- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
demogoji yapmayalım bence ya cok acık yani her fırsatta konu ne olursa olsun aynı cümleler aynı eleştiriler aynı tartısmaya sebep olucak kıskırtmalar vs vs nese sonuc olarak bu kdr sayfa bence temcit pilavı gibi aynı yorumların pişirilip pişirilip koyulmasında oluo ben bana biri bilemese olmadı bebişim der bidaha baktırmam bikere bilemedi derim bilemedin 2 kere derim her sayfada bi kere dipnot gecmem bende savunmuorum banane paralar cebime girmio ama sıkıldık artık herkez umut arıo eminede bende foss foss ötesi ama bak millete cıkmıs ne mutlu cıkmıs napım onlaramı saldırıyım bana cıkmadı die yrn öbür gün elmirada cıkmayabilir napalım yine gol diil deriz umudu olanlara olmucak olmaz nanikk yapmayız ama nese daha yorum yapmıcam isteyen eleştirsin böle düşünüorum dürüstüm yazıorum bu kdr basit..
Aynen, bende cikmadi da cikmadi deniyor ama o falcilara tekrar gidiliyor, acaba bu sefer farkli birsey soylermi diye. Sonra memnun kalinan falcinin ismi soyleniyor, ona gidilirse hayati muhtesem olucakmis gibi =).. ve yeni bi uye giriveriyor devamli ayni falci hakkinda soru soran.. birakin ya =)
Son düzenleme: