bacağımın ne yönde olması gerektiğini test edeyim. yeme düzenimi ayarlayım ki gece korkutmasınlar, reflü de var hafazanallah abuk subuk şeyler görürüm, başlamadan biter kariyerim. kader bu ya, emniyette buradan okur sahte hoca var diye beni içeri tıkarlar. temiz çamaşır sigara gönderirsiniz artık.

yazdım gece gece yine:KK61:

yap tabii, bak hem ilahi bir şey, hem dua ediyorsun, hem bedava, töbe töbeee ama öyle.çok hayırlı olucak çokkk:94:

gel gel gel güzelim
gel hiç acımicik ..

valla epeydir aklımda ..
h.sonu denerim yani inşallah en kısa zamanda ..
bakalım ne olcek :97:

Ben uyumadan once, ileride ne olucak o kisiyle diye yatiyorum.. goruyorum kizlar.

durun yahu güldürmeyin,vergi yapıyom hesapta yüzümde kocaman bi gülümseme :KK62:
teşekkürler fıstık. Allah hayırlı ve bol kazanç nasip eylesin inşallah.

sabah istanbul odası ve ankara merkezin yolladığı iki kimlik var verdim ona al hakkındır dedim :) aldı koydu cebine. bi süre sonra geri verdi. geçici olarak sende kalsın benim bunlar didi :KK33:

onun incileri dökülür asıl evlenek dese :63: neyse verilen tarihlere ne kaldı şurda :KK52::KK76:

cerilen tarih ne zaman :) dur daha elbise almadım kendime! Nedime olmayacak mıydım? Tarihi söyle ki biz de işlemleri başlatalım :26:

Selma toprak a ben baktırdım 2,3 hafta oldu olacak dediği şeyleri yaşamaya başladım bakalım çıktıkça yazıyorum ben memnun kaldım yıldızname bakıo ilk başta kısa çok doğruydu dedikleri :) şuan memnunum kendisinden mesleğimi bildi iş teklifi gelicek dedi geldi şuan onla meşgulum yaz içinde bişiler dedi bakalım

yüz yüze mi baktırdın, telefonda mı? Benim sıramda o var da... Mercan olucaktı, ama forumdaki karışıklıktan sonra, vaz geçtim... Neme lazım, birkaç gün sonra forumda gerçek adımı, kaç kişiyle çıktığımı, aylık kazancımı falan açıklar maazallah :KK53:

cerilen tarih ne zaman :) dur daha elbise almadım kendime! Nedime olmayacak mıydım? Tarihi söyle ki biz de işlemleri başlatalım :26:

evlilik tarihine daha cok var :KK1:
o zamana sen kendin kumaş üretirsin :KK1:
nedime olcen tabe :KK53:
benim isteklerimi kabul edip gelme tarihine az kaldı :KK1:
gelmezse elmiranın evini bascam
ona zorla fal bakıcam ben :KK1:

baak bu tehdit den sonra...tüm falcılar sana noter tasdikli fal bakarlar:)

timam ben bu kozu kullanayım.
ama ya çakma noter kullanırlarsa ..
bu ayrılık beni iyice delirtti.
yarın beyfendiyle bana göre son raunda çıkacağız.
elmiraya göre son değil ama bana göre son.
bakalım ne olcek :KK53:

X