İstanbul'da Fal - Falcılar

mbildi, hayatımda ilk defa, bu kadar uzun bir yazıyı hiç noktalama işareti kullanmadan yazan birisini gördüm, okuması çok zordu.
yine de uzun uzun yazmışsın, teşekkürler :)

gül ün verdiği tarıhlerı 5 ile çarp

İstiklal caddesi Kadınlar Kahvesinde Barış var iyidir iyi :)

birkaç gündür bakamıyordum foruma bir geldimki neler olmuş

herkesin kendine ait fikri yorumu olabileceği gibi memnun kalıp kalmayacağı falcıda olacaktır burası bir forumsa isteyen istediğini saygılı bir dille ifade eder ki ben daragayanın yazdıklarında söylendiği gibi öfke,uslup bozukluğu,yada gönderme göremiyorum..hatta bardağın ne tarafından bakıldığına bağlı tarafsız bir kişi iltifat olarak bile algılayabilir...

ciddi bir tepkiyle karşılaşmış hatta kendisine karşı sinir harbi yaşayanlar varki olabilir onlar baktırdıkları kişiyi çok sevmiş,gönül bağı kurmuş,sahiplenmiş olabilirler ama bu kadar alınganlık ve aşırı tepkiye ne gerek olduğunu anlayamadım.

bazı kesim hergün överken hiç sorun çıkmıyorda birkaç kişi yerdiyse bu kime niye rahatsızlık veriyo....
..yorumlara katlanamıyacak kadar bağlılıklar varsa ve duygusalsa bu arkadaşlar forum değil fun club kurup orda karşıt düşüncelere katlanmadan sinirlerinide bozmadan huzurlu olabilirler...

Not:Bende elmiraya yüzyüze baktırıp kendisini insan olarak çok sevmiş fakat banada 2 kez tarih ertelemesine rağmen tutmamış biriyim..ki hala bekliyorum sonucunun çıkmasını gecikmedir inşallah diyorum çünkü söyledikleri benim dilediğim şeyler.....

ben birsen abladan çok ama çok memnunum minik hiç memnun kalmadı minik olumsuz yorum yaptıgında hemde ben referans olmama rağmen kendimi parçalamadım sen nasıl konuşursun böyle diye.... saygı duydum hatta üzüldüm...

emine kimine göre harika ben ve birçok kişiye göre berbat ötesi ama hiç tartışma yaşanmadı...bakın berbat lafını rahatlıkla kullanıyorum daha öncede kullananlar oldu kimsenin gıkı çıkmadı..

burda asıl düşünülmesi gereken burda daha bu benzerleri gibi daha nice isimler paylaşılırken neden sadece elmirada böyle bir hassasiyet var neden sadece onun ismi hakkında memnun olunmayınca bu kadar olay çıkıyo o garip....

ben üniversiteyi tekirdağda okudum ama hiç duymadım bu hocalarıı...allah allah araştırmak lazım

larox 1. si bildiğim kadarıyla moderatör falan değilsin dolayısıyla hangi konunun kapanıp kapanmadığına sen karar veremessin

yazdıklarıma katlanamıyorsan okumak zorunda değilsin...ikincisi sinirleri tek bozulanda sensin işin ilginç yanı bu sayfalarca elmiraya övgü varken kimse ne ben ne daragaya vede daha birçok arkadaş daragayanın yorumlarını beğenenelere bakabilirsin gıkını çıkarmıyorda bir kez bişey söyleyince ki isteyen istediğini söyler neden sinirlerin bozuluyo senin dışında kimse sayfalardır temcit pilavı falan demiyo hatta yorumları beğenenlerde var ki olacaktırda

özetle konu şu istesende istemesende beğensende beğenmesende herkez düşüncesini söyler ve söyleyecek buna alışmak zorundasın eğer burası bir forumsa ve sende bir forum üyesiysen bu kadar sinirlerin bozuluyosada o kişilerin mesajlarını okuma bunuda tartışma haline getirme

uslup ve saygı konusundada tekrar bizim yazdıklarımızı ve kendi yazdıklarını oku gerçi kişi kendine objektif olamaz ama bakkal amcalar falan neyse ilginç..

kimse senin elimirayla bir bağlantın yada çıkarın olduğunu idda etmedi gocunan sensin sinirlenen sensin belliki seviyosun kadını manevi anlamda ok olabilir.sen baktırmaya beğenmeye devam et herkes sana saygı duyar ama sende başkalrının fikirlerine saygı duy yeterki

herkes ümit peşinde evet haklısın ama sende kimsenin ümitlerinin bekçisi yada savunucusu değilsin burdaki herkes yetişkin müsade et insanlar kendi ümit kırıklıklarını kendileri paylaşsınlar eğer isterlerse..

tekrar söylüyorum bende elmiranın bana baktırdığı falın çıkmasını bekleyen ve isteyenlerden biriyim...

=))) bilmek istersin die söylüorum evet insanın* kendini bilmesi cok güzel bişey ben bu tip cümleleri rabıta kurarken bırakalı cok oldu... moderatör derken? bu konu kapandı cünkü sen tekrar alevlendirene kadar forumda insanlar yine asıl mesele olan fal yorumlarına dönmüşlerdi.. burda savunulan elmira mercan emine car curt diil korunmaya calısılan insanların moralleri biz burda zaten hayatlarında problemleri olan insanlar birbirlerine destek olmaya claısıoruz tabiki kandırmaya calısarak diil bana cıkmadı ama size olabilir dierek saldırarak amanda neymiş bu kadın vay vay bana cıkmadı hyr hyr sizede cıkmamalı seklinde diil... uslubuma gelince bi mecliste beyanname okumuorum ve jargon kullanarak rahat rahat konusabilirim bunun için izin almıcam =) kimse kimseye sunu diceksin bunu demiceksin demio arkadaslar yeter artık cıkmadıysa bizede cıkmayan oluo bi kere sölenilio konu ilerlesin artık denilio ben bunda fesat bişey göremiorum gereksiz imalarda bulunuosun yok nieyse elmiraya laf yok falan söle arkadasım dozunda olsun söle her sayfada okutma ama anladık diorum sadece... özellikle anlamamk için gereksiz bi üste cıkman var ama gereksiz... kimse kimsenin avukatlıgınıda yapmıo ben kendim rahatsız oldugum için ve bikac arkım daha aynı sikayette oldugu için yazdım yazıcamda... lütfen lise dialogları kurmayalım kim daha uzağa yapabilio die...

evet hemen araya girip sızı esas meseleye getıreyım
kahve içiyorum kapıycam kım bakarım derse fotoğraf çekıp yolluycam ona o şanslı kim çok ciddiyim biri falıma baksın

evet hemen araya girip sızı esas meseleye getıreyım
kahve içiyorum kapıycam kım bakarım derse fotoğraf çekıp yolluycam ona o şanslı kim çok ciddiyim biri falıma baksın

Bedavamı? kimyama aykırı hahahah

larox anlaşıldı sen kendi kafanda kendikendine insanların morallerinin ümitlerinin avutkatlığını kahramanlığını üstlenmişsin olabilir bu forumdaki yada bu topicteki herkesin morali keyfi senden sorulur çünkü kimsenin ağzı dili yok cesareti yok konuşucak sen onların yerine karar verir hüküm veriri savunmaya geçer saldırırsın...

100 defa söyledim yine söylüyorum sen istediğini düşünmekte serbestssin ve ben buna SAYGI duyuyorum sende başkalrının yada benimkine karışma yorumunu yap geç bunu bu hale getiren sinirlenen sensin..boşver takma umursama

sen ve birkaç arkadaşın öyle düşünüyorsanız ben ve birkaç kişide farklı düşünüyor diyorum sen hala fal çıkmadı muhabbeti yapıyosun çünkü orda takılı kalmışsın ki her yazdığımın altına elmirayla ilgili kendi sempatimide eklememe rağmen...Konu fallarla ilgili insanların yorumlarına tepki vermek yada saygı duyup kendi düşünceni belirtip erişkin-erişkin kalitesinde yoluna devam etmek.

az önce bahsettiğim uslup giderek dahada değiştiği için seninle daha fazla konuşmak istemiyorum zaten okuyanlar neyin ne olduğunu kendilerine göre yorumlayacaklardır... Sana katılanlar yada bana katılanlar tarafsız olanlar yani her özgür ortamda olduğu gibi...

tekrar söylüyorum ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim ben yeterince kendimi ifade etmeye çalıştım....

cvp vermicene cok sevindim zira daha fazla yorulmak istemiorum... herkez istediğini düşünebilir ben böle yetişmedim bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın gibi bi zihniyetim yok bişey yanlıs geliosa bana sölerimm avukatlık diil insanlığım bu benim=) nese bencede daha fazla ikili dialoglara girmeyelim...

yaşadıklarınız gerçekten zor dönemlermiş canım geçmiş olsun

ben tekirdağda okudum ama duymamıştım senin bahsettiğin kişileri ben ordayken merkezde sabiha diye bir kadın vardı o zamanlar dereağzında otururdu hem kahve bakar hemde dua falan yazardı ben falından memnun kalmıştım ama şimdi hala ordamıdır bilinmez 11 sene öncesinden bahsediyorum..

.birde senin anlattıkların birçok kişiye örnek olacak cinsten çünkü bu tarz işlerin içinde ciddi şarlatanlarda var allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın her konuda.

mesele gönül bağı kurmak değil birçok kişi falı çıkmasa da bazı ınsanları seviyor.. konuyu buna bağlamanızda entrasan....
ısrarla anlamaktan kaçındığınız birşey var.. larox o isyanı daragayanın o yorumuna yönelik yazmadı o bardağı taşıran damlaydı... evet bir ayrışma var ve bunun nedeni ne zaman biri elmira bildi yazsa hemen peşinden kötülemeye yönelik yorumlar gelmesidir.. temcıl pılavı gibi dönende budur.. olur ya da olmaz zaten 2 ihtimal var.. niye herkes çıkmayan falcıları aynı teraneyi döndürmüyor.. benım de gitmediğim kalmadı ısmını bile yazmıyorum o ınsanların baktırdım bilemediler daha da gitmem sürekli de bunu yazmam...herkese bilecek falcı olmuycağını hepimiz biliyoruz arkadaşlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…