İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen, bende cikmadi da cikmadi deniyor ama o falcilara tekrar gidiliyor, acaba bu sefer farkli birsey soylermi diye. Sonra memnun kalinan falcinin ismi soyleniyor, ona gidilirse hayati muhtesem olucakmis gibi =).. ve yeni bi uye giriveriyor devamli ayni falci hakkinda soru soran.. birakin ya =)

Son düzenleme:

ben geldim...

fincanım yanımda oturuyorum, kesemi koruma açılımı yapıyorum, kendin pişir kendin ye gibi, kendin iç kendi falına kendin bak.

geçen istihareye yattım ve başardım sanırım, artık bu olayı istihare ile çözümlemeye karar verdim. çalışmalarım devam edecek. böyle böyle bir mevlevi olur benden artık.

öyle beğenmekle olmaz kızlar, çalışmalarımın testi için ben de iki gönüllü arıyordum. tanımadığım kişiler üzerinde de başarırsam oldu bu iş. şu işi bir geliştireyim önce sizi şaşırtıcam.

hahahah ben gönüllüyüm cnm hadi geliştir kendini paraya para demiceksin inanıorum=)) hemen ana adı dogum tarihinden girelim konuya bence

larox bunu beğendi=) tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane die dualarım bundan sora=)) falıda bırakmıcam ama ne güzel terapi yahu=))

herkese merhabalar
siteye yeni üye oldum. ama forumu birkaç gundur okuyorum. su elmira gercekten merakımı celbetti. telefon numarasını ve adresini bana gonderebilir misiniz acaba? şimdiden teşekkürler

hahahah ben gönüllüyüm cnm hadi geliştir kendini paraya para demiceksin inanıorum=)) hemen ana adı dogum tarihinden girelim konuya bence

dur biraz pişeyim, fizibilite çalışmalarımı yapayım. uyurken kafamın bacağımın ne yönde olması gerektiğini test edeyim. yeme düzenimi ayarlayım ki gece korkutmasınlar, reflü de var hafazanallah abuk subuk şeyler görürüm, başlamadan biter kariyerim. kader bu ya, emniyette buradan okur sahte hoca var diye beni içeri tıkarlar. temiz çamaşır sigara gönderirsiniz artık.

yazdım gece gece yine

yap tabii, bak hem ilahi bir şey, hem dua ediyorsun, hem bedava, töbe töbeee ama öyle.çok hayırlı olucak çokkk:94:

gel gel gel güzelim
gel hiç acımicik ..

valla epeydir aklımda ..
h.sonu denerim yani inşallah en kısa zamanda ..
bakalım ne olcek :97:

Ben uyumadan once, ileride ne olucak o kisiyle diye yatiyorum.. goruyorum kizlar.

hellooo
elmiranın tel ve adresini bana verebilecek müsait birisi yok mudur acipppp?:44::44::44:

cerilen tarih ne zaman :) dur daha elbise almadım kendime! Nedime olmayacak mıydım? Tarihi söyle ki biz de işlemleri başlatalım :26:

yüz yüze mi baktırdın, telefonda mı? Benim sıramda o var da... Mercan olucaktı, ama forumdaki karışıklıktan sonra, vaz geçtim... Neme lazım, birkaç gün sonra forumda gerçek adımı, kaç kişiyle çıktığımı, aylık kazancımı falan açıklar maazallah

cerilen tarih ne zaman :) dur daha elbise almadım kendime! Nedime olmayacak mıydım? Tarihi söyle ki biz de işlemleri başlatalım :26:

evlilik tarihine daha cok var
o zamana sen kendin kumaş üretirsin
nedime olcen tabe
benim isteklerimi kabul edip gelme tarihine az kaldı
gelmezse elmiranın evini bascam
ona zorla fal bakıcam ben

baak bu tehdit den sonra...tüm falcılar sana noter tasdikli fal bakarlar:)

timam ben bu kozu kullanayım.
ama ya çakma noter kullanırlarsa ..
bu ayrılık beni iyice delirtti.
yarın beyfendiyle bana göre son raunda çıkacağız.
elmiraya göre son değil ama bana göre son.
bakalım ne olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…